Benton Snail Bee High Content Essence Recenzia

pleťová esencia so slimačím slizom Benton Snail Bee High Content Essence recenzia

Peknú stredu želám všetkým ~ V jednej z predošlých recenzií zameraných na kórejskú kozmetiku som vám porozprávala zopár slov o Benton Snail Bee High Content Skin. Dnes sa podrobnejšie pozrieme na esenciu z rovnakej kolekcie. Oba tieto produkty - a mnohé iné od tejto kórejskej značky kozmetiky - nájdete aj na Notino. Ja som túto esenciu pôvodne obdržala v rámci cestovného balíčka Benton, ktorý som kupovala z inej stránky, preto v článku uvidíte iba jej mini cestovnú verziu :-)



pleťová esencia so slimačím slizom Benton Snail Bee High Content Essence recenzia


Plné balenie Snail Bee High Content Essence sa nachádza v takmer totožnom obale ako toner vyobrazený na fotografii vyššie. Akurát uzáver je priehľadný. Jej objem je však o čosi menší - 60 ml, ale taktiež obsahuje dávkovač v podobe pumpičky. Vďaka nemu použijete presne toľko esencie, koľko potrebujete, resp. chcete. Z čoho som bola milo prekvapená je konzistencia tejto esencie. Býva totiž zvykom, že sú rovnako vodnaté ako tonery, avšak táto je priehľadná s vodnatejšou gélovou konzistenciou. Neobsahuje teda žiadne farbivá ani vône, vďaka čomu je vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.


Pleť pomáha nielen hydratovať, ale taktiež upokojiť. Pri aplikácii pôsobí zľahka chladivo, čo oceníte najmä v horúcich letných dňoch. Povrch pleti je tiež hladký a zjemnený. Výborne poslúži aj v prípade, pokiaľ máte suché kompresné plátenné masky - môžete ich do nej totiž namočiť a vytvoriť si tak vlastnú plátennú maskuFiltrát slimačieho slizu spolu s panthenolom napomáha hojeniu rán a celkovo zlepšeniu stavu pleti. Filtrát s pomocou adenozínu taktiež bojujú proti jej starnutiu. Ingrediencie tiež dopĺňajú beta-glukán, aloe barbadensis, včelí jed a iné.



Máte skúsenosti s kozmetikou Benton?
Vyskúšali ste už niektorý z produktov Snail Bee kolekcie?

11 komentárov: