Salvatore Ferragamo Signorina recenzia

Salvatore Ferragamo Signorina recenzia


* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Salvatore Ferragamo Signorina je najnovšou vôňou v mojej zbierke parfémov. Darčeková sada Signorina v sebe ukrýva dva produkty. Prvým z nich je parfémovaná voda Signorina s objemom 50 ml v širšom, nižšom flakóniku ozdobenom mašličkami v dotieňoch ružovej farby. Druhým z nich je parfémovaná voda s objemom 10 ml, ktorá je obsiahnutá vo vyššom, štíhlom flakóne ideálnom na cesty. Najprv som si myslela, že menší flakón je znovuplniteľný, ale keďže ho nedokážem otvoriť, obávam sa, že nie. Darčeková kazeta mi bola poslaná na recenziu z e-shopu Parfémy Elnino a spoločne s ňou som si objednala ešte balzám na pery Labello Cherry Shine.


Salvatore Ferragamo Signorina recenzia


Ženskosť a sloboda

Darčeková kazeta Salvatore Ferragamo Signorina sa nachádza v marhuľovej krabičke s jednoduchým dizajnom. Krabička opisuje vôňu ako vyjadrenie slobody a ženskosti. Evokujúca inšpiratívne sny a túžby. Pre ženu vo vás a zároveň pre ženy navôkol vás. Pre túto vôňu som sa rozhodla preto, pretože som hľadala romantickú kvetinovú náhradu za parfémovanú vodu Chloé od značky Chloé. Predsa len je to drahšia vôňa a keďže ja nové vône rada objavujem a poznávam, urobila som si malý osobný prieskum podobných parfémov, ktoré sa na trhu nachádzajú.


Salvatore Ferragamo Signorina recenzia


Ríbezle, ružové korenie, pižmo a kvety

Signorina je svieža, radostná a hravá vôňa, ktorú si viem predstaviť vynosiť predovšetkým počas teplejších mesiacov. Zároveň by som ju opísala aj ako elegantnú a sofistikovanú. Musím však podotknúť, že táto vôňa je skutočne nesmierne sladká a navyše tažšia pudrová, preto ak sa sladším vôňam vyhýbate, Signorina nebude to pravé orechové pre vás.

Mne sladšie vône väčšinu času neprekážajú, mám ich rada, ale musím uznať, že aj pre mňa je v tomto smere tento parfém zľahka too much. Horné tóny vône sa nesú v znamení šťavnatej červenej ríbezle a ťažšieho ružového korenia. Stredné tóny tvorí ruža v spojení s pivóniou a jazmínom. Základ tvorí pižmo, panacotta a pačuli. Na oblečení vydrží vôňa zhruba 4-6 hodín v stále citeľnej intenzite.


Labello Cherry Shine balzám na pery


Balzám na pery Labello Cherry Shine je mojím snáď najobľúbenejším produktom na pery. Už od detstva k nemu prechovávam kladné city, kedy mi spríjemňoval dni v škôlke ♥ Mám na neho jednoducho krásne spomienky a vždy sa mi páčilo, že vaše pery sú nielen dôkladne hydratované a jemné, ale zároveň aj zľahka zafarbené a lahodne vôňavé. A to podotýkam, že čerešne a čerešňovú arómu nemôžem za iných okolností ani len cítiť. Balzám na pery je šikovným každodenným pomocníkom v starostlivosti o pery. Ak preferujete prirodzené líčenie, zaiste ho vo svojej zbierke oceníte aj pre tento účel.

6 komentárov: