Johnson's Baby Shiny Drops Shampoo, Conditioner Spray, Bedtime Baby Oil

Johnson's Baby kozmetika recenzia

Všetkým želám pekný piatkový deň ~

Dnes by som sa k vám rada prihovorila s recenziou na produkty detskej značky kozmetiky Johnson's Baby (alebo skrátene Johnson's). Výnimočne nemám pripravený žiaden obsiahlejší úvod, ktorý by kade-tade vybočoval od témy, pretože v posledných dňoch sme si s rodinkou prešli náramne ťažkým a namáhavým obdobím a museli sme sa vysporiadať so stratou nám veľmi blízkej osoby. Prejdime teda rovno k produktom, ktoré môžete vidieť aj na titulnej fotografii. Pôjde o šampón a bezoplachový kondicionér z edície Shiny Drops a telový olej a mydlo z kolekcie Bedtime.

Johnson's Baby Shiny Drops šampón s arganovým olejom sa nachádza v peknom, ružovo-bordovom, objemnom balení s 500 ml. Vôňa Shiny Drops šampónu je sladká, šťavnatá, ovocná. Pripomína mi vôňu bobúľ, resp. lesného ovocia. Okrem dokonalého čistenia vlasov posilňuje aj ich prirodzený lesk, čo môžem iba potvrdiť.

Vlasy okrem toho zanecháva hodvábne jemné a hebké, zdravo vyzerajúce. V spojení s vodou výborne pení vďaka čomu ho nemusíte nanášať veľmi veľa. Obsahuje arganový olej a hodvábne proteíny. Ide o hypoalergénny produkt, ktorý spadá pod technológiu No more tears.

Johnson's Baby Shiny Drops bezoplachový kondicionér s arganovým olejom recenzia

Johnson's Baby Shiny Drops bezoplachový kondicionér s arganovým olejom je druhým produktom v poradí. Veľmi sa mi páči a kvitujem dávkovač v podobe spreju ♥. Bezoplachový kondicionér má inak vodnatú konzistenciu, je bezfarebný a taktiež obsahuje arganový olej a hodvábne proteíny. Nachádza sa v 200 ml balení a ani v tomto prípade nechýba technológia No more tears.

Vôňa je identická k tej šampónovej - sladká, šťavnatá, ovocná vôňa bobúľ/lesného ovocia. Po aplikácii tohto kondicionéru sú vlasy zľahka zjemnené, prevoňané, hladké a zľahka hydratované. Avšak nemôžem povedať, žeby mi uľahčoval rozčesávanie vlasov :-(

Johnson's Baby Bedtime olej pre dobrý spánok recenzia

Johnson's Baby Bedtime olej pre dobrý spánok je jednoznačne môj must-have produkt! Telový olej má vodnatejšiu konzistenciu, je priehľadný a obsiahnutý v 200 ml plastovom balení. Veľká škoda, že ho tam niet viac! Uzáver plastovej fľaše má navyše zabudovanú detskú poistku! Vôňa je zaujímavá - ľahká olejová, jemne levanduľová - ako stvorená pre pokojný a spokojný spánok, no nie? Olej kĺže po pokožke s ľahkosťou a v menšom množstve dokáže pokryť väčšie plochy.

Ďalším produktom z kolekcie Bedtime je tuhé mydlo umiestnené vo fialovkastom balení, avšak jeho skutočná farba je biela. Ide o klasické mydlo, ktoré mi však veľmi vyhovuje v rámci podráždenej pokožky či pokožky, ktorú si plánujem oholiť. V spojení s vodou veľmi dobre pení, čím umožňuje žiletke po pokožke tela kĺzať skutočne plynulo.

Johnson's Baby Bedtime mydlo pre dobrý spánok recenzia

 Johnson's Baby Bedtime olej pre dobrý spánok recenzia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára