Notino Spa odličovacie tampóny z mikrovlákna

Notino Spa odličovacie tampóny z mikrovlákna


Pekný pondelok želám všetkým ~


Dnes mám pre vás článok o produkte, či skôr odličovacej pomôcke, ktorá spadá priamo pod značku Notino. Odličovacie tampóny z mikrovlákna Notino Spa. Nesmierne sa mi páči cyklaménová ružová farba, takže môj výber bol jasný. Na odlíčenie som väčšinou používala micelárnu vodu spoločne s vatovým tampónikom či dvoma. Je ale pravdou, že tieto mäkké tampóniky - hlavne, ak nosíte mejkap každodenne - sa vám začnú kopiť a vytvárať tak pomerne veľa zbytočného odpadu, ktorému sa môžete vyvarovať.


O pleť sa treba dôkladne starať. Nie je to však iba o produktoch, ktoré používame. Za stav našej pleti - a napokon aj celého organizmu, je zodpovedné aj to, čo pijeme a konzumujeme. Dôležitou súčasťou starostlivosti o pleť je tiež nosenie opaľovacieho krému a jej dôkladné čistenie. Ja osobne si tvár ráno opláchnem iba čistou vodou. Po celom dni, čiže večer, si ju odlíčim dôkladnejšie, produktmi na to určenými.

Notino Spa odličovacie tampóny z mikrovlákna


Notino Microfiver Make-Up Removal Padsbalené po troch kusoch. Zväčša ich používam tak, že si na ne nanesiem micelárnu vodu a následne si nimi odličujem tvár akokeby boli klasickými vatovými tampónikmi. V tomto prípade je však ich nevýhodou to, že micelárna voda sa do nich rýchlo vpíja. Keď však prechádzam na čistenie pleti penou alebo gélom, postupujem dvojako.


Buď gi penu (alebo gél) nanesiem na navlhčenú tvár a až tak ju tampónikom masírujem, alebo konkrétny produkt rovno nanesiem na tampónik a až následne si ho priložím na tvár. V tomto prípade je nájdenie vhodného systému na čistenie pleti na vás. Čo máte radi a čo vám viac vyhovuje. Odličovací tampónik však nezabudnite po úkone dôkladne očistiť a vysušiť. Z času na čas je ho taktiež potrebné vyprať v práčke.


Kozmetické tampóniky Notino, rovnako ako je na e-shope napísané, majú ideálnu veľkosť. Nie sú ani príliš malé, ani príliš veľké. Pracuje sa s nimi jednoducho a ľahko, akurát si musíte, ako už som napokon vyššie písala, nájsť svoj vlastný systém :-) Využiť ich môžete aj na očistenie krku a dekoltu.


Notino Spa odličovacie tampóny z mikrovlákna


Vyrobené sú zo 100% polyesteru a k pleti sú skutočne jemné a hebké. Pleť nie je podráždená, ani zbytočne naťahovaná. Keďže tampónik má dve strany, jednou stranou si, ideálne, pleť odlíčte a druhú použite na hlbšie dočistenie pleti. Odkedy používam tieto tampóniky, je pravda, že mnou produkovaný odpad sa viditeľne zmenšil.


Takýto šikovný produkt odporúčam každému - aspoň na vyskúšanie. Odličovacie tampóniky sú tiež skvelým a parádnym darčekom pre kamošku, mamku, alebo akúkoľvek inú osobu vo vašej blízkosti. A odporučila by som ich aj pánom ;-)



Notino Spa odličovacie tampóny z mikrovlákna

34 komentárov:

  1. Ja som skúšala jedni od slovenskej značky Two cosmetics a nebolí zlé, len nedokázali pekne odlíčiť maskaru a preto som po asi dvoch mesiacoch prešla na normálne tampóny. Ale rozmýšľala som nad vyskúšaním iných značiek, ktoré možno budú fungovať lepšie. ďakujem za tip. :)

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár ♥ Určite to závisí aj od materiálu konkrétnych tampónikov, ale určite aj od "účinnosti" produktu, ktorý na odlíčenie používaš. Ja si tampónik niekedy trošku "poťapkám" na oku, aby sa micelárka dostala na riasenku "z každej strany". Ak vieš, čo tým myslím. Ale áno, ono klasické tampóniky sú klasické tampóniky xD Neraz sa pozabudnem a siahnem po nich, haha.

      Odstrániť
  2. Taky používám podobné látkové tampony a jsem s nimi velmi spokojená. Používám je hlavně s čisticím gelem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S čiastiacim gélom ich využívam prevažne vtedy, keď nie som nalíčená. Tiež je to super kombinácia ♥ Ďakujem za komentár ♥

      Odstrániť
  3. Great to read about this, love this color!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Verry good idea :) i will try, when i have options buy it :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I so need to get some of these I feel pad using throw away makeup remove pads.

    Allie of
    www.allienyc.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. These are cute and so worth the try. A great to be more sustainable.

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. That product seems so great and lovely!! I would love to try it:)

    akiko
    www.akikohiramatsu.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Přijdu si nějak úplně pozadu :D já o tom slyším opravdu poprvé. Vypadá to moc zajímavě mají teda naprosto boží barvu a určitě to chci vyzkoušet, mrknu se na to :ú děkuji za typ ♥ super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale, vôbec nie :-) Stále v našich končinách nie sú až tak rozšírené ;D
      Ďakujem za pochvalu ♥

      Odstrániť
  9. Tak tie majú úplne úžasnú farbu! :) Podobné tampóniky som ešte neskúšala, zatiaľ používam len tie klasické, ale už dlhšie premýšľam nad kúpou takýchto :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však? Ešte sú dostupné tuším sivé, ale táto cyklaménová bola jasnou voľbou! :D

      Odstrániť
  10. Taky jsem poslední dobou začala používat látkové tamponky a jsem velice spokojená. Já používám od garnieru a essence. Ty od garnieru jsou ale lepší.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Such a cute makeup removed pads! I like the color and the texture looks so soft as well :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    KINDLY VISIT NEW POST:
    https://www.chelsheaflo.com/2021/02/review-zalina-soap-natural-body-wash.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very much for your comment! Yes, they are really soft to skin ♥

      Odstrániť
  12. Vypadají super, já už dlouho chci nějaké vyzkoušet, ale furt jsem se k tomu nedokopala. Na tyhle určitě mrknu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár ^^
      Vrelo odporúčam ich aspoň vyskúšať :-)

      Odstrániť
  13. Hello! I just found your blog, I liked it a lot and the post has been very good, I also usually use a make-up remover towel from the 'Primor' store, but it's not necessary to use any type of make-up remover, just water. I follow you and I invite you to visit my blog. Best wishes.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very much for such a lovely comment ♥
      Have a nice day ^^~

      Odstrániť
  14. Wow, ty vypadají opravdu skvěle! Mají i nádhernou barvičku. :)

    OdpovedaťOdstrániť