Recenzia na produkty N.A.E.

Prírodná vegánska kozmetika N.A.E. recenzia


Pekný piatok želám všetkým ~


Dnes som si pre vás pripravila súhrnnú recenziu na tri kozmetické produkty spadajúce pod taliansku značku N.A.E.. Za  skratkou N.A.E. sa ukrýva názov Naturale Antica Erboristeria a jej taliansky duch je odzrkadlený predovšetkým na obaloch produktov a ich vôňach. Spočiatku som bola touto značkou očarená. Plánovala som v jej opise zahrnúť aj prívlastky prírodná a vegánska. Keď som  však začala skúmať zloženie niektorých produktov podrobnejšie, ostala som nemilo prekvapená.


Ide o značku kozmetiky, ktorá vám z jednej strany síce pomôže sa k prírode priblížiť o čosi viac a taktiež ju ochrániť a menej znečistiť, ale na strane druhej si stále lámem hlavu s tými zloženiami. Výhodou tiež je, že kozmetiku N.A.E. si môžete zakúpiť pohodlne z domova cez Notino.


Než však prejdem k samotnej recenzii vybraných produktov, rada by som sa s vami podelila o veľmi šikovnú a zaujímavú stránku, ku ktorej ma napokon doviedla sama značke N.A.E. Ide o Smarter Initiative, na ktorej sa dozviete veľa užitočných tipov spojených so šetrením vody a recykláciou


N.A.E. Freschezza čistiace tuhé mydlo na telo recenzia

N. A. E. Freschezza čistiace tuhé mydlo na telo

Prvým produktom je čistiace tuhé mydlo na telo Freschezza, ktoré sa vyznačuje vegánskou receptúrou a recyklovateľným papierovým obalom. Obsahuje extrakt z organického tymiánu a rozmarínu. Pokožku jemne umýva bez jej vysušovania. Až 99% ingrediencií tohto produktu by malo byť prírodného pôvodu (77% organického).


Pokožka je po umytí vďaka jeho bohatej krémovej pene dokonale čistá, vláčna a jej povrch je zjemnený. Vôňa tymiánu a rozmarínu je lahodná a jemná. Ide o zľahka sviežu vôňu, ktorá vám pomôže nabudiť organizmus a uvoľniť svalstvo po namáhavom dni alebo cvičení ♥


N.A.E. Freschezza čistiace tuhé mydlo na telo recenzia


N.A.E. Riparazione tuhý šampón pre suché vlasy recenzia


N. A. E. Riparazione tuhý šampón

Tuhý šampón na vlasy obsahuje extrakty z organických olív a bazalky. Aj on má veľmi sviežu, prírodnú vôňu, ktorá mi neskutočne pripomína vôňu, s ktorou sa často stýkam u prababky na dedine ♥ Rovnako ako v prvom prípade, aj obal tohto produktu je recyklovateľný. Ingrediencie by mali byť 100% prírodného pôvodu, avšak tu som bola už zo začiatku skeptická, pretože šampón až priveľmi dobre penil.


Táto vlastnosť totiž nie je pri prírodných produktoch zvyčajná, keďže prírodná kozmetika sulfáty obsahovať nemá. Keď som skúmala zloženie tohto produktu bližšie, všimla som si Sodium Lauryl Sulfate, ktorý je zodpovedný za penenie. Tento fakt ma nesmierne sklamal, pretože v kozmetike, ktorá sa prezentuje ako prírodná, takéto látky nemajú absolútne čo robiť.


Zazlievať mu, samozrejme, nemôžem dokonalo čisté vlasy. Nemala som pocit, žeby boli zaťažené. Boli jemné, hladké na dotyk a vyznačovali sa jemnou sviežou vôňou. Na základe jeho zloženia si ale tento výrobok už znova nekúpim.


N.A.E. Delicatezza upokojujúci telový krém recenzia


N. A. E. Delicatezza neparfumovaný telový krém

Posledným produktom z trojice N.A.E., o ktorom vám dnes porozprávam, je telový krém Delicatezza bez vône. Krém je obsiahnutý vo veľkom plastovom tégliku. Má klasickú bielu farbu a stredne hustú, gélovejšiu konzistenciu. Nevyznačuje sa žiadnou výraznou vôňou ♥ Priradila by som ju k takej tej klasickej, akoby lekárenskej masti.


Do pokožky tela sa v mojom prípade vpil rýchlo a zanechal ju vláčnu, jemnú a zdravo lesklú. Zozačiatku však môže zanechať ľahkú bielu vrstvu, preto je potrebné ho poriadne vmasírovať. Obsahovať by mal aj extrakt z organického kvetu pomarančovníka. Nespozorovala som žiadne podráždenie pokožky a neprekážal ani môjmu vtedy ešte pomerne čerstvému tetovaniu. Až 98% ingrediencií tohto produktu by malo byť prírodného pôvodu, ale keď sa pozriem na jeho zloženie, neviem .. V prírodnej kozmetike nie som s takýmito zložkami vôbec stotožnená.


Čo vravíte na kozmetiku N.A.E.?

Aký je váš obľúbený produkt?


21 komentárov:

  1. Produkty mají nádherný design a líbí se mi celý jejich koncept včetně složení. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práveže to ich zloženie nepáči a už ani ich konceptom si po tom, k čomu som sa dopátrala, nie som istá :-)

      Odstrániť
  2. The scent of that soap sounds like a wonderful and refreshing way to wake up! Thank you for sharing your thoughts on these products.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I loved using that soap ♥ I just ran out of it this week T_T

      Odstrániť
  3. Ahoj, tuhá mýdla mám ráda a toto mě oslovilo. Prima tip. Krásný den. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty vypadají skvěle designově, furt se u nich v drogerii zastavuju, ale ještě jsem nic nepořídila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, tuhle značku jsem neznala a objevila jí až teď, každopádně vypadá to moc hezky a možná nějaké produkty vyzkouším. Díky za recenzi!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam si vopred preštudovať zloženie jednotlivých produktov :-)

      Odstrániť
  6. O téhle značce jsem nikdy neslyšela ani jsem ji ještě nikde neviděla. To mýdlo bych ale ráda někdy třeba zkusila, celkově se mi přírodní kosmetika líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som už zopárkrát spomenula, odporúčam si vopred preštudovať zloženie jednotlivých produktov. Mydlo ale bolo super, to nepopieram ♥

      Odstrániť
  7. I didn't know this brand but I'd love to try it, especially the soap!
    xx

    http://freakmuffin.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od této znacky jsem zatim nic nezkousela, ale vypada opravdu zajimave :)
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od NAE jsem si jednou pořídila krém na obličej, strašně mě mrzí, že mě tyto veganské věci nesedí :( Ale balení mají opravdu krásné i ta vůně je moc příjemná.

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kosmetiku jsem už někde zahlédla, ale ještě nezkoušela. Každopádně se mi moc líbí a láká mě! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť