K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

"So keep your eyes on me now .. ♥"

Krásny piatok želám všetkým ~ Neviem ako vy, ale ja sa cítim úžasne ♥ Aj napriek tomu, že sa celé dni venujem písaniu bakalárskej práce, i napriek tomu, že dni trávim v práci a dokonca i napriek tomu, že už v pondelok mi začína letný semester. Zo svojej produktivity som však šťastná a hlavne z toho ako-tak-už-už jarného počasia.

Čo sa ale tej produktivity týka, nemôžem povedať, že by sa týkala písania článkov. Mám ich toľko rozpísaných, tak veľa nápadov na nové, ale neviem sa k nim nejako dostať. Napokon aj tento, valentínsky, som písala už takmer celý týždeň. Povedala som si ale, že dnes už ho jednoducho dokončiť musím!

Témou dnešného článku bude, ako ste už iste z článku vyčítali, mejkapová inšpirácia. Konkrétne na K/DA Ahri z League of Legends. Jej nový skin som si veľmi obľúbila a tak som ho trošku využila aj na tento účel. Okrem mejkapovej inšpirácie nájdete na konci článku aj last-minute valentínske darčeky v prípade, ak ste ešte žiadne nestihli zakúpiť či objednať ~ Ak by ste mali záujem o sprievodnú hudbu, odporúčam POP/STARS od K/DA ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Jaira Burns.

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

Pre tento účel som sa rozhodla zahrať sa trošku aj s Photoshopom. Keďže som si graficky tablet zakúpila už dávnejšie, snažím sa ho vo voľnom čase používať tak často, ako len môžem. Ako ste si zaiste všimli, zmenila som aj úvodný obrázok blogu a celkovo jeho dizajn. Danú kresbu som taktiež vytvorila pomocou grafického tabletu. Keďže Ahri má zlatisté, akoby jantárové oči a príznačné fúziky, zakomponovala som ich aj do tohto líčenia.

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

Revolution PRO Supreme lesk na pery Ultimatum recenzia

V rámci líčenia ešte predom osobitne spomeniem Revolution PRO Supreme lesk na pery, ktorý som si objednala v odtieni Ultimatum, čo je veľmi pekný, bordovo-fialový lesk na pery. Má príjemnú, hustejšiu, zľahka krémovú konzistenciu, ktorá nelepí pery. Nemá žiadnu výraznú vôňu a je dlhotrvácny. Veľmi dobre sa s ním pracuje - poslúžil nielen na plné ostré pery ale aj na taký ten rozmazaný look, ktorý ja osobne preferujem oveľa viac. V ponuke odtieňov nájdete ešte štyri ďalšie.

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

Ako môžete vidieť, na oči som použila hnedasté a ružovkasté odtiene v spojení s fialovým a metalickými na rozjasnenie. Začala som podkladom, a to konkrétne svetlohnedými odtieňmi, ktoré som najskôr naniesla do záhybu oka. Potom som postupne prechod stmavovala.

Na spodné viečko som rozmazala kombináciu ružových očných tieňov spolu s tmavofialovým a metalickými pre rozjasnenie. Absolútne netuším, prečo sa to na fotografii takto zleje dokopy, každopádne ja vždy očné tiene rozmažem dostratena. Na líčenie som použila paletky očných tieňov I Heart Revolution Chocolate, ktoré sú tiež výborným tipom na valentínsky darček! Konkrétne som využila paletku Pink Fizz a Chocolate Love.

Čiernu linku som nakreslila pomocou Bourjois Liner Pinceau 24h v odtieni Ultra Black. Na obočie som použila kombináciu očných tieňov, ktoré som našla v čokoládových paletkách. Na mihalnice som použila riasenku od Oriflame The One Wonder Lash XXL 5in1. Do záhybu oka som tiež nakreslila tenkú líniu pomocou trblietavej tekutej očnej linky.

Ako jemná farba na líčka mi poslúžil sýto ružový odtieň z paletky Chocolate Love. Aby som nezabudla na podklad, ten tvorí BB krém Missha M Signature Real Complete v odtieni 21, ktorý som zafixovala pomocou zmatňujúceho púdru Gabriella Salvete s SPF15. Na záver som oči zvýraznila pomocou magnetickými umelými mihalnicami.

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

K/DA Ahri Valentine´s Day Makeup Inspiration

I Heart Revolution Chocolate Love paletka

I Heart Revolution Pink Fizz paletka

Toľko k líčeniu a prejdime k valentínskej darčekovej inšpirácii. Ako iste viete, tematické produkty jednoducho milujem, rovnako ako limitované kolekcie. Pre tento účel som sa snažila vybrať také produkty, ktoré sa svojím dizajnom, farbami alebo názvom spájajú so sviatkom Svätého Valentína.

Nižšie nájdete názvy všetkých spomenutých produktov. A ak už náhodou darčeky pre svoje polovičky či kamarátov máte, čo tak urobiť radosť samej sebe? :) A ozaj! Nezabudnite, že e-shop Notino ponúka nové valentínske svetloružové darčekové balenie!

Valentín Notino Darčeková inšpirácia

1. Lancôme Monsieur Big Valentine Edition riasenka pre extra objem limitovaná edícia
2. I Heart Revolution Angel Heart rozjasňovač
3. Chloé Chloé Parfumovaná voda pre ženy 75 ml
4. Lancôme L’Absolu Rouge Valentine Edition krémový rúž limitovaná edícia
5. KORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktom
6. NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick matný rúž
7. NOBEA Valentine matný tekutý rúž - tento matný rúž dokonca môžete dostať ako darček! Stačí, ak na Notino nakúpite nad 39€!
8. Cacharel Yes I Am Pink First parfumovaná voda pre ženy 75 ml
9. Max Factor 2000 Calorie riasenka pre objem
10. Bath & Body Works Champagne Toast vonná sviečka 198 g II.

22 komentárov:

  1. Your makeup looks so pretty
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such a beautiful makeup! I really love this!

    THE PINK ELEPHANT SHOE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Incredible makeup - you're so talented! Such a striking look :)

    Heather xoxo
    https://www.hefafa.me.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Very beautiful makeup, I love the lip colour!
    xx


    http://freakmuffin.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je skvělé! Opravdu se ti make-up povedl. Přítel hraje lolko a ta podoba s tím skinem je opravdu parádní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Your makeup always inspires me to change looks for the better.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥
    Veľmi ma potešil :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great post and really cool make up, I love it! :)
    New post - www.minniearts.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. OMG ♥♥♥ This is sooooo cute ^____^
    You are very talented ♥___♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jako vždy nádherné líčení :) Jsi mi inspirací!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krása! Tenhle skin na Ahri je podle mě úplně nejhezčí a perfektně jsi to vystihla :) pak se mi ještě líbí ten na KaiSu :)

    One Loving Girl

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem veľmi pekne ♥
    Tiež si myslím, že tento jej skin sa skutočne vydaril! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Love your makeup, it is so good. :)

    The Fashion Spell

    OdpovedaťOdstrániť