Vivian Gray Love Bomb parfumovaná voda

Vivian Gray Love Bomb parfumovaná voda recenzia


Peknú nedeľu všetkým želám ~


Parfémované vône Vivian Gray som na Notino objavila úplnou náhodou. Do kompletizácie objednávky mi chýbalo už iba niekoľko pár eur, takže som hľadala nejaké produkty za nízku cenu, ktoré by práve tento priestor vyplnili. A keďže kozmetiku Vivian Gray - a predovšetkým ich darčekové sady ♥ - poznám už dlhšiu dobu, akonáhle som uvidela ich mini parfémované vône, voľba bola istá.


Okrem tejto Love Bomb malej parfémovanej vône boli v ponuke ešte Wild Flower a Temptation. Mená všetkých týchto troch vôní napokon korešpondujú s názvami jednotlivých kolekcií. Z tých môžete na e-shope nájsť buď jednotlivé produkty alebo darčekové sady, v ktorých sú obsiahnuté. Jasným výberom pre mňa bola Vivian Gray Love Bomb parfumovaná voda pre ženy, ktorá sa nachádza v pomerne vysokom, ale zato štíhlom, sklenenom, 10 ml balení. Vhodná je predovšetkým do malých kabeliek, pretože je skutočne spratná a nie je vôbec ťažká. Len si na ňu predsa len dávajte väčší pozor - nie že vám nedajbože spadne a rozbije sa :-)


Vivian Gray Love Bomb parfumovaná voda recenzia


Rozkošná ružová vôňa Love Bomb je vôňa kvetinová. Podľa jej popisu by v sebe mala obsahovať rozličné druhy kvetín a predovšetkým pačuli. Ide o nežnú, sladkú, romantickú vôňu, ktorá je z tých ťažších. Podmanivá vôňa kvetov v spojení so sviežimi fragmentmi patchouli ju robia skutočne návykovou.


Na oblečení vydrží zhruba 3 až 4 hodiny, potom ju cítiť už skutočne iba príležitostne. Ak sa však chystáte vybehnúť iba niekam do mesta na kávu či obed, vrelo to postačí. Balenie s objemom 10 ml sa môže zdať malé, ale ja ju nosím pravidelne do práce a ešte ani po 3 týždňoch, čo ju používam, som ju stále nevypotrebovala celú. Ak ale máte tendenciu používať parfém niekoľkokrát do dňa, určite vám toľko, samozrejme, nevydrží :-)


 Vivian Gray Love Bomb parfumovaná voda recenzia


V prípade, že chcete vyskúšať čosi nové - a predovšetkým za skvelú cenu - či nájsť pekný a zaujímavý darček pre vašu kamarátku alebo sestru, vrelo odporúčam siahnuť práve po týchto parfémovaných vôňach. Na Notino, žiaľ, momentálne dostupné z nejakého dôvodu nie sú, ale stále tam nájdete množstvo iných produktov, ktoré sa oplatí vyskúšať. Takmer som zabudla - rozprašovač sa dá ľahko odňať a sklenené telo parfémovanej vody môžete naplniť svojim vlastným parfémom ♥


28 komentárov:

  1. Poznám, poznám, mám z tejto rady krém na ruky a tekuté mydll na mna asi až o a zamilovala som sa do tej vone.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This product seems to has beautiful scent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vypada uzasne, asi jsem se zamilovala ♥ adventni kalendare jsou super a letos si chci stopro nejaky poridit, ale porad nevim ktery :) mas v planu letos nejaky porizovat?

    Melissa Hartford | lifestyle & fashion uk blogger
    https://www.instagram.com/melissahartfordxo/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár ^^~
      Vieš čo, jediné kalendáre, do ktorých by som sa pustila, sú kórejské, ale vzhľadom na moje balíčky na colnici nebudem riskovať ďalšie, ktoré možno ani nedôjdu, haha.

      Odstrániť
  4. Párkrát se mi už stalo, že mi parfém spadl na dlaždičky, od té doby je raději sebou nenosím, leda bych jim vyrobila obal z bublinkové folie :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, vieš, že aj mne? Bolo to na univerzite a tak to rachlo o zem, že celá škola to musela počuť, haha.

      Odstrániť
  5. This looks beautiful. I guess it will be great for gifting.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neznám, ale vypadá to dobře :) Super článek!

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ta vůně musí být skvělá, zaujalo mě tam to pačuli :) Líbí se mi i to malé balení, praktické na cesty :) Já používám už několik let parfémy z Oriflame, aktuálně vůni Divine, ta mi skvěle voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O tejto značke počujem prvýkrát, ale ten obal je veľmi pekný a úplne skvelý len tak do malej kabelky, čo sa vždy zíde.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Looks lovely perfume! It is great for gifts:)
    Thank you for sharig<3

    akiko
    www.akikohiramatsu.com

    OdpovedaťOdstrániť