Jarná romantická objednávka z Parfémy Elnino

Jarná romantická objednávka


* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný deň želám ~ Tohtoročný jún je pre mňa výnimočným mesiacom. Stalo sa počas neho toľko nových a úžasných vecí, že sama tomu nedokážem stále uveriť. Medzi nimi okrem iného aj nové kozmetické produkty, ktoré som na júnovú recenziu z e-shopu Parfémy-Elnino obdržala. Letné teploty už vonku úradujú jedna radosť, ale ja som v tejto objednávke zostala ešte stále verná svojmu najobľúbenejšiemu ročnému obdobiu - jari :-)


Mohlo by vás zaujímať ~ Jednoduché elegantné líčenie


Jarná romantická objednávka



    Parfémovaná voda Christina Aguilera recenzia


    Začnem trošku nezvyčajne a ako prvý produkt predstavím vôňu. Parfémovaná voda Christina Aguilera Christina Aguilera sa do môjho povedomia dostala vďaka spolubývajúcej, ktorá ju z času na čas nosí. Sladká zmyselná ženská vôňa si ma okamžite získala a podľa prieskumov je to jedna z najpredávanejších celebritných vôní. Prirovnávajú ju ku kytici pivoniek a jazmínových kvetov, obohatenej o krémovú vanilku. Elegantný flakón parfému zdobí vášnivá čipka a hravý nádych mu dodáva čierna mašlička umiestnená navrchu.


    Zvolila som si ju v najväčšej možnej veľkosti - 75 ml. Hlavu vône tvorí čierna ríbezľa, tangerínka, ananás a exotické ovocie. Jej srdce ukrýva jazmín, pivonku a slivku. Základ tvorí ambra, vanilka a biele pižmo. Podľa popisu vône by som si ju určite nezakúpila. Okrem pivónie a jazmínu sa tam nenachádza nič, čo by som v parfémoch zvyčajne vyhľadávala. Preto som nesmierne šťastná, že som mala možnosť sa s ňou najprv reálne stretnúť. Niekedy nie je na škodu vybočiť zo starých koľají a skúsiť niečo nové :-)


    Mohlo by vás zaujímať ~ Meno ruže


    Parfémovaná voda Christina Aguilera recenzia


    Je to síce parfémovaná voda, ale musím podotknúť, že ja ju na sebe dlho necítim, max. 3-4 hodiny. Mám pocit, že sa príliš rýchlo vsiakne do oblečenia, avšak môžem sa mýliť, pretože človek si na vôňu po istom čase zvykne. KAŽDOPÁDNE - moji mužskí kolegovia v práci si ju pochvaľujú, takže možno niečo na tom bude, že mužom "vonia viac" :-) Momentálne je mojím verným spoločníkom a sprevádza ma vždy, keď výjdem z domu. Veľmi mi však imponuje jej svieža a šťavnatá vôňa exotického ovocia, ktorú tam cítim najviac.


    • Mohlo by Vás zaujímať: Každodenné líčenie s vintage značkou Max Factor


    Maybelline Master Drama Light Trblietavá ceruzka na oči


    Maybelline Master Drama Light Trblietavá ceruzka na oči ma zaujala predovšetkým svojím odtieňom - 25 Glimmerlight Pink. Ide o skutočne milú, nežnú ružovú farbu so zľahka chladným podtónom, ktorá veľmi pekne a dobre odráža svetlo, vďaka čomu okolie očí spoľahlivo rozjasní. Používam ju každodenne na rozjasnenie vnútorného kútika oka. Po celý deň ju nemusím ani raz upravovať - zostane pekne na mieste, neotláča sa, ani nebledne. Je pomerne štíhla a veľmi ľahko a precízne sa mi pracuje s jej zaguľateným koncom. Nemá žiadnu parfumáciu.


    L'Oréal Paris Super Liner Flash Cat Eye Vodeodolná očná linka vo fixe


    Druhým produktom na oči bola L'Oréal Paris Super Liner Flash Cat Eye Vodeodolná očná linka na oči vo fixe. V niektorej z minulých objednávok som síce písala, že v tomto období nedám dopustiť predovšetkým na kajalovú ceruzku na oči, ale je pravda, že z času na čas mám chuť na zmenu a ku klasickej linke sa rada vrátim. Čo ma milo prekvapilo je fakt, že produkt takmer vôbec nesmrdí, ako to pri linkách na oči, žiaľ, býva zvykom. Výborne sa hodí aj k mojim precitliveným očiam. Jej koniec je dostatočne ostrý a zľahka zúžený pre čo najprecíznejšiu líniu.


    Schne takmer zároveň s tým, ako ju ťaháte po očnom viečku, preto by som ju odporučila skôr tým, ktorí už s linkami na oči bohaté skúsenosti majú. Čierny pigment je skutočne sýty, na oku sa ani veľmi neleskne, čo je super, pretože osobne mi prekáža, ak čierna linka na očiach svetlo príliš odráža. Ide o vodeodolný produkt - aj preto je ťažké ju následne upravovať. Ak sa budete naozaj snažiť, síce ju zošúpete dole, ale tak ľahko, ako niektoré iné linky, ju neopravíte.


    A to je jednoducho paráda, pretože sa nemusíte báť, žeby sa vám s ňou počas dňa voľačo stalo. Na očných viečkach drží perfektne, a to po celý deň. Som s ňou nesmierne spokojná a musím povedať, že je to jedna z najlepších očných liniek, ktoré som mala možnosť počas svojho života vôbec vyskúšať. Určite si ju zakúpim znova! Bez problémov ju odlíčite aj obyčajnou micelárkou. Jej vrchnák navyše obsahuje aj šablónku, podľa ktorej si môžete "chvost" linky nakresliť sami :-)


    • Mohlo by Vás zaujímať: Meno ruže


    Gabriella Salvete Miracle Lip Balm Hydratačný balzam na pery pre žiarivý lesk (103)


    Ďalšia séria fotografií je dedikovaná balzamu na pery od GS. Gabriella Salvete Miracle Lip Balm Hydratačný balzam na pery pre žiarivý lesk v odtieni 103 bol mojím jednoznačným favoritom. V prvom rade sa mi nesmierne páči jeho dizajn a ďalej sa mi páči to, že na perách pozvoľna zmení farbu na ružovú. Ide akoby o ten klasický balzam na pery meniaci farbu.


    Vôňa produktu nie je príliš vábna, ale na perách ju necítite. Balzam na pery má krémové zloženie. Mám však tendenciu si ho nanášať znova a znova v kratších časových intervaloch, pretože mám pocit, že síce poskytuje perám hydratáciu, ale iba veľmi krátku a povrchovú. Na záver nesmiem opomenúť miniatúrne holografické trblietky ✨


    Gabriella Salvete Miracle Lip Balm Hydratačný balzam na pery pre žiarivý lesk (103)


    Gabriella Salvete Flower Shop dlhotrvácne laky na nechty


    Záver článku venujem dlhotrvácnym lakom na nechty od Gabriella Salvete, ktoré spadajú pod najnovšiu kolekciu nesúcu názov Flower Shop. Z mojej strany to bola láska na prvý pohľad, aj preto som si zvolila hneď niekoľko odtieňov naraz - 12 Lily3 Peony8 Sakura a 2 Magnolia. Aj vzhľadom na to, že som zmenila prácu, si môžem dovoliť lakovať si nechty častejšie, pretože viem, že lak sa z nich tak skoro neolúpe a nebudem ich musieť prelakovávať každý alebo každý druhý deň. Na týchto produktoch sa mi zapáčil aj nápad s odnímateľným papierovým vrchom, ktorý má na sebe vyobrazenú kvetinu.


    Gabriella Salvete Flower Shop dlhotrvácne laky na nechty


    Odtieň Peony je romantický, svetloružový, ukrývajúci v sebe jemnú perleť. Sakura je zasa čistá, svetloružová, zľahka cukríková farba. Magnolia je variant priehľadný, obsahujúci trblietky hrajúce všetkými farbami. Lily je zasa sýta, magentová farba. Áno, ružová farba má v mojom živote právoplatné miesto a inak tomu nie je ani v prípade lakov na nechty. Okrem tejto farby nosím ešte tmavú, vintage červenú alebo používam lak na nechty úplne priehľadný, ako napr. Gabriella Salvete Nail Care Glossy & Fast Dry Rýchloschnúci lak na nechty, ktorý dodá nechtom krásny lesk.


    Aký produkt sa Vám pozdáva najviac? :)



    Gabriella Salvete Flower Shop dlhotrvácne laky na nechty

    Gabriella Salvete Floral Shop Laky na nechty

    13 komentárov:

    1. So many great products! I remember this Christina Aguilera scent :)

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Fiha všetky vyzeraju krásne a máš to krásne nafotené. Christinu aguileru parfem poznám, ale teda osobne ma nejak neoslovil. Ale čo ma najviac zaujalo z tvojich produktov su tie laky - ten krásny dizajn obalov, vrchnákov - wau.

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Tie laky sú úplne úžasné a úchvatné zároveň. Veľmi som si ich obľúbila ^^~

        Odstrániť
    3. Everything looks so beautiful! I have that Christina perfume and it is wonderful. Definitely super romantic!
      the creation of beauty is art.

      OdpovedaťOdstrániť
    4. Parfémy musí nádherně vonět a popravdě bych nevěděla, jaký vybrat dříve. I ta růžová rtěnka od GS se mi moc líbí. :)

      OdpovedaťOdstrániť
    5. Krásné produkty. Nejvíce se mi líbí rtěnky, mají příjemný odstín :)

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Ďakujem veľmi pekne za komentár, ale rúž v objednávke nie je žiaden :D

        Odstrániť
      2. Moc se omlouvám, myslela jsem balzám!

        Odstrániť
    6. Ooooo so many pretty tempting things here! I love the packaging of that perfume/oil. And the nail polish looks good. I love the pale pink color got my nails done today and was looking for a color like this but the color I got was not as warm and brighter.Thanks for sharing all this!

      Allie of
      www.allienyc.com

      OdpovedaťOdstrániť