Valentínska objednávka z Bonprix

Valentínska objednávka z Bonprix


* * * produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný utorok želám všetkým ~


Po niekoľkých mesiacoch sa k vám opäť prihováram s objednávkou, ktorú som uskutočnila v rámci našej dlhoročnej spolupráce s e-shopom Bonprix. Priznám sa, že tento e-shop bol a ešte stále je po tieto roky mojím jediným zdrojom nového oblečenia. Roky rokúce nakupujem iba v 2nd handoch a aj to iba niekoľkokrát do roka. Odkedy som sa však dala na cestu minimalistu, nakupujem skutočne iba to, čo reálne potrebujem, prípadne oblečenie a doplnky, ktoré som už potrebovala nahradiť novými.


Valentínska objednávka Bonprix


Keďže tu mám o chvíľu február (a to iba nedávno som pozerala svoje obľúbené Pelíšky, ách), okrem mojich mením sa mi tento mesiac spája taktiež so sviatkom sv. Valentína. Nikdy vo svojom živote som tento sviatok reálne neoslavovala - a pravdepodobne ani nikdy nebudem - avšak rozkošné, ružovučké, limitované, tematické veci sa mi vždy páčili ♥ Aj preto som sa rozhodla objednávku poňať trošku romanticky a tematicky ju zosúladiť práve s Valentínom (inak, nie je to ľubozvučné meno? Hneď mi napadol pán Beniak ♥).


Mäkké ponožky so saténovou mašličkou Bonprix


Mäkké ponožky so saténovou mašličkou sa nachádzali v 3-kusovom balení. Pôvodne som si chcela vybrať ružovo-sivú kombináciu, avšak v čase, keď som oblečenie a doplnky objednávala, už neboli na sklade. Nevadí. Uchmatla som si aspoň tieto! :-) Ja hrubé huňaté ponožky milujem. Chodím v nich doma, chodím v nich von, ak je zima, spím v nich. Dokonca si ich neraz obujem aj v lete, pretože mne je takmer vždy zima! :-D (problémy s termoreguláciou ale nie sú žiadna sranda). Rada v nich tiež cvičím pilates alebo robím strečing, pretože ma dokonalo zahrejú ♥


Maxi nohavičky boxerky Bonprix


Maxi nohavičky som si zasa objednala v 5-kusovom balení. Červená je farbou, ktorú by ste u mňa hľadali márne. Toto sú pravdepodobne jediný kúsok oblečenia, ktorý v tejto farbe vlastním. Každopádne pri gaťkách mi to nejaké neprekáža a pripadajú mi rozkošné. Vyzerajú aj valentínsky, aj vianočne zároveň. Zvolila som ich vo veľkosti S/M (36/38) a sadnú mi ako uliate. Sú vyrobené z 95% bavlny a 5% elastanu. Maximálne pohodlné, netlačia, neodtláčajú sa na pokožku, nerežú, človek ich na sebe takmer ani necíti.


Čierne podkolienky basic Bonprix


Čierne podkolienky basic sú balené po dvoch pároch. Vďaka svojej neutrálnej farbe sú jednoducho kombinovateľné so všetkým. Keďže som maličká, pri mojej výške mi siahajú tesne nad kolená, čo je veľmi super a páči sa mi to. Zakúpila som si ich hlavne na cvičenie, predovšetkým na pilates. V Kórei takto nosiť nadkolienky nad legínami je stále veľmi trendy a zapáčilo sa mi to natoľko, že ich na takýto spôsob nosím aj ja ♥ Predkolenie výborne obopnú. Materiál tvorí 65% bavlny, 33% polyamidu, 2% elastanu.


Top s tenkými ramienkami Bonprix


A znova tu máme oblečenie, ktoré sa nachádzalo v niekoľkokusovom balení. Top s tenkými ramienkami som obdržala taktiež výhodne - v troch kusoch. Biela, svetloružová a sýta ružovo-červená sú veľmi pekné, výrazné farby. Plánujem ich využiť dvojako - počas chladnejších dní ako "spodničku" pod blúzky alebo svetre, v druhom prípade - opäť na cvičenie. Zvolila som si ich vo veľkosti XS/S (32/34). Výborne opobnú telo, vyformujú postavu a vytvoria peknú siluetu. Vďaka 100% bavlne sú tiež veľmi ľahučké a priedušné.


Bonprix oblečenie na cvičenie


Tmavé dámske pyžamo so srdiečkami Bonprix


Teraz na rad prichádzajú pyžamká. Hlavné kúsky oblečenia tejto objednávky. Väčšinou spím vo voľných tričkách a legínach alebo teplákoch. Mám na to vyhradených zopár kúskov. Doteraz si pamätám, ako som si ako malá želala, aby som už bola veľká, že konečne nebudem nosiť pyžamá alebo vytvorím si oblečenie na spanie z rozličných topov a nohavíc. No .. Už som asi stará, pretože teraz sa mi zachcelo vrátiť sa späť ku kompletnému pyžamku ♥ Objednala som si hneď dve!


Tmavé pyžamo so srdiečkovou potlačou som síce volila až ako druhé, ale príjemne ma prekvapila jeho cena - 12,99€, čo je podľa mňa úžasné! Je ľahučké, pohodlné, priedušné, výborne sa v ňom pohybuje a je bavlnené. Čo viac si želať? Rozkošná potlač a ružová čipka sú samozrejmosťou ♥ Zvolila som si veľkosť 36/38, čiže S/M, čo je na mňa trošku oversize, ale to je úplne v poriadku, pretože ja preferujem takéto voľnejšie oblečenie na spanie :-)


Ružové valentínske pyžamo Bonprix


Druhé valentínske pyžamo v v šťavnatej, púdrovo ružovo-jahodovej farbe sa mi zapáčilo - paradoxne - ako prvé. Práve k nemu som hľadala ďalšie, ktoré by pekne dotvorilo valentínsku tematiku celého článku. Svetlejšie, ružovšie, živšie farby mám pred len radšej, takže toto pyžamko bol môj jednoznačný favorit. Veľkosť som zvolila totožnú S/M (36/38), čiže aj toto je mi trošku voľnejšie. Aj v tomto prípade by malo ísť o bavlnený komplet. Avšak pozor na to, s čím toto pyžamo periete, pretože nohavice púšťajú farbu "trošku viac" :-)


Nosíte ešte takéto "klasické" pyžamá? :-)


Posledným zo zoznamu vecí, ktoré som si objednala, je produkt, ktorého samostatnú fotografiu vyhotovenú nemám, avšak môžete ho vidieť na každej z predošlých. Ide o linon plachtu v off-white farbe a ľanovom vzhľade vyrobenú zo 100% bavlny, ktorú som chcela práve na fotenie ~ Ako ste si mohli všimnúť, kozmetiku a iné predmety fotím väčšinou na jednoduchých, neutrálnych pozadiach, takže takáto fotografická pomôcka v zbierke sa mi určite zíde.



Romantické valentínske pyžamo Bonprix

42 komentárov:

  1. Nice order. I don't know this site though :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh my goodness! Everything looks SO cute and definitely perfect for Valentine's Day!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky si s mamkou často objednáváme z Bon Prix, často jsem moc spokojená. :) Z tvé objednávky se mi hodně líbí spodní prádlo a ponožky <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkné kousky sis vybrala. Líbí se mi úplně všechno a v pyžamech spím ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Tie pyžamá sú neskutočne pohodlné, milujem ich! ♥

      Odstrániť
  5. Such a cute Valentine collection, they all look very feminine and girly.
    I like that pink-red loungewear combo :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne kúsky :) Z bonprix objednávam tiež veľmi často :) Kvalita za super cenu .
    https://therebelslife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥
      Áno, majú veľmi kvalitné oblečenie a často za prijateľné ceny! :-)

      Odstrániť
  7. Ahoj, dlouhou dobu již nic takto z katalogů neobjednávám, ale pyžama mne oslovila. ☺ Pěkný večer.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný večer želám ~
      Ja z katalógu taktiež neobjednávam. Výhradne iba cez internet :-)

      Odstrániť
  8. wou Bonprix ešte funguje? To sa veľmi čudujem ale som milo prekvapená aké krásne veci sa tam dajú zohnať ako napr tie tvoje pyžamká :) nech dobre slúžia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno! :-) Stále. Super, že majú e-shop. Ja som si niekoľko rokov dozadu tiež myslela, že je to len katalógový predaj, ale nie ♥

      Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥

      Odstrániť
  9. Bonprix nabízí krásné věci, dřív jsme s mamkou také objednávaly. 🙂
    Pyžama jsou krásná, mě se moc líbí ty kalhotky! 🙂❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já musím říct, že z Bonprixu asi nic nemám, ale tato valentýnská edice vypadá krásně, moc se mi líbí ty kalhotky a ty měkoučké ponožky!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Wow, everything looks very cute, perfect for St Valentines day, I love it!
    xx

    Freak Muffin Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc hezké věci, opravdu romantika! <3 asi bych vybírala stejně! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vybrala sis nádherný kousky! Jinak ty chlupatý ponožky nosívám doma na denní bázi, taktéž klasická pyžama - jsou prostě pohodlná, tak proč spát v něčem jiném :D
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvělý výběr, to jsou opravdu nádherné kousky a na Valentýna jako dělané! Ani jsem netušila, že má Bonprix takový výběr. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Oh, to som ani netušila, že tam majú takéto cute valentínsky ladené veci. A to som na ich stránke bola pár dní dozadu. Krásne fotky a skvelý článok!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Áno, ja Bonprix zbožňujem! Vždy si tam vyhliadnem čosi pekné ~

      Odstrániť
  16. Super věci, na Valentýna uplně idealní!:D mamka má taky ráda Bonprix:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Líbí se mi, jak jsou zabalené ty ponožky. :) Jinak na Bonprix jsem dlouho nic neobjednala, ale líbí se mi ta jejich sekce, která je inspirovaná kroji. Má to siluety, které lichotí postavě.

    OdpovedaťOdstrániť