Jednoduché líčenie očí

Everyday Eye Makeup Blog de la Licorne

Pekný utorok želám všetkým ~

Už dlhšie som sa zamýšľala nad vytvorením článku, v ktorom by som spomenula všetky produkty, ktoré používam na líčenie očí takmer každodenne. Kompletný mejkap mi nezaberie ani polhodinu, avšak s líčením očí si vždy dávam načas. Linky na oči sú jednoducho moja srdcovka ♥

Podkladom v rámci líčenia očí je pre mňa Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor, ktorý zafixujem svetlým púdrom alebo očným tieňom. Čo mám zrovna po ruke. V poslednej dobe preferujem užšiu očnú linku. Samozrejme v tmavej čiernej farbe. Tú doplním už iba trblietavým očným tieňom naneseným do spodného vnútorného rohu oka. Väčšinu produktov, ktoré v líčení používam, nájdete na Notino.

Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Trblietavý očný tieň používam poväčšine z paletky Etude House Play Color Eyes Mini Palette Rudolph Holiday Edition.

Etude House Play Color Eyes Mini Palette Rudolph Holiday Edition

Väčšinou líčenie očí zakončím riasenkou. Ak mám viac času alebo sa chystám niekam do mesta, z času na čas využijem pomoc umelých mihalníc Ardell. Prvé umelé mihalnice som vyskúšala pred nejakým mesiacom či dvoma, avšak rýchlo som si na ne zvykla a ich efekt sa mi na mne nesmierne páči. Avšak neplánujem ich nosiť každodenne. Skôr iba na špeciálne a výnimočné príležitosti.

Umelé nalepovacie mihalnice Ardell Wispies 700 recenzia

Umelé nalepovacie mihalnice Ardell Wispies (700) vyzerajú veľmi prirodzene a jemne. Ja osobne mám problém ich rozoznať od svojich vlastných. Na oku držia v poriadku celý deň a aspoň mne nespôsobovali žiadne potiaže s videním. Taktiež sú veľmi ľahučké, takže na oku ich takmer ani necítite.

Štetec na očné linky Innisfree

Očnú linku si väčšinou predkreslím pomocou štetca a čierneho očného tieňa. Dosiahnem tak dymovejší vzhľad a v prípade, že sa nedajbože pomýlim, očný tieň upravím oveľa rýchlejšie a jednoduchšie bez podráždenia či šúchania očného viečka.

L’Oréal Paris Superliner gélové očné linky recenzia

Následne očnú linku finálne nakreslím. V tomto prípade si neviem vynachváliť L’Oréal Paris Superliner gélové očné linky v odtieni Pure Black. Objednala som si ich za takmer 8€, avšak objem sklenenej nádobky je 2,8g a balenie obsahovalo aj štetček, s ktorým sa linka vynikajúco nanáša!

Ak chcete svetlú linku, nakreslíte ju pomocou ľahkého ťahu štetcom. Ak chcete linku intenzívne tmavú, použijete troška viac produktu. Dá sa ľahko vrstviť, po hodinách nosenia nebledne, neotláča sa nad viečko, nezozmazáva sa, nesmrdí .. Pýtam sa .. Čo viac si želať?

Ja používam očné linky už takmer viac, ako 10 rokov, takže za svoj život som už čo-to vyskúšala. Za túto očnú linku by som si pokojne aj priplatila, pretože jej kvalita je za takúto cenu priam nepochopiteľná. V minulosti som okúsila aj oveľa drahšie očné linky a niektoré z nich nesiahajú tejto ani len po členky. Skutočne jeden z mojich kozmetických favoritov roku 2020 ♥

L’Oréal Paris Superliner gélové očné linky recenzia

L’Oréal Paris Superliner gélové očné linky recenzia

L’Oréal Paris Superliner gélové očné linky recenzia

Catric Brow Stylist ceruzka na obočie Essence Browcara riasenka na obočie

Na obočie nepoužívam nič výnimočné. Postačí mi akýkoľvek svetlejší hnedý očný tieň z paletky, ktorú mám poruke. Tvar obočia a prípadné prázdne miesta definujem ešte pomocou Catrice Eyebrow Stylist ceruzka na obočie s kefkou, s ktorou chĺpky taktiež zľahka prečešem. Zvolila som odtieň 035 Brown Eye Crown. Na fixáciu obočia už roky používam primárne Essence Make Me Brow riasenku na obočie v odtieni 04 Ashy Brows.

42 komentárov:

  1. I like this meybelline conclear so much :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. All of these products look really fantastic. I have that concealer and it works so so well.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great job dear!! Amazing the golden line inside your eye.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hodně se mi líbí ty umělé řasy a linka je dokonalá. Moc krásné líčení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Tvoje mi vždy vyčarujú úsmev ♥ ~

      Odstrániť
  5. This look is amazing, I love it! And the concealer by Maybelline is great too ^^
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je pěkné, jsi moc šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Linky máš tedy krásné! Mně se málokdy povedou stejné :D Je pravda, že obvykle si dám jen řasenku, korektorem upravím nedokonalosti a jdu, nedělám si běžně žádný makeup.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za tvoj komentár, veľmi ma potešil ♥ :-)

      Odstrániť
  8. I love to wear eyeliner. I like gel eyeliner from Inglot

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haven´t tried anything by that brand! Thank you for the recommendation!

      Odstrániť
  9. I really love your make up! :)

    http://dorey-doorey.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Klasické líčení očí, které sluší každé ženě. :) Já měla období, kdy jsem retro linky nosila prakticky každý den. Teď je nemám vůbec, ale když mám náladu, dělám je černým očním stínem. Když je dokonale tmavý, tak dělá podobný efekt, jen se s ním (se zkoseným štětcem) trochu lépe pracuje.

    OdpovedaťOdstrániť