OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty

OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


* sada produktov poskytnutá za účelom recenzie


Pekný novembrový deň želám ~ Ešte v októbri som písala, že pred narodeninami sa mi podarilo zaobstarať si niekoľko narodeninových darčekov vopred. Jedným z nich bola pre mňa aj táto sada vegánskych lakov na nechty od svetoznámej značky OPI, ktorú mi e-shop Parfémy-Elnino poskytol odmenou na recenziu. Kyticou kvetov ozdobená sada ladená skôr do jarných motívov v sebe ukrývala celkom päť produktov:


  • 3 laky na nechty z edície Nature Strong
  • priehľadný vrchný lak na nechty pre lesk
  • odlačkovač na nechty obohatený o extrakt z aloe vera


OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


Po hravej značke lakov na nechty Essie obľúbenej po celom svete som nesmierne vďačná za možnosť takmer ihneď vyskúšať aj ikonickú značku lakov na OPI, ktorá vznikla v roku 1981 v americkom Los Angeles. Edícia OPI Nature Strong je inšpirovaná prírodou. Ukrýva v sebe rýchloschnúce laky na nechty, ktoré zaiste ocenia najmä ľudia, ktorí manikúrou neradi strácajú čas. Výborným pomocníkom sú aj vo chvíli, keď sa niekam ponáhľate.


OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


OPI Nature Strong prináša na výber až 30 bohato pigmentovaných a pestrých odtieňov od výmyslu sveta. Vyberie si zaručene každý! Svieže farby v sebe ukrývajú nenápadné romantické odtiene, ale na svoje si prídu aj milovníci sýtych a odvážnejších odtieňov. Tieto laky na nechty poskytujú efektívne krytie už od prvej vrstvy. Ich sľubovaná dlhodobá výdrž by mala byť až po dobu jedného týždňa. To, samozrejme, záleží ale od viacerých faktorov. OPI Nature Strong sú navyše certifikované veganske laky s vysokým %-om prírodného zloženia.


Nesmierne ma zaujalo aj farbami hrajúce promo video.


OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


Najprv ma najviac zaujal odtieň Big Bloom Energy, ktorý je síce sýto ružový, ale má v sebe isté množstvo oranžového, lososvého podtónu. Stal sa teda mojím druhým najmilším v poradí. Z tejto trojice u mňa jednoznačne zvíťazil zľahka metalický fialový odtieň s trblietkami Achieve Grapeness, do ktorého som sa po rozbalení krabičky okamžite zamilovala ♥ Ružové a fialové odtiene sú moje najobľúbenejšie, takže voľba bola jasná. A tieto chladné, potmavšie jesenné dni pekne oživí ♥ Najmenej ma oslovil odtieň Shore Is Something!, pretože ide o nápadnú modrú farbu, ktorá už vôbec nie je tým pravým orechovým pre mňa. Na tmavšej pokožke vyzerá dokonalo a skôr by som povedala, že sa hodí viac do teplých letných mesiacov.


OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


V prípade lakov na nechty OPI Nature Strong skutočne postačí iba jedna vrstva a nechty sú dokonalo prekryté a zafarbené bez najmenších problémov. Bez poškodenia vydrží lak na nechtoch zhruba 3-7 dní. Záleží od toho, aké sú vaše denné aktivity a ako často pracujete manuálne, prípadne či používate niečo na ochranu rúk. Oproti laku od Essie, ktorý som recenzovala minulý mesiac, je to  niečo neporovnateľné. Ten sa lúpal dole už takmer v deň jeho nanesenia, nieto aby vydržal niekoľko dní za sebou. V prípade chodidiel vydržia laky bez akéhokoľvek poškodenia aj viac, než dva týždne, čo je úctyhodná doba ♥


OPI Nature Strong Vegánske laky na nechty


Ďalším produktom v poradí bol priehľadný vrchný lak na nechty pre lesk (ktorý som, bohužiaľ, zabudla nafotiť). Vrchný lak veľmi často nepoužívam, pretože mám pocit, že v kombinácii s fialovým odtieňom ho robí zľahka mliečnym a tento efekt sa mi nepáči. Pokúšala som sa ho "vynosiť" aj ako klasický priehľadný, ale na moje prekvapenie sa rýchlo zlúpal dole. Nevadí. Svoje využitie nájde v domácnosti.


Produktom na záver je zelený odlačkovač na nechty obohatený o extrakt z aloe vera, ktorý ale obsahuje acetón. Oproti iným acetónovým odlakovačom však nie je vôbec taký nešetrný, ako som si myslela. Iné odlakovače moje nechty často zanechali zúbožené, slabé a jemné. Dokonca sa ich povrch aj šúpal. V prípade tohto odlakovača sú moje nechty odlakované behom chvíľky a vyzerajú zdravo, ucelene. Je jedným z najlepších, aké som kedy mala! ♥ Navyše nemá až taký silný nepríjemný zápach.

3 komentáre:

  1. Krásné barvy :) nejvíce se mi líbí růžová, promo video je moc povedené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O téhle značce laků jsem už slyšela a to jen samé pozitivní recenze. :) Chodím na umělé nehty, ale až si od nich zase dám časem pauzu, moc ráda je vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť