Banánová oáza vo vašej kúpeľni

Banánová oáza vo vašej kúpeľni

* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na to, aby sme sa venovali svojmu telu a pokožke. V tomto ročnom období naša pokožka potrebuje príval hydratácie a starostlivosti, aby zostala hebká a predovšetkým zdravá. A čo by bolo lepšie ako spojiť starostlivosť o telo s exotickými vôňami, ktoré nás prenesú do tropických krajín?


V tomto článku vám predstavím letné produkty pre starostlivosť o telo, ktoré vás okúzlia svojou bohatou exotickou vôňou a zároveň vám zabezpečia hydratovanú a hebkú pokožku. A ako třešničku na torte predstavím aj kvetinovo-ovocný parfém, ktorý je ako závan mladosti a energie. Poďme sa spolu ponoriť do sveta letných produktov, ktoré nájdete na Parfémy Elnino ⛱️🍌


Dermacol Aroma Moment sprchový gél s vôňou bahamského banánu



Lahodný bananový sprchový gél: rozkoš pre vaše zmysly

Kto by neľúbil banány? Tieto žlté ovocné lahôdky sú nielen chutné, ale aj plné vitamínov a minerálov. Moje jednoducho najobľúbenejšie ovocie! Preto som bola milo prekvapená, keď som prvýkrát videla Dermacol Aroma Moment sprchový gél s vôňou bahamského banánu. Tento produkt zaručene premení vašu každodennú rutinu na nezapomenutelný zážitok.


Jeho krémová textúra sa rozlieva po vašej pokožke zanechávajúc ju hladkú a vláčnu. Sladká a lákavá vôňa banánu pohladí myseľ a poskytne jej sladké potešenie. S každým použitím tohto sprchového gélu mám pocit, že som sa preniesla na exotickú letnú dovolenku! Ak hľadáte nový a vzrušujúci zážitok do sprchy, banánový sprchový gél Dermacol Aroma Moment je pre vás ideálny. Musím ale podotknúť, že ide naozaj o silnú vôňu, takže ak ste na silné vône citliví alebo preferujete niečo slabšie, tento produkt vám nemusí vyhovovať.


Mohlo by vás zaujímať ~ Love at first try - produkty, ktoré musíte vyskúšať


Dermacol Aroma Moment sprchový gél s vôňou bahamského banánu


Dermacol Aroma Moment cukrový telový peeling


Zjemňujúci banánový peeling: hebká pokožka behom chvíľky

Pokiaľ by vám banánový sprchový gél nestačil, mám pre vás ešte doplňujúcu starostlivosť o pokožku tela - Dermacol Aroma Moment cukrový telový peeling s banánovou vôňou. Každá z nás zaiste túži po hladkej a zdravo vyzerajúcej pokožke, no nie vždy vieme, ako sa o ňu čo najlepšie postarať. Pokiaľ hľadáte jednoduché a rýchle riešenie pre zjemnenie pokožky a odstránenie odumretých kožných buniek, tento produkt môže byť tou správnou voľbou pre vás.


Telový peeling je jeden z najlepších spôsobov, ako dosiahnuť jemnú a hebkú pokožku. Ak ho však nepoužívate správne, môže mať opačný efekt. Pred nanesením peelingu pokožku dôkladne vyčistite. Ideálne teplou vodou, ktorá povrch pokožky pripraví na ďalší krok. Telový peeling naneste na vlhkú pokožku (v žiadnom prípade nie na suchú!) a krúživými pohybmi masírujte jednotlivé miesta. Vyvarujte sa podráždeným a suchším miestam. Po niekoľkominútovej masáži banánový peeling opláchnite. Pocítite okamžitý efekt ♥ 


V spojení s banánovým sprchovým gélom sa z vašej kúpeľne stane osobná exotická oáza. Pôvodne som si myslela, že už sprchový gél má dostatočne silnú banánovú vôňu, avšak vôňa tohto peelingu je ešte intenzívnejšia. Som síce rada, že som opäť mohla vyskúšať nový produkt, ale do budúcna si ho už kvôli jeho veľmi silnej vôni pravdepodobne nezakúpim.


Mohlo by vás zaujímať ~ Kúpeľový rituál s Dove


Dermacol Aroma Moment cukrový telový peeling


Dermacol Aroma Moment cukrový telový peeling


Vaseline Essential Healing telové mlieko


Objavte tajomstvo hydratovanej a hebkej pokožky

Ako môže byť pokožka zároveň mastná a suchá? Znie to ako paradox, ale u mňa je to realita. Pleť mám mastnú, ale pokožku tela, naopak, extrémne suchú. A to najmä v zime, kedy musím neraz na telo naniesť aj dve vrstvy telového mlieka či krému, aby som dosiahla aspoň minimálnu úroveň hydratácie. Dlho som preto hľadala účinný produkt, ktorý by mi pomohol vyriešiť tento problém. A preto sa rada vraciam ku svojej osvedčenej klasike, ktorou je Vaseline Essential Healing telové mlieko, ktoré je určené pre hĺbkovú regeneráciu a hydratáciu predovšetkým suchej pokožky.


Telové mlieko Essential Healing má ľahšiu, vodnatejšiu konzistenciu, ktorá sa rýchlo vpíja do pokožky tela. Nezanecháva na nej žiadnu lepkavú vrstvu, čo je veľmi príjemné. V jeho zložení môžeme nájsť napríklad extrakt z ovsa siateho (Avena Sativa) či glycerín, ktoré sú známe svojimi hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami. Jeho vôňa je sladká a príjemná, nie príliš silná. Telové mlieko Vaseline Essential Healing používam už niekoľko týždňov a veľmi ma teší okamžitý pocit hydratácie a zjemnenia pokožky, ktorá je vyhladená.


Mohlo by vás zaujímať ~ Aprílové skincare novinky


Lolita Lempicka Mon Premier Parfum parfémovaná voda pre ženy


Lolita Lempicka Mon Premier Parfum - vôňa mladosti a krásy

Kedy naposledy vás nejaká vôňa skutočne uchvátila? Kedy ste pomysleli na to, že nejaký parfum je niečo viac ako len vôňa? Lolita Lempicka Mon Premier Parfum je vôňa, ktorá vás nielen uchvátí, ale aj zavedie do sveta mladosti a krásy. Modré sklenené jabĺčko v sebe ukrýva 50 ml kvetinovo-ovocnej, gurmánskej vône.


Po aplikácii ako prvú ucítite hlavu vône, ktorú tvorí badián, čerešňa a brečtan. Stredné tóny srdca sa nesú v znamení fialky, sladkého drievka, kosatca a amarylisu. Základ vône, ktorý sa rozvinie po tom, čo tieto vrstvy pominú, pozostáva z vetiveru, fazuľe tonka, vanilky, pižma a pralinky. Ide o skutočný skvost v spojení rozličných vôní, ktoré zaručene osladia a rozveselia každý váš deň.


Na pokožke tela aj oblečení vydrží niekoľko hodín. Kedysi som zvykla aplikovať vône pred tým, než som odišla domu a následne aj počas dňa. S týmto parfémom si však vystačím iba ráno a pred tým, než z práce odídem. Lolita Lempicka Mon Premier Parfum je vôňa bohatá nielen čo sa týka svojho zloženia, ale aj výdrže. Je to parfum, ktorý je vhodný pre každodenné nosenie.


Zároveň sa mi nesmierne páči dizajn flakónu. Je premyslený, nevšedný a jedinečný 💜 Pripadá mi ako parfém, ktorý by zaiste používala Alica v krajine zázrakov 🎩🐇🍰🪄🫖


Mohlo by vás zaujímať ~ Cesta k zamatovo hebkej pokožke


Lolita Lempicka Mon Premier Parfum parfémovaná voda pre ženy


Lolita Lempicka Mon Premier Parfum parfémovaná voda pre ženy

1 komentár:

  1. All of these items sound fantastic! Definitely great for this time of year. I hope you're having a great week so far <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť