Tipy na darčeky pre otca

Tipy na darčeky pre otca


* poskytnuté za účelom recenzie


V minulom článku som vám ponúkla zopár kozmetických inšpirácií na darčeky pre mamu. Bol sviatok všetkých žien a moja mamina mala zároveň narodeniny. V marci má zasa sviatok jej priateľ, preto som sa okrem nej rozhodla potešiť niekoľkými maličkosťami aj jeho. Keďže je chlap, predsa len toho za deň používa menej. Stavila som na klasiky a značky, ktoré viem, že ho potešia a že ich zaiste využije. A pokiaľ tápate, čo podarovať mužovi vo vašom okolí, balíček základných vecí každodennej potreby je skvelým riešením!


 • Mohlo by vás zaujímať ~ Tipy na darčeky pre mamu


Old Spice Captain sprchový gél a dezodorant


Old Spice Captain sprchový gél som zvolila vo veľkom, 400 ml balení. Ako to už zvykne pri pánskych produktoch byť, je určený hneď na trojaké použitie - na tvár, telo i vlasy. Aj keď osobne tieto produkty používať na tvár neodporúčam. Ako názov podkolekcie a jeho infografika značí, ide o sviežu, morskú, povzbudzujúcu a akvatickú vôňu. Vhodná pre nebojácneho chlapa, ktorý sa nebojí ísť proti prúdu. Sprchový gél má ľahký modrý nádych, v spojení s vodou vytvára adekvátnu penu a hravo si poradí s čistením tela a zbavením ho nečistôt a potu po celom dni. Vôňa je pomerne prenikavá a na pokožke sa udrží ešte zopár hodín po sprchovaní. Sama som ho vyskúšala, môžem to len potvrdiť!


• Mohlo by vás zaujímať ~ Valentínske darčeky z Parfémy Elnino


Old Spice Captain tuhý dezodorant sa nachádza v klasickom 50 ml plastovom balení s otočným kolieskom. Obsahuje 0% hliníkových solí a poskytovať by mal až 48-hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom. Gélový deodorant je príjemne sýtej modrej farby a vôňu má totožnú s ďalšími produktmi z kolekcie Old Spice Captain. Po pokožke kĺže s ľahkosťou. Vyvarujte sa jeho používaniu na poranenú alebo podráždeňú pokožku. Nezanecháva škvrny na bielom, ani na tmavom oblečení. A poviem vám tajomstvo - moja kamarátka používa výhradne iba Old Spice tuhé dezodoranty a nevie si ich vynachváliť! :-D


Bruno Banani Loyal Man parfumovaná voda pre mužov

 

Dermacol Men Agent Eternal Victory dezodorant v spreji som zvolila ako alternatívu pre dni, keď je použitie spreja jednoducho pohodlnejšie a výhodnejšie. Dezodorant v spreji obsahuje 0% hliníkových solí. Eliminuje nepríjemný zápach. Ide o silnú a sladkú vôňu, v ktorej zľahka cítim kokos. Podľa popisu, ktorý som našla, sa v ňom nachádza svieži bergamot spolu s cédrovým drevom.


Bruno Banani Loyal Man parfumovaná voda sa nachádza v malej sklenenej fľaštičke s objemom 30 ml. Ako je na krabičke napísané - táto vôňa nie je pre každého. Očarujúca vôňa v sebe kombinuje neočakávanú šťavnatosť ovocia a aromatické tóny so silnými stopami silných drevitých tónov a jantáru. Parfumovaná voda Loyal Man je silne aromatická, intenzívna, drevitá vôňa s dlhotrvajúcou výdržou. V jej hlave môžeme nájsť svieži citrón, zázvor, ovocie a šťavnaté jablko. Srdce vône tvorí levanduľa, mäta, geránium a balzamová jedľa. Základ vône pozostáva z pačuli, fazule tonka, cédru a nezameniteľnej ingrediencii nesúcej názov Amber Xtreme. Vďaka spojeniu vybraných ingrediencií je Loyal Man zaručene jednou z jedinečných vôní, ktoré vám vyčarujú neopakovateľné zážitky a chvíle. 


• Mohlo by vás zaujímať ~ Karl Lagerfeld For Her recenzia

4 komentáre: