Vianočné darčekové sady pre každého

Darčekové sady Vianoce

Pekný prvý decembrový deň želám všetkým ~

Dnes mám pre vás, samozrejme, už tak trošku vianočne ladený článok. Rozhodla som sa pre publikovanie inšpirácie na kozmetické darčeky, ktorá bude pozostávať z rozličných kozmetických sád, ktoré som na e-shop Notino našla. Výber je rozmanitý - čo sa týka produktov aj konkrétnych značiek. V mnohých prípadoch však zaplatíte aj za obal, takže je na mieste si skutočne dobre premyslieť, čo kúpite a čo nie, aby ste za sadu kozmetických produktov nezaplatili príliš veľa.


Na prvej, úvodnej koláži môžete vidieť deväť kozmetických sád určených ako pre ženy, tak aj pre mužov. Osobne však nerozlišujem ženské a mužské produkty, pretože si myslím, že tento skostnatený názor by sme už, konečne, mohli zavrhnúť. Každopádne, darčeková sada Axe Ice Chill obsahuje deodorant a telový sprej spolu so sprchovým gélom. Osobne sa mi veľmi páči aj čierno-tyrkysová kombinácia produktov.


Zaujala Vás niektorá z týchto kozmetických sád?


Holika Holika Aloe darčeková sada na tvár a telo je vynikajúcim darčekom pre všetky pohlavia! Obsahuje 92% ALOE sprchový gél a 99% regeneračný hydratačný gél. Oba s obsahom aloe vera. Maybelline The Falsies Lash Lift poteší predovšetkým ženy, ktoré milujú očné linky a riasenky. Rovnakou kombináciou produktov sa pýši aj sada Paris False Lash Bambi Eye od L’Oréal.


Kozmetických balíčkov značky Benefit má Notino tento rok pomerne dosť! Vybrala som hneď dva - Beauty Thrills (Gimme Brow+ Mini #3 gél na obočie, The POREfessional Mini podkladová báza, Roller Lash Mini riasenka) a BADgal to the Bone (BADgal BANG! riasenka, Hoola bronzer, The POREfessional Mini podkladová báza).


Poslednými troma balíčkami vyobrazenými na tejto koláži sú Gillette Mach3 Turbo Champions League (Fusion5 holiaci strojček, puzdro na holiaci strojček, Ultra Sensitive gél na holenie), N.A.E. Purezza (jemná micelárna voda, jemný čistiaci gél) a B.U. Hidden Paradise (toaletná voda, deospray, ponožky).


Máte už nakúpené vianočné darčeky?


Darčekové sady pre ženy


V rámci druhej koláži som sa zamerala na odlišné značky. Balíčky však nie sú o nič menej atraktívnejšie - uznajte sami ♥ Tento rok a na e-shope objavilo aj nespočetne veľa druhov sád značky Grace Cole. Ja osobne som vybrala Warm Vanilla & Fig darčekovú sadu na ruky a nechty a Luxury Bathing Lavender Sleep Therapy, avšak výber je skutočne pestrý.


Mojou veľmi obľúbenou značkou ešte stále je aj Bohemia Gifts & Cosmetics Body, ktorej balíčky kozmetiky ma nikdy nesklamali a na Vianoce som ich kupovala pravidelne niekoľko rokov. Veľmi mi imponujú kreatívne a vintage balenia. Od nich som vybrala darčekové sady pre babičku a ocka. Galaktická sada Dermacol Aroma Ritual Candy Planet sa postará nielen o potešenie tela, ale i tváre.


Posledným voňavým vianočným balíčkom je sada I love... Lots of Bubbles obsahujúca šesť rozličných mini sprchových gélov (Luxury Hot Chocolate, Crushed Candy Cane, Gingerbread Cookie, Coconut & Cream, Strawberry & Cream, Raspberry & Blackberry).


Darujete svojim blízkym či priateľom aj podobné, kozmetické darčeky?


30 komentárov:

  1. Great options for Christmas gifts!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já už dárky nakoupené mám a kosmetické kazety nechybí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ♥ Rada ich nakupujem hoc aj niekoľko mesiacov vopred. Neponáhľam sa a ceny sú taktiež prijateľnejšie, nie navýšené :-)

      Odstrániť
  3. Super tipy na vánoční dárky! :) někdy mi dá výběr opravdu zabrat, takže ti moc děkuji! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥
      Som rada, že som mohla pomôcť :-)

      Odstrániť
  4. Pekné balíčky, ale ja tento rok od týchto darčekov upuštam. Už mám nakupené, ale teda kozmetiku pre nikoho... lebo nejak to stále kadžý rok všetci dostávaju a mna to už prestalo bavit... ale každopadne aj tak si myslim, že je to praktický a univerzálny darček..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja rodinka si kozmetiku nekupuje. Oni presne vedia, že im kúpim to, čo chcú alebo potrebujú, ale inak úplne chápem ♥ Ďakujem za komentár :-)

      Odstrániť
  5. takýmito darčekovými balíčkami človek nikdy nič nepokazí, predsa kozmetiky nikdy nieje dosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Sprchový gél či parfém sa zídu predsa vždy! :-)

      Odstrániť
  6. Tyto sady mám moc ráda. :) Když je k sadě ještě nějaká hezká kosmetická taštička nebo obdobný praktický dárek jsem nadšená!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné sady si vybrala. Ja nekupujem takéto sady. V posledných rokoch som jedine čo kupovala boli darčeky pre deti.

    FIRST DAY CHALLENGE: PEPITO

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tipů na dárečky není nikdy dost, inspirace se vždycky hodí. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. This looks exciting!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. All of these products seems great. Thank you for sharing.

    New Post - https://www.exclusivebeautydiary.com/2020/12/scentxplore-2020-first-virtual-niche.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Taky kupuji kazety, sice jen pár lidem u kterých nevíme (přítelovo mamka a babička co všechno mají a nic nechtějí :D) ale pak se to vždy hodí :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť