Self Care | Body Care Rituals o.1

Sprchový gél Dove Deeply Nourishing Sprchový gél Dove Purely Pampering

Pekný prvý novembrový deň želám ~

Vzhľadom na to, že sme dnešné dušičkové záležitosti vyriešili pomerne skoro a domov sme prišli zavčasu, rozhodla som sa pustiť sa do písania nového článku. Za poslednú dobu sa mi doma  nazbieralo množstvo produktov, ktoré spadajú pod starostlivosť o telo. Kúskované recenzie by boli podľa mňa zbytočné, preto som sa rozhodla ich spojiť do väčšieho celku. Článok môžete brať aj ako inšpiráciu na vianočné darčeky, pretože Vianočky sa nám rýchlo a nezadržateľne blížia.

Z prvej fotografie vyzdvihnem predovšetkým sprchové gély Dove. V prípade 500 ml ide o sprchový gél Deeply Nourishing, pre ktorý je typická tá klasická vôňa produktov Dove. Je hustý a krémový. V prípade 250 ml ide o sprchový gél Purely Pampering obsahujúci tiež mandľový krém a ibištek. Je o čosi vodnatejší, ale stále dostatočne krémový a má lahodnú mandľovú vôňu.

V oboch prípadoch je pokožka tela dokonale hydratovaná, hebká a navyše prevoňaná na dlhé minúty. Ďalším produktom je vynikajúci osviežujúci sprchový gél Dermacol Aroma Ritual, ktorý má červenú gélovitú konzistenciu a lahodnú autentickú vôňu akoby skutočne nakrájaného vodného melóna ♥ V spojení s vodou výborne pení.

Intímna hygiena Lactacyd Dove Intimo NeutroCare

V rámci intímnej hygieny používam iba produkty určené priamo na tento účel. Mojimi najobľúbenejšími sú jednoznačne gély od značky Lactacyd a najnovšie mám v zbierke aj Dove Intimo NeutroCare s praktickou pumpičkou, ktorý eliminuje podráždenia pokožky.

Starostlivosť o telo si nedokážem predstaviť bez exfoliácie pokožky. Pravidelné odstraňovanie odumretých buniek napomáha krásnej, zdravej a žiarivej pokožke. Pre tento účel využívam (aj) klasickú hubku na telo, ktorá ponúka jemné exfoliačné účinky, pretože je vhodná aj pri pokožke náchylnej k podráždeniu. Navyše ju môžete používať každý deň, pretože je šetrnejšia než telové pílingy s veľkými a tvrdými čiastočkami.

Telové mlieko Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Mlieko na telo a ruky Yope Verbena Suchý olej Nuxe

Mlieko Verbena na ruky a telo v 500 ml balení od Yope je vhodnou alternatívou v prípade, že pokožka vášho tela je náchylná na akékoľvek podráždenie. Má upokojujúce účinky a 97% jeho zloženia má prírodný pôvod. Formulovaný je na báze kokosového, baobabového a nechtíkového oleja a extraktu z aloe.

Neobsahuje minerálne oleje, parabény, PEG, silikóny ani farbivá. Má síce vodnatejšiu konzistenciu, ale zanecháva pocit hydratácie a zjemnenia pokožky. Vôňa je svieža, energická, pomerne intenzívna. Vhodné aj na pokožku po holení :-)

Telové parfémované mlieko Oriflame Elvie Telové mlieko Oriflame Love Nature Magnolia

Ďalej tu máme suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse v krásnej elegantnej sklenenej fľaštičke so sprejovým rozprašovačom. Olej má žltkastý nádych a nádhernú vintage vôňu, ktorú jednoducho nedokážem opísať. Ide proste o jedinečnú vôňu, ktorá prislúcha práve olejom tejto značky. Ide o multifunkčný produkt na pleť, telo i vlasy. Vhodný je aj na podráždenú pokožku po holení. Vyživuje, obnovuje a skrášľuje.

Posledným produktom z tejto fotografie je Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant telové mlieko vo veľkom 400 ml balení. Poviem vám, že LEPŠIE TELOVÉ MLIEKO SOM V ŽIVOTE NEMALA. Pre mňa je to ale jednoducho Svätý grál medzi produktmi v starostlivosti o telo. Má svetlohnedú farbu, stredne hustú konzistenciu, rozotiera sa s ľahkosťou, rýchlo sa do nej vpíja.

Pokožka je lahodne kakaovo prevoňaná, dokonalo hydratovaná po dobu niekoľkých hodín, červené miesta sú zredukované a je celkovo taká vláčna, pekná ♥ Mlieko obsahuje mikrokvapôčky kozmetickej vazelíny Vaseline, bambucké maslo a karamel. Nezanecháva nepríjemnú lepkavú vrstvu. Obsahuje metyl a propylparabén. V tomto prípade mi to však vôbec neprekáža, pretože toto mlieko jednoducho milujem ♥

Aby som nezabudla, v rámci novembrového Black Friday nájdete na Notino aj mnoho produktov starostlivosti o telo, ale i dekoratívnej kozmetiky. Stačí sa len popozerať a vybrať si to pravé orechové. Také jednoduché! :-)

Ak máte radi výhodné kozmetické balíčky, v ktorých sa nachádzajú viaceré produkty za nižšiu cenu a plánujete ich zakúpiť v rámci Vianoc, alebo iného sviatku, svojim blízkym, odporúčam si tiež prezrieť darčekové sady, ktoré sú dostupné v akejkoľvek cenovej hladine, takže si vyberie skutočne každý.

Darčekové kozmetické sady Notino

Dove Gentle Exfoliating darčeková sada pre ženy
Vivian Gray Red Christmas darčeková sada pre ženy
Old Spice Odour Blocker Strong Slugger darčeková sada pre mužov
Dermacol Aroma Ritual darčeková sada pre ženy
Gillette Mach 3 Turbo kozmetická sada pre mužov
Holika Holika Aloe kozmetická sada pre ženy

Žiadne komentáre: