Autumn Bag Essentials alebo čo nesmie chýbať v mojej kabelke na jeseň

Chloé Mini Set Chloé Nomade Lancome Hypnose Drama Darcekova sada


* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Peknú slnečnú nedeľu všetkým ~

Jeseň sa nám už nezadržateľne blíži a ja sa tejto klimatickej zmeny neviem dočkať. Keďže som októbrové dieťa, som zároveň dieťa jesene a po jari je to moje druhé obľúbené ročné obdobie. Každý rok sa na toto jedinečné a magické obdobie teším. Zľahka mrazivé rána a pohľad v diali zaliaty mliečnou penou. Stromy vyzliekajúce sa zo svojich zeletných letných rób a ich listy hrajúce teplými odtieňmi pukajúce a praskajúce pod našimi nohami.


Nové pohľady na svet, na novú krajinu vôkol nás, pri ktorých sa cítim ako dieťa, ktoré túto nádheru vidí po prvý raz. A práve pre tieto chvíle so sebou potrebujete produkty, ktoré Vám budú vždy poruke a vy si nemusíte lámať hlavu nad tým, či sa vám do kabelky vôbec všetky zmestia. Malé alebo cestovné balenia kozmetiky sú nesmierne šikovné predovšetkým vtedy, keď so sebou - rovnako, ako ja - nesiete všade celý svoj život, haha. V taške nezaberú veľa miesta a ani ju zbytočne nezaťažia. Miniatúry parfémov sú nesmierne rozkošné ♥


Starostlivosť o pleť a telo s Caudalie, Q+A, Bioderma a Swiss Smile


Chloé Mini Set Chloé Nomade Lancome Hypnose Drama Darcekova sada


Pri príležitosti ďalšej spolupráce s Parfémy Elnino som si tentokrát vybrala mini balenia produktov, ktoré používam každodenne. V balíčku sa nachádzali:


Chloé Mini Set Chloé & Nomade parfémované vody


Začnem darčekovou sadou, ktorá obsahovala parfémové vody Chloé Mini Set Chloé & Nomade. S príchodom septembra som zamenila každodenné parfémy a pripomenula som si svoju lásku k značke Chloé. Darčekové balenie využijem nielen ako dekoráciu, ale aj praktickú vec! Po otvorení krabičky na vás vykuknú dve miniatúry Chloé a Nomade a zároveň aj ich miniatúrne krabičky. Nesmierne rozkošné ♥ Čo vraví Elnino? :


"Nežnosť prepojená so zmyselnosťou, ktorú svojim parfumom dáva francúzska značka Chloé, je neodolateľná pre ženy z celého sveta. Ideálnou pozornosťou je práve parfumovaná voda Chloé Mini Set, s miniatúrkami žiadaných parfumov Chloé. Vďaka nim ľahko otestujete jednotlivé vonné kompozície, ktoré si potom môžete zaobstarať vo väčšom balení. Vône z darčekového setu sú tiež vhodné do kabelky, i do tej najmenšej."


Jarná romantická objednávka z Parfémy Elnino


Chloé Mini Set Chloé & Nomade parfémované vody


A mne nezostáva nič iné, len súhlasiť. Ak ste sa s parfémami Chloé doposiaľ ešte nestretli, táto malá darčeková krabička je ideálnym spôsobom, ako ich otestovať. Predsa len nejde o lacnú záležitosť. Alebo môžete tento set darovať iba tak - z pozornosti či vďaky :-)


Zloženie parfému Chloé

Hlava: pivonka, liči, frézia

Srdce: konvalinka, magnólia, ruža

Základ: ambra, virgínske cedrové drevo

Chloé Chloé je romantická, rozkošná, ženská vôňa plná šťavnatých ruží a hravosti. 


Zloženie parfému Nomade

Hlava: citrón, pomaranč, bergamot, mirabelka

Srdce: broskyňa, jazmín, ruža, frézia

Základ: pačuli, biele pižmo, santalové drevo, dubový mach, jantárové drevo

Chloé Nomade je oveľa sofistikovanejšia, "prísnejšia", zvodnejšia a tajomnejšia.


Lancôme Hypnôse Drama darčeková kazeta pre ženy

Kozmetickou sadou tohto balíčka je Lancôme Hypnôse Drama darčeková kazeta Excessive Black ukrývajúca 3 produkty Lancôme - riasenku Hypnôse Drama 01 Excessive Black, ceruzku na oči Le Crayon Khôl 01 Noir a odličovací olej Bi-Facil. Vyskúšať produkty Lancôme som túžila roky, preto keď sa mi konečne dostali pod ruku, splnil sa mi ďalší môj kozmetický sen ♥ Nebudem rada, ak táto recenzia odo mňa vyznie príliš zaujato, avšak lepšiu riasenku a ceruzku na oči som pravdepodobne nikdy nemala, alebo si to aspoň nepamätám.


Každodenné líčenie s vintage značkou Max Factor


Lancôme Hypnôse Drama darčeková kazeta pre ženy


    Ceruzka na oči Le Crayon Khôl je ladená do luxusnej zlato-čiernej kombinácie. Čím ma ihneď zaujala a získala si ma je fakt, že stačí, ak si na viečku urobíte jemnú linku, iba ľahkým pritlačením ruky k viečku a ceruzka už kreslí. Čierny pigment je slabší, ale dá sa ľahko vrstviť. Takýmto spôsobom dokážete vytvoriť delikátne, takmer nenápadné linky, ale aj intenzívne čierne línie. Túto vlastnosť pri ceruzkách na oči preferujem. Slabšiu linku navrstvíte, ale tmavšiu nie vždy dokážete ideálne rozmazať dostratena. Nespozorovala som žiadne blednutie ani otláčanie na hornú časť oka. Privítala by som však vysúvaciu verziu ♥


    Meno ruže


    Dvojfázový odličovač očí Bi-Facil je vhodný aj pre tie najcitlivejšie z nich. Spočiatku som bola skeptická, pretože produkt je zafarbený namodro a obsahuje v sebe aj jemnú vôňu, čo ja v kozmetických produktoch nevyhľadávam. Povedala som si však, že keď už ho mám k dispozícii, vyskúšam ho aspoň raz. Musím povedať, že ma milo prekvapil. Oči nedráži - žiadne pálenie ani svrbenie - je k nim nesmierne šetrný.


    Olejová báza mejkap odstráni jedna radosť! Poradí si aj s niekoľkými vrstvami riasenky či hrubšou linkou. Pleť zanecháva jemný a hladkú, v mojom prípade aj s ľahkou olejovou vrstvou, ktorá sa po chvíľke vstrebe do pleti. Moja pleť je však prirodzene mastná, ale takto aspoň viem, že ju nezbavuje zdravej vrstvy mazu! :-)


    Lancôme Hypnôse Drama riasenka pre ženy


    Lancôme Hypnôse Drama


    Hlavným produktom tejto darčekovej kazety je riasenka Lancôme Hypnôse Drama v ikonickom dizajne so striebornými prvkami. Jej kefka je jednoducho úžasná!! Jej tvar je akoby písmeno S, ktoré sa navyše točí! Neviem to úplne presne popísať, skúšala som to čo najlepšie zachytiť aj na fotografiách. Tým pádom ak ňou natáčate mihalnice, nevynecháte ani jednu a všetky z nich zároveň dôkladne prečešete. V živote sa mi ešte nestalo, žeby na moje mihalnice stačila iba jedna jediná vrstva a boli by dokonalo natočené, oddelené a intenzívne nafarbené. Až pri tejto riasenke. Navyše ich nezliepa dokopy! Obsahuje taktiež jemnú, nasladkastú vôňu.


    Lancôme Hypnôse Drama


    L'Oréal Paris Color Riche Matte hydratačný rúž s matnou úpravou 430 Mon Jules


    Na záver tu máme L'Oréal Paris Color Riche Matte hydratačný rúž s matnou úpravou, ktorý som zvolila v tmavoružovo-červenom, chladnejšom odtietni 430 s názvom Mon Jules. Dokonalý do chladného jesenného počasia, nemyslíte? Zmatnené plastové balenie má na sebe dokonca vzor. Konzistencia rúžu je hustejšia, krémová. Ide o polomatný rúž, ktorý pery priveľmi nevysušuje, ale zároveň im neponúka ani dostatočnú hydratáciu.


    Kombinujem ho s balzamom na pery, s ktorým tvorí dokonalú kombináciu. Vonia delikátne sladko. Zadnú časť dolnej pery takmer vôbec nezafarbí a tiež nie je dlhotrvajúci. Nanášam si ho pred cestou do práce a už po hodine v práci je prakticky fuč :-( Možno to bude kombináciou s balzamom na pery, avšak tak či onak, dolnú peru mi takmer vôbec nezafarbí. Čakala som od neho viac.


    Mali ste možnosť vyskúšať niektorý zo spomenutých produktov?
    Ktorý Vás zaujal najviac? :-)

    10 komentárov:

    1. What a wonderful assortment of products! It is definitely nice to test out smaller versions of perfumes. That way, you have a better idea of what works on you. That lipstick colour is so stunning. Definitely ideal for fall.
      the creation of beauty is art.

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Moc hezké fotky!

      Chloé bych taky jednou chtěla vyzkoušet... :)

      A řasenku Lancome znám moc dobře. :)

      Ela
      Me In Many Ways

      OdpovedaťOdstrániť
    3. Nejvíc se mi líbí parfém a rtěnka :) měj se moc hezky!

      OdpovedaťOdstrániť
    4. Chloé vůně je úžasná, jedna z nejpříjemnějších, jaké jsem kdy zkusila. :))

      OdpovedaťOdstrániť