Telové mlieka Vaseline Intensive Care

Telové mlieka Vaseline


Pekný novembrový deň želám všetkým ~


Skúšali ste už niekedy telové mlieka od Vaseline? Alebo viete vôbec, že táto značka vyrába aj takéto produkty? Ja som už takmer všetky, ktoré v jej ponuke nájdete, vyskúšala a neviem si ich vynachváliť ♥ Rada si ich objednávam znova, pretože sa mi skutočne ich efekt na pokožku páči a som s nimi nesmierne spokojná. Dokonca som ich začala kupovať aj mamine a aj ona si ich vychvaľuje. Nakupujem ich predovšetkým cez Notino, kde majú výber kozmetiky široký. 


Vaseline Essential Healing hydratačné telové mlieko


Vaseline Essential Healing hydratačné telové mlieko

Prvým telovým mliekom, ktoré vám dnes predstavím, je Vaseline Essential Heeling určené pre hĺbkovú regeneráciu a hydratáciu hlavne suchej pokožky. U mňa je to takto - pleť mám mastnú, ale pokožku tela, napočudovanie, extrémne suchú. A to najmä v zime, kedy musím neraz na telo naniesť aj dve vrstvy telového mlieka či krému.


Telové mlieko Essential Healing má ľahšiu, vodnatejšiu konzistenciu. Do pokožky tela sa preto rýchlo vpíja a nezanecháva na nej žiadnu lepkavú vrstvu. V jeho zložení môžeme nájsť napríklad extrakt z ovsa siateho (Avena Sativa) či glycerín. Niekomu by však mohla prekážať prítomnosť propyl a metylparabénu v zložení. Jeho vôňa je sladká, pocit hydratácie a zjemnenia pokožky okamžitý. 


Vaseline Cocoa Radiant telové mlieko pre suchú pokožku


Vaseline Cocoa Radiant telové mlieko pre suchú pokožku

Kakaové mlieko som tuším od Vaseline vyskúšala ako prvé. Na fotografii môžete vidieť už tretie, alebo dokonca i štvrté balenie v poradí. Presne si to už nepamätám, avšak môžete vidieť, že s týmito produktmi som naozaj spokojná, keď ich nakupujem znova. Farba tohto mlieka je svetlohnedá a konzistencia tiež ľahká, vodnatá. Vonia ako lahodné kakao, neraz som mala chuť ho ochutnať, haha ~


Po pokožke sa rozotiera bez najmenších problémov a rýchlo sa do nej vpíja. Pokožka je citeľne vláčna a jej povrch je zjemnený, hebký ♥ V jeho zložení môžeme nájsť napríklad glycerín, bambucké a  kakaové maslo (Theobroma Cacao Seed Butter). Rovnako ako prvý produkt, aj tento obsahuje metyl a propylparabény.


Vaseline Intensive Care Aloe Soothe telové mlieko


Vaseline Intensive Care Aloe Soothe telové mlieko

Posledným v poradí je môj najnovší prírastok - zelené telové mlieko Vaseline Aloe Soothe. Jeho farba je klasická biela, konzistencia rovnako vodnatá ako v dvoch predošlých prípadoch. V týchto charakteristikách sa mlieka veľmi nelíšia - ide predovšetkým o ich zloženie. Aj toto telové mlieko sa ľahko a rýchlo rozotiera, takže jeho použitie vám nezaberie veľa času. Ja osobne nemám rada telové produkty, ktorým trvá dlhšie, pokiaľ sa do pokožky vpijú. Intensive Care Aloe Soothe obsahuje okrem iného aj glycerín a extrakt zo sušeného listu aloe. Taktiež ale aj metyl a propyl parabény.


Máte skúsenosti s kozmetikou Vaseline?
Vyskúšali ste už niektorý zo spomenutých produktov?



Na fotografii nižšie môžete vidieť kompletné zloženie všetkých troch telových mliek.


Telové mlieka Vaseline zloženie

18 komentárov:

  1. Ooo, tělové mléko od Vaseline jsem tedy nezkoušela, ale mám doma klasickou vazelínu a jsem s ní moc spokojená. Používám jí nejvíce na popraskané rty a vždy mi pomohla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veru, že som neskúšala, ale to kakaové mlieko ma zaujalo :)

    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, já měla tělové mléko jak z Německa, tak od nás z DMka a byly super. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám od nich balzam na pery, ten kelímkový a je perfektný. No a lákajú ma samozrejme aj ich telové mlieka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala taký ten ružový, v plechovej dózičke a bol úžasný! :)

      Odstrániť
  5. Tak tuhle kosmetiku jsem nezkoušela, ale musím říct, že po přečtení článku mě docela láká:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam, ja som vyskúšala od Vaseline už takmer všetko :)

      Odstrániť
  6. Značku neznám, ale díky za tip - moc ráda vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce v skúšaní ♥ Snáď ťa nadchne rovnako, ako mňa :)

      Odstrániť
  7. Já tuto značku znám z Anglie, ale nezkoušela jsem. Popravdě mě moc neláká.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť