Cyklaménovo-biela objednávka z Bonprix

Bonprix nohavice marlene recenzia

* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný deň želám všetkým ~ Dnes mám pre vás po niekoľkých mesiacoch opäť recenziu na oblečenie z e-shopu Bonprix, ktoré mi bolo zaslané za účelom recenzie v rámci našej dlhodobej spolupráce. Tentokrát som sa rozhodla objednávku ladiť do sviežej a výraznej cyklaménovej farby v spojení s nežnou a jemnou bielou. Sýta cyklaménová farba podľa mňa k jari a ešte viac k letu jednoducho patrí a letné outfity vďaka nej vyzerajú o čosi viac "šťavnatejšie".


Bonprix nohavice marlene recenzia


Práve v tejto farbe som si zvolila nohavice Marlene. Môžete ich vidieť aj na úvodnej koláži. Zvolila som si ich vo veľkosti 36, čiže S, ktorú bežne v rámci spodných dielov, resp. nohavíc, nosím. Sú vyrobené zo 100% viskózy, vďaka čomu na telo pôsobia príjemne, ľahko a predovšetkým vzdušne. Ideálne na teplé slnečné dni!


Vo veľkosti 38 (M) by mali mať dĺžku 79,5 cm, preto som si myslela, že mi nebudú až také prílišne dlhé, avšak opak je pravdou 😔 Nesmierne ma to mrzí, pretože tie nohavice sú úžasné! Musíte však uznať, že sú mi nesmierne dlhé, a to aj napriek tomu, že som si ich vytiahla kdesi do nebies, až nad pás. Nevadí. Poputujú aspoň mamine 😊


Bonprix strečové legíny recenzia


Ďalším spodným dielom, ktorý som si v rámci tejto objednávky zvolila, sú strečové legíny v balení po dvoch kusoch. Zvolila som si variant klasických čiernych a svetlosivých melírovaných. Sú zložené z 95% bavlny a 5% elastanu pre pohodlnejší pohyb. Svetlosivá melírovaná je zložená z 85% bavlny, 5% elastanu a 10% viskózy. Dva kusy vás výjdu pod 16€ ♥


Tentokrát som si zvolila veľkosť 36/38, čiže S/M. Z malých a tesných XS-iek v rámci spodných nohavicových dielov som už vyrástla a skutočne mám radšej voľnosť a komfort, než sa v čomsi nepríjemne tlačiť. V páse majú gumu, takže nepadajú. V prípade mojej výšky sú mi aj trošku nad pás, čo je skvelé! Plánujem ich vynosiť buď niekam von, na prechádzky alebo na cvičenie.


Bonprix strečové legíny


Bonprix tričko s čipkou recenzia


K obom spodným dielom som zvolila biele tričko s čipkou. Neutrálne tričko sa v zásobe oblečenia hodí vždy, pretože ho môžete nakombinovať s takmer akýmkoľvek spodným dielom. Taktiež podľa mňa vyzerá elegantnejšie, na čom sa podieľajú aj rukávy vo forme hrubšej čipky.


Materiál je pohodlný, ľahký a vzdušný, čo oceňujem predovšetkým počas týchto nesmierne horúcich dní. Vyrobené je zo 100% bavlny. Výstrih je okrúhly a celkový strih trička je zľahka široký, takže ak nemáte radi obtiahnuté veci rovnako ako ja, tento kúsok je pre vás ideálny ♥


Bonprix biele sandále na nízkom podpätku recenzia


Biele sandále na nízkom podpätku môžete vidieť už na prvej koláži. V minulej Bonprix objednávke som si objednala sandále na vyššok podpätku, pretože tom tentokrát zvolila čosi pohodlnejšie, v čom sa nachodím určite oveľa viac a častejšie ♥ Veľmi sa mi páči ich biela farba, pretože aj na mojej svetlej pokožke vyniknú a taktiež remienok okolo členka, vďaka čomu je moja noha stabilnejšia. Vyrobené sú z imitácie kože. Zvolila som si ich vo veľkosti 37. Sú mi trošku voľnejšie, ale nie je to nič hrozné. Chodí sa mi v nich skvelo! :-)


Bonprix bavlnené nohavičky recenzia


Posledným produktom, ktorý Vám v dnešnom článku ukážem a predstavím, sú nohavičky, ktoré som si uchmatla v balení po šiestich kusoch. Svoju lásku k Bonprix nohavičkám som na Blog de la Licorne už neraz ospevovala - sú jednoducho úžasné! Jedny z najpohodlnejších nohavičiek, aké som kedy vôbec nosila.


Zvolila som tento farebný variant - béžová-modrá-ružová-cyklámenová-zelená kvetovaná. Milujem kvetinovú potlač a rôznorodosť farieb! Materiál, z ktorého sú zložené, tvorí 95% bavlna, 5% elastan. Ľahučké, priedušné, pohodlné ♥ Čo viac si v prípade spodnej bielizne želať, však?


Bonprix bavlnené nohavičky recenzia

12 komentárov:

  1. Everything looks so wonderful! I love the colour of those pants. And the shoes are gorgeous as well! <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pořídila sis krásné věci a ty kalhoty nemají chybu, stejně tak jejich barva! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :-)
      Škoda len, že sú mi nesmierne veľké :-(

      Odstrániť
  3. Looks gorgeous, love the heels :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné oblečení sis vybrala. Hodně se mi líbí kalhotky. Taky si je v Bonprixu kupuju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gorgeous picks! I love the color of those pants and the heels are beautiful!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful clothes, I especially love the pink pants, so cute!
    xx

    Freak Muffin Blog

    OdpovedaťOdstrániť