Jednoduché elegantné líčenie

Elegantné líčenie

* produkty zaslané za účelom recenzie


Pekný utorok želám všetkým ~


Po týždni sa k vám prihováram opäť, tentokrát s ďalším článkom s produktmi, ktoré mi boli poslané na recenziu od Parfémy Elnino ♥ Priznám sa, na začiatku som mala menší problém si niečo vybrať, lebo som si nebola istá, o čom by som tento mesiac rada písala. Dekoratívna kozmetika však zvíťazila a ja vám okrem recenzií na konkrétne produkty prinášam aj inšpiráciu na líčenie, ktoré nosím momentálne každodenne. Ozaj, nezabudnite si tiež prečítať recenziu na darčekovú sadu Davidoff Cool Water, ktorú mi z Elnina poslali ako vianočné prekvapenie :-)


No nevyzerajú tie produkty skvostne? 🥰


Každodenné jednoduché elegantné líčenie s Parfémy Elnino


Každodenné jednoduché elegantné líčenie s Parfémy Elnino


Max Factor Radiant Lift Rozjasňujúci korektor 01 Fair recenzia


Keďže mejkap ako taký každodenne nepoužívam, prípadné nedokonalosti pleti a tmavé kruhy pod očami zakrývam korektorom. Pre tento účel som tentokrát zvolila Max Factor Radiant Lift Rozjasňujúci korektor v odtieni 01 Fair, keďže moja pleť je nesmierne bledá. Ako môžete vidieť na fotografii vyššie, odtieň sa k mojej pokožke dokonalo hodí ♥ Ide o dlhotrvajúci a rozjasňujúci korektor, ktorý je zakončený okrúhlou hubkou, ktorou ho môžete na pleť rovno nanášať. Ja osobne však korektor rada uhládzam bruškami prstov :)


Jeho zloženie by malo obsahovať aj vitamíny C a E a 7 ml balenie je dostatočne kompaktné na to, aby ste ho mohli nosiť so sebou v kabelke. Nie je nijak parfumovaný a je dermatologicky testovaný. Mojim nesmierne citlivým očiam neprekážal. Dodatočne zafixovaný púdrom ho nebolo potrebné počas dňa znova nanášať.


Mohlo by vás zaujímať ~ Valentínska objednávka s Parfémy Elnino


L´Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 24h Očná linka 01 Pure Black recenzia


Očná linka je niečím, bez čoho jednoducho nedokážem žiť. Je mojím podpisom, poznávacím znamením. Párkrát som svoje líčenie už skúsila obmeniť aj jemnejšou očnou linkou nakreslenou napr. pomocou očných tieňov, ale nikdy mi takáto zmena nevydržala dlhšie, než pár mesiacov. Gélová očná linka v mojej zbierke dekoratívnej kozmetiky však chýbala už zopár mesiacov, pretože som si zvolila práve L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 24h očnú linku v odtieni 01 Pure Black, s ktorou som už mala - podotýkam vynikajúcu - skúsenosť už v minulosti.


Gélová linka sa nachádza v sklenenom tégliku so zlatým plastovým vekom. Nemá žiadnu dodatočnú parfumáciu, iba takú tú klasickú očnej linky. V balení je k dispozícii aj tenký štetček, vďaka ktorému vykúzlite na oku tenšiu i hrubšiu precíznu líniu. Schne pomerne rýchlo, ale stále s ňou môžete pracovať aj niekoľko sekúnd po prvotnom nanesení. Na horné viečko sa otláčať nezvykne, avšak pri hrubšej linke môžete spozorovať akoby "prvotný" odtlačok, ak linka nie je ešte dostatočne zaschnutá.


Potom už by to nemal nastať žiaden podobný problém. Aspoň ja som sa s niečím takýmto už nestretla. Ak si ju nanesiem povedzme ráno, celý deň som v práci a večer ešte niekam vyrazím do mesta, môžem si byť istá, že linka je stále v perfektnom stave a nemusím sa o jej vzhľad vôbec obávať :-) Ide jednoducho o produkt, na ktorý sa môžem spoľahnúť. Počas dňa nebledne ani sa nelúpe dole ani nepraská.


Maybelline Lash Sensational Riasenka pre objem, predĺženie a výživu mihalníc recenzia


Tretím produktom je riasenka ružová Maybelline Lash Sensational riasenka pre objem, predĺženie a výživu mihalníc v odtieni Very Black. Aj s touto riasenkou som už mala, myslím si, skúsenosť. Celkovo mi riasenky od Maybelline vyhovujú a rada sa k nim vraciam. Riasenka má ľahkú, akoby arganovú vôňu a zľahka zahnutú, objemnú kefku s rôznou dĺžkou výčnelkov pre dôkladné rozdelenie a natočenie mihalníc, ktoré taktiež dokonalo zafarbí a zľahka tiež predĺži. Neotláča sa a počas dňa neopadáva ani sa nedrolí, takže som s ňou veľmi spokojná :-)


Mohlo by vás zaujímať ~ Valentínska objednávka s Parfémy Elnino


BOURJOIS Paris Rouge Velvet Ink Matný tekutý rúž 17 Grenad-Dict recenzia


Posledným produktom, ktorý som si pre toto líčenie vybrala, je matný tekutý rúž BOURJOIS Paris Rouge Velvet Ink v odtieni 17 Grenad-Dict. Priznám sa, matné a celkovo tekuté rúže veľmi nemusím, nevyhľadávam a nepoužívam, pretože väčšina z nich moje pery nepríjemne vysuší. Tento pocit jednoducho neznesiem. Na druhú stranu sú veľmi výhodné a šikovné práve vtedy, ak hľadáte rúže, ktoré sa neotláčajú.


K dekoratívnej kozmetike Bourjois nemám žiadne výhrady a doteraz som pravdepodobne neobjavila produkt tejto značky, ktorý by mi nevyhovoval. Ide skutočne o kvalitnú kozmetiku. Balenie, v ktorom sa tento rúž nachádza, navyše vyzerá veľmi pekne a zľahka vintage. Odtieň 17 Grenad-Dict je tmavý ružový a s mojím odtieňom pleti vynikne lepšie, ako odtiene červené.


Fotografie môžu byť úpravou trošku skreslené, ale som chladný typ, takže na mne vyniknú práve takéto, chladnejšie odtiene. Aplikátor je tenký a mäkký, vďaka čomu pery krásne a precízne s ľahkosťou orámujete. Vonia sladko a typicky "rúžovo". Pery veľmi pekne a sýto zafarbí, avšak moje pery nepokryje celé 😔 Práve vnútornú časť nezafarbí celú, čo mi prekáža a taktiež, ako iné matné tekuté rúže, ich zľahka vysuší.


Ktorý produkt z vyššie spomenutých Vás zaujal najviac? 🤗

Máte skúsenosť s niektorým z týchto produktov?



BOURJOIS Paris Rouge Velvet Ink Matný tekutý rúž 17 Grenad-Dict recenzia

24 komentárov:

  1. I love this mascara and that lipstick. Great look dear

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The lipstick is a beautiful color! You look gorgeous!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší, ja tyto krásné špičaté oči nejsem schopná namalovat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hello dear!
    You look beautiful, wonderful makeup :) I had this mascara, simply amazing :) Now I have another one, but I will come back to that mascara :)
    Greetings from Poland!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezké líčení, sluší ti :) já se maluji pouze na plesy, takže zkušeností moc nemám

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě nejvíc zaujal ten korektor :) a znacku jako takovou vůbec neznám :) těším se, až si s mužem uděláme někam výlet a já budu mít příležitost se namalovat.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky spomenuté značky nájdeš aj u nás v drogériách :)

      Odstrániť
  7. Úžasné líčení, moc se ti povedlo a obdivuji, jak si krásně umíš namalovat linku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta rtěnka je boží! A za linku klobouk dolů :D
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Miluju ty tvé linky, moc ti sluší a já tento tvar prostě nemám v ruce, tak jen tiše závidím. :D Ráda bych ty gelové linky vyzkoušela, ale kdysi jsem měla nějaké maybelline a vůbec to nemalovalo, přišlo mi to vyschlé. Od té doby se tomu vyhýbám používám radši tekuté, na které jsem si zvykla. Osobně mám teď nejradši linku od Haus Labs. Možná zkusím změnu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár a pochvaly ♥ Tú značku vôbec nepoznám, ale ďakujem za tip! :)

      Odstrániť