Mizon Collagen Power Lifting Cream Recenzia

Mizon Collagen Power Lifting Cream Review

Pekný utorok želám všetkým ~

Po dlhej dobe sa vám ozývam opäť z práce. Dnes mám pre vás recenziu na ďalší produkt kórejskej kozmetiky. Ide o Mizon Collagen Power Lifting Cream proti vráskam. Táto kolekcia je, ako ste si už mohli všimnúť, ladená do príjemných fialových farieb a ukrýva v sebe ešte spevňujúci očný krém, spevňujúci krém proti vráskam, pleťovú emulziu s liftingovým efektom a toner s liftingovým efektom, ktoré môžete, spolu s týmto, nájsť na e-shope Notino.

Ak si ešte pamätáte, prednedávnom som zverejnila recenziu na Mizon Skin Energy Collagen 100 Serum, s ktorým tento krém vytvára neskutočne súdržnú a efektívnu kombináciu. Ak by ste sa zamýšľali nad vyskúšaním tohto pleťového krému, vrelo odporúčam súbežne vyskúšať aj vyššie spomenuté sérum

Mizon Collagen Power Lifting Cream Review

Mizon Collagen Power Lifting krém sa nachádza v 75 ml ťažšom sklenenom balení. Vrchnák je ľahký, lesklý a plastový. Mne osobne krém nijako nevonia a taktiež nie je nijako zafarbený. Ide o akýsi mliečny, zľahka priesvitný gél, ktorý sa veľmi ľahko rozotiera a ešte rýchlejšie vpíja do pokožky.

Nemusíte tak dlho čakať na aplikáciu ďalšieho produktu. Pleť je po nanesení liftingového krému osviežená, vláčna a zľahka rozžiarená. Pre dodatočnú hydratáciu však na pleť naneste ešte ďalší krém. Nezanecháva tvár ani lesklú ani lepkavú.

Liftingový krém Collagen Power od kórejskej značky kozmetiky Mizon obsahuje 75% kolagénu. Ide o prvok, ktorý pomáha zlepšovať elasticitu pleti, ktorý minimalizuje vrásky a zároveň pleť hydratuje. Krém neobsahuje žiadne umelé farbivá, vône ani parabény. Obsahuje však kyselinu hyalurónovú, adenozín, extrakt z Centella Asiatica, propolisový extrakt a mnohé ďalšie.

V mojom prípade bola pleť trvalejšie rozžiarená a vypnutejšia už po niekoľkých dňoch. Treba tiež brať do úvahy fakt, že okrem tohto som simultánne používala aj iné produkty a navyše aj už hore spomínané Collagen 100 sérum. Počas používania som nespozorovala žiadnu alergickú reakciu či upchávanie pórov.

Žiadne komentáre: