Narodeninový balíček Nuxe a Essie z Elnino

Narodeninový balíček Nuxe a Essie

* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný októbrový deň želám všetkým ~ Konečne som sa dočkala svojho najmilovanejšieho mesiaca a netrpezlivo už odpočítavam dni, kedy sa stanem opäť staršou. Rada tento deň trávim predovšetkým sama so sebou, pretože čas strávený osamote je pre mňa nesmierne dôležitý. Samozrejme, keďže ide o môj sviatok, obdarujem sa niečím, po čom som túžila dlhšiu dobu. Tento rok sa mi dokonca podarilo zaobstarať si už aj nejaké darčeky vopred, a to vďaka Parfemy Elnino. Podarilo sa mi opäť získať na recenziu niečo nové od francúzskej značky kozmetiky Nuxe a dokonca sa mi pošťastil aj prvý lak na nechty od Essie v mojom živote. Ako dopadlo testovanie produktov? Dozviete sa v článku :-)


Autumn Bag Essentials - čo nesmie chýbať v mojej kabelke na jeseň


Nuxe Reve de Thé


Čo sa nachádzalo v balíčku?

  • Nuxe Rêve de Thé revitalizačný sprchovací gél so zeleným čajom
  • Nuxe Rêve de Thé telový peeling so zeleným čajom
  • Nuxe Rêve de Thé hydratačné, zjemňujúce a revitalizačné telové mlieko
  • Nuxe Reve de Miel krém na ruky a nechty pre ženy
  • Nuxe Reve de Miel hydratačný balzam na pery pre ženy
  • Essie Nail Polish lak na nechty v odtieni 514 Birthday Girl


Nuxe Rêve de Thé revitalizačný sprchovací gél so zeleným čajom


Jemný revitalizačný sprchový gél Nuxe Rêve de Thé s výťažkom zo zeleného čaju pokožku dôkladne čistí a zjemňuje jej povrch. Až 95% jeho ingrediencií by malo byť prírodného pôvodu. Založený je na vegánskej receptúre, neobsahuje teda zložky živočíšneho pôvodu ♥ Priehľadný gél osvieži myseľ a telo zahalí do šťavnatej vône zeleného čaju v spojení s rebarborou a čerstvými bylinkami. Produkty Nuxe sú pre mňa neodmysliteľnou súčasťou adekvátnej starostlivosti o telo a potešením zmyslov nielen po náročnom dni.


Meno ruže


Nuxe Rêve de Thé telový peeling so zeleným čajom


Peeling na telo Nuxe Rêve de Thé obsahuje granulky rozličných veľkostí a farieb pre dokonalo jemnú a zamatovo hebkú pokožku. Jeho konzistencia týmto spôsobom vytvára dokonalý dojem drveného ľadu. Vôňa je totožná so sprchovým gélom. Obsahuje extrakt zo zeleného čaju. Až 96% jeho zložiek by malo byť prírodného pôvodu. Exfoliačné účinky pocítite na pokožke tela okamžite. Vďaka odstráneným odumretým kožným bunkám bude pokožka tela žiariť. Čo sa týka objemu, bola by som vďačná za väčšie, než iba 150 ml balenie. Výborný pomocník, ktorého stojí za to pridať do svojej rutiny v rámci starostlivosti o telo. Používajte 1-2 x týždenne a peeling po pokožke tela jemne masírujte.


Každodenné líčenie s vintage značkou Max Factor


Nuxe Rêve de Thé hydratačné, zjemňujúce a revitalizačné telové mlieko


Hydratačné a zjemňujúce telové mlieko Nuxe Rêve de Théľahkú vodnatejšiu konzistenciu a obsahuje až 98% prírodných zložiek. Ide o mlieko, nie je to krém, takže do pokožky tela sa vpíja rýchlejšie a nezanecháva ju mastnú. Produkt sľubuje 24-hodinovú hydratáciu, ale ak mám pravdu povedať, na svojom tele cítim hydratačný efekt iba zopár hodín. A to je prípad väčšiny produktov, ktoré sľubujú nekonečné hodiny hydratácie :-) Pokožka tela je vyhladená a jemná na dotyk. Mlieko obsahuje okrem iného kokosový a slnečnicový olej a taktiež extrakt zo zeleného čaju. Potešujúce je balenie s objemom 400 ml.


Jarná romantická objednávka



Nuxe Reve de Miel krém na ruky a nechty pre ženy


Posledné dva produkty sú z kolekcie Nuxe Rêve de Miel, ktoré majú sladkú, akoby medovo-orechovú vôňu. Neviem presne, k čomu by som túto vôňu prirovnala. Je jednoducho jedinečná. Krém na ruky a nechty pokožku rúk vyživuje, obnovuje a chráni. Okrem iných zložiek obsahuje med, vzácne oleje a vitamín E. Obsahuje 90% zložiek prírodného pôvodu. Jeho konzistencia je podobná telovému mlieku, ktoré som spomenula vyššie. Rýchlo sa do pokožky rúk vpíja a nezanecháva ju mastnú. Nechty navyše spevňuje, čo je ďalšie plus! Výborne sa hodí do kabelky!


Starostlivosť o pleť a telo s Caudalie, Q+A, Bioderma a Swiss Smile


Balzam na pery Nuxe Rêve de Miel sa zíde predovšetkým do chladných dní. Dokonalo pery namastí a tým predíde ich vysušeniu a popraskaniu. Pery vyzerajú, akoby mali na sebe ľahkú vrstvu lesku na, čo mne osobne lichotí. Je jemný, na perách sa doslova roztápa. Vôbec to nie je taký ten tvrdý, z ktorého máte pocit, že na pery nič neprešlo.


Nuxe Reve de Miel hydratačný balzam na pery pre ženy


Essie Nail Polish lak na nechty v odtieni 514 Birthday Girl


Posledným produktom objednávky je lak na nechty Essie v odtieni 514 Birthday Girl, čo je, ako môžete vidieť aj na koláži vyššie, svetloružová farba s metalickými trblietkami. Lak na nechty je skutočne jemný, nanášam si ho aspoň v 2-3 vrstvách. Na nechtoch schne už za pár sekúnd. S pomocou odlakovača na nechty si ho dáte dole z nechtov skutočne za chvíľu. Sklenená fľaštička v sebe ukrýva až 13,5 ml, čo nie je málo. Každopádne tak, ako som sa na tento produkt tešila, ma zároveň aj najviac sklamal.


Aj v 2 či 3 vrstvách sa hrozne rýchlo lúpe dole. Nie je vôbec dlhotrvácny, čo som od tejto značky lakov na nechty skutočne očakávala, pretože je na internete ospevovaná ako značka kvality. Už na druhý deň je ale potrebné ho znova dolakovávať, a to mám nechty krátke, takže sa ani toľko nenamáhajú. Každopádne aj po dolakovaniu sa lak znova rýchlo ošúpe - niekedy ešte aj v priebehu dňa! Priznám sa, použila som ho asi 5x, a potom ma to už jednoducho prestalo baviť. Hanbila som sa s takými nechtami fungovať i v práci. Ešteže je to svetlý odtieň a nebolo to až také viditeľné.


Máte skúsenosti s niektorým z produktov? Ktorý z nich Vás oslovil najviac? :-)

3 komentáre:

  1. S Nuxe značkou zkušenosti nemám, ale velmi ráda bych jí vyzkoušela. :) Slyšela jsem na ní totiž jen samou chválu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh everything looks really wonderful! I especially love that nail polish. How pretty and shimmery!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I like that brand, it has good products. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week-end!

    OdpovedaťOdstrániť