Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O

Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O recenzia


Pekný štvrtok želám všetkým ~


Dnes som si pre vás pripravila recenziu na moju najobľúbenejšiu micelárnu vodu, ktorej sme s maminou už roky rokúce verné. Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O je určená predovšetkým pre citlivú pleť. Pokiaľ na Blog de la Licorne zavítate častejšie, zaiste už viete, že moja pleť je citlivá, mastná a náchylná na akné. A práve preto som sa rozhodla pre tento variant micelárnej vody. V minulosti som vyskúšala aj iné, medzi nimi aj špeciálne určenú pre mastnú a problematickú pleť, avšak tá mojej pleti vôbec nevyhovovala a po dlhšom čase som bola nútená ju prestať používať.


Na Notino nájdete túto micelárku hneď v niekoľkých veľkostiach - cestovné balenie s objemom 100 ml, klasické balenie s objemom 250 ml a najväčšie balenie s objemom až 500 ml. Ja osobne si rada kupujem malé balenie pokiaľ sa chystám niekam na výlet, pretože nosiť so sebou tieto veľké a pomerne ťažké plastové fľaše nie je zrovna boh vie čo. Doma však často používam práve najväčší, pol litrový variant, vzhľadom na to, že ho používam spoločne aj s maminou.


Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O recenzia


Micely by sa mali tvoriť pri vysokej špecifickej koncentrácii čistiacich zložiek. Na vatovom tampóniku by sa mali následne "otvoriť". Pre predstavu si odporúčam pozrieť aj Bioderma ilustračné video, ktoré nájdete taktiež na e-shope Notino. Človek sa hneď čosi nové naučí. Po priložení tampóniku na pleť sa na tieto micely naviažu nečistoty - mejkap, prach, kožný maz, iné znečistenia v ovzduší a pod.


Ja túto micelárnu vodu milujem hneď pre niekoľko dôvodov. Pri odličovaní nedráždi moje nesmierne citlivé oči, takže sa nemusím báť nepríjemných pocitov niekedy až pálenia v nich. Ďalej neobsahuje žiadnu parfumáciu, takže nespôsobuje alergické reakcie mojej pleti, ale ani nijako iritačne nevplýva na prípadné pupienky. Poradí si s akýmkoľvek typom mejkapu. Po dočistení nezanecháva pleť suchú a napnutú. Naopak - povrch tváre je hebký, jemný a vláčny. Pripravuje pleť na nanášanie dodatočných skincare produktov.


Micelárnu vodu pre citlivú pleť od francúzskej značky kozmetiky Bioderma by som odporučila skutočne každému. Citlivú pleť nesmierne poteší, ale aj tým ostatným ulahodí a bude im po chuti. Ak nechcete skúšať naslepo hneď veľké balenia, práve to najmenšie, cestovné, je vynikajúcou cestou :)



Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O recenzia

22 komentárov:

  1. Tohle je svatý grál! Také ji miluji a jsem jí věrná už roky. Zkoušela jsem i jiné, ale vždy se s radostí vrátila k téhle, stojí za to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Lepšie by som to nepovedala ♥ V živote som už nenašla lepší produkt na odlíčenie, čistenie pleti, ktorý je vhodný aj pre aknóznu pleť ♥

      Odstrániť
  2. Ahoj, tuto micelárku převážně kupuji v lékárně v akci 1+1 o objemu 500ml. Je skvělá, prvně jsem ji měla v roce 2014 a od té doby mi vyhovuje. Vyplatí se mi do takového produktu investovat, možná i proto, že nejsem nejsem odpůrce micelárek. Krásný prodloužený víkend přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný deň želám ~
      Áno, presne tak ♥ Aj v lekárňach ju zvyknú mať v akcii 1+1. Ak na ňu náhodou takto narazím, za výhodnú cenu a pri 500 ml, ihneď ju beriem ♥ Vydrží skutočne dlho a naozaj jej stačí iba málo ~

      Odstrániť
  3. This is such a fantastic product! So wonderful to know that it doesn't irritate your eyes. That really is the most important thing <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto micelárnu vodu si kupuje moja sestra a je s ňou veľmi spokojná.

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nevím, jestli jsem tuhle informaci nepřehlédla, ale prosím tě, musí se tato micelární voda smývat? Vím, že většina micelárek se smývá (jedna kosmetička to přirovnala k jaru na nádobí - také ho smýváme), ale poslední dobou se setkávám s micelárními vodami, které jsou bez oplachování. Tak je to s touto? :)) Jinak od této řady (jsem na tom s pletí stejně jako ty) mám bb Cream, ale u něj mi nevyhovuje odstín. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný deň želám :-)

      Ďakujem za otázku. Ja som si túto micelárnu vodu v živote z tváre neumývala. Sem-tam to urobím len pre pocit, keď si jednoducho chcem "iba-tak" umyť tvár vodou, ale nestretla som sa s tým, žeby to bolo potrebné :-)

      BB krém od Biodermy som v minulosti skúšala aj ja, ale ja mám s odtieňmi dostupnými na našom trhu celkovo problém. Som nesmierne svetlá, preto si takéto produkty kupujem vyslovene iba z Ázie ♥

      Odstrániť
  6. Jej, blbne mi odesílání komentářů.. :( Tak teď už jen otázka. Je tato micelárka bez oplachování nebo se má smývat jako většina jiných micelárních vod? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, nie, všetko je v poriadku :-) Komentáre mám nastavené na schválenie vopred, než budú publikované, aby som sa vyhla spamu :-) Odpovedala som už v predošlom komentári.

      Odstrániť
  7. This micellar water sounds amazing! Great review!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám zase zelenou a na tu nemohu dopustit, je skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som touto začínala, ale ružová mi vyhovuje oveľa viac :-)

      Odstrániť
  9. Super tip na micelárku, ráda zkouším nové produkty a tahle vypadá skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť