Dôsledná ústna hygiena s Parfémy Elnino

Dôsledná ústna hygiena s Parfémy Elnino


* produkty zaslané za účelom recenzie


Pekný marcový deň všetkým ~


Dentálna hygiena sa počas uplynulých rokov stala neodmysliteľnou súčasťou môjho života. Dôkladnému vyčisteniu ústnej dutiny venujem podstatnú časť svojho času úprimne si už nedokážem predstaviť chvíľu, kedy by niektoré produkty ústnej hygieny neboli jej každodennou súčasťou. V rámci našej novej spolupráce s Parfémy Elnino som sa preto rozhodla zvoliť tému dôkladnej starostlivosti o ústnu dutinu, pre ktorú som si zvolila štyri rozličné produkty.


Produkty pre dôslednú hygienu


Swiss Smile Nuance Nude darčeková kazeta


A smile can change the world.


Swiss Smile Nuance Nude darčeková kazeta obsahujúca 2 unikátne ružovkasté ultra jemné zubné kefky si ma získala takmer okamžite, pretože sa podľa mňa k novému ročnému obdobiu - jari - nesmierne hodí. V darčekovej kazete sa nachádza zubná kefka Swiss Smile Cherry Blossom a zubná kefka Swiss Smile Porcelain, obe z nich taktiež s ochrannou plastovou čiapočkou pred znečistením. Obe tieto kefky by mali mať až 9x viac osobitných štetiniek než ich bežné náprotivky, čo z nich taktiež robí kefky jemnejšie a hustejšie. A tento rozdiel je v rámci ich používania skutočne cítiť.


Mohlo by vás zaujímať ~ Valentínska objednávka z Parfémy Elnino


Swiss Smile Nuance Nude darčeková kazeta


Ako bežný človek zvyčajne do drahších zubných kefiek nezvyknem príliš invenstovať, preto sú pre mňa tieto zubné kefky Swiss Smile príjemným spestrením zubnej hygieny. Hustejšie rozmiestnenie štetiniek a ich delikátnu jemnosť cítite na ďasnách okamžite. Nemusíte sa báť poškodenia ani krvácania ďasien. Dentálna hygiena so zubnými kefkami Swiss Smile je nielen zábava, ale predovšetkým tiež dôslednosť a precíznosť. A aj napriek tomu, že švajčiarska značka Swiss Smile patrí k tým na spotrebiteľskom trhu drahším, ide o značku naozaj kvalitnú, do ktorej sa vyplatí investovať.


Máte skúsenosti s produktmi Swiss Smile?


Swiss Smile Nuance Nude darčeková kazeta


Druhým typom zubných kefiek, ktoré momentálne používam, sú Tepe Extra Soft jemné medzizubné kefky, ktoré som si zvolila v nežnej fialkovej farbe. Medzizubné kefky sú skvelým a šikovným pomocníkom v prípade, ak si chcete efektívne a šetrne vyčistiť tesné, často ťažko dostupné medzizubné priestory, do ktorých sa klasická zubná kefka, žiaľ, dostane iba minimálne. Medzizubné kefky sú zväčša dostupné v niekoľkých rozličných veľkostiach, ušité na mieru presne pre vaše potreby.


Ja som si zvolila veľkosť 1,1 cm a už teraz viem, žeby som pokojne mohla zvoliť i menšiu. Telo kefky je ergonomicky dobre tvarované, s ideálne tvarovaným miestom na úchyt. Štetinky sú pomerne drsné, preto s ňou narábam opatrnejšie, aby som predišla prípadnému poškriabaniu svojich citlivých ďasien. Kefka je ohybná, avšak nie úplne flexibilná. Balenie obsahuje 8 kusov a jednu ochrannú násadku. Medzizubná kefka by sa mala používať maximálne jeden mesiac.


Mohlo by vás zaujímať ~ Jednoduché elegantné líčenie


Tepe Extra Soft jemné medzizubné kefky s priemerom 1,1 mm


Wonders of the World; Limited Edition


Ďalším produktom je zubná pasta Marvis Karakum Limited Edition odetá do tmavoružového šatu so sofistikovanou príchuťou. Marvis Karakum v sebe kombinuje pepermint so sladkosťou pomarančovej šťavy spoločne s očarujúcim aromantickým kardamómom a vzácnym orientálnym korením pre vytvorenie dlhotrvajúceho pocitu očarujúcej sviežosti. Ide o jedinečný gurmánsky zážitok, ktorý ponúka väčšina zo zubných pást značky Marvis. Z tuby sa síce vytláča o čosi problematickejšie, aspoň tá, ktorú mám ja, ale veľmi som si ju obľúbila a som s ňou spokojná. Okrem starodávneho vzhľadu tuby, ktorá je pre Marvis-ky neodmysliteľnou súčasťou, ma na tomto produkte nesmierne zaujal aj dizajn krabičky.


Vyskúšali ste už niekedy nejakú zubnú pastu od značky Marvis?


Marvis Karakum Limited Edition zubná pasta


Rozprávanie o ústnej hygiene zakončím ústnou vodou, a to konkrétne Listerine Mouthwash Total Care Clean Mint s príjemnou sýtou fialovou farbou. S ústnymi vodami som v minulosti už nejaké skúsenosti mala, ale pravidelne som ich začala používať až so svojím príchodom do Brna. Z Parfémy Elnino som si ju objednala v obrovskom, litrovom balení, ktoré mi určite vydrží dlhší čas. Poskytovať by okrem iného mala aj:

  • 12-hodinovú ochranu ďasien pred mikróbmi
  • pomáhať v prevencii pred vznikom zubného kameňa
  • chrániť ďasná a chrániť zuby pred vznikom zubného kazu
  • redukovať zubný povlak
  • osviežovať dych
  • posilňovať sklovinu a iné
V ústnej dutine ústna voda Listerine Total Care Clean Mint príliš neštípe, čo mi nesmierne vyhovuje. Obsahuje však alkohol. Používať by sa mala 2x denne, po dobu 30 sekúnd. 



Listerine Mouthwash Total Care Clean Mint ústna voda pre svieži dych

24 komentárov:

  1. It is definitely important to take good care of your teeth! Everything looks wonderful...especially those toothbrushes. Thank you for sharing!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle produkty ani značky neznám, ale pěkně napsaný článek :) Je potřeba se o své zuby dobře starat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na ústní vody značky Listerine nedám dopustit, mám je moc ráda, ale i ostatní produkty jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já do kartáčků teda investuji a používám taky ty nejměkčí, Curaprox :) Jinak Listerine je na mě moc pálivý :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neznám značku kartáčků, ale souhlasím, že ta krytka je velmi praktická. Listerine je v naší koupeně stálici už roky.
    Děkuji za návštěvu na mém blogu a přeji hezký víkend. Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nice products.
    Kisses!

    galerafashion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta zubní pasta má krásné balení :) ♥ značku zubních kartáčků neznám, ale velmi se podobají na Curaprox a taky na ně máme krytky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ooo looks like you got some interesting things here. Love those toothbrushes.

    Allie of
    www.allienyc.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Great reviews :)
    Xoxo
    https://myheartaintabrain.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hello! I don't know these products and brands, except for Listerine. It seems to me that not everything can be found in my country :) but there are other products. It is important to take care of mouth hygiene :) Great post!
    Greetings from Poland!

    OdpovedaťOdstrániť