Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense Recenzia

Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense Recenzia


Pekný decembrový želám všetkým ~


Po dlhšej dobe sa k vám opäť prihováram s recenziou na parfém, ktorý sa v nachádza v mojej zbierke vôní. V tomto prípade som stavila na čosi úplne nové, na úplne novú značku, dovtedy mnou ešte nepoznanú. Je ale pravdou, že som po týchto vôňach pokukovala už dávnejšie, pretože som niektorú z nich chcela objednať aj mamine. Rozhodla som sa však jednu z nich objednať prv sebe, aby som následne vedela, či sa niektorú z nich vôbec oplatí podarovať mamine. Predsa len jej nechcem kupovať nič, čo by jej nemuselo vyhovovať a s čím by možno nebola spokojná :-)


Vône Jeanne Arthes v sebe zahŕňajú ako dámske parfémy, tak aj tie pánske . Zaujímavé flakóny niektorých z nich vám určite padnú ihneď do oka. A ako je u mňa už zvykom, ja som siahla po elegantnom, romantickom, rozkošnom, ružovom flakóne, ktorý sa dokonale vyníma na mojom toaletnom stolíku. Ide o parfém Cassandra Rose Intense, ktorý by mal byť vyrobený vo Francúzsku. Voľba tohto parfému však bola pre mňa viac, než len jasná - kombinácia ružovej farby a vône ruží - áno, prosím! ~


Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense Recenzia


Popis parfému Cassandra Rose Intense na e-shope Notino o tejto vôni hovorí ako o kytici ruží z tých najkrajších kvetinových tónov, ktoré spoločne vytvárajú dokonalé spojenie zmyselnosti a ženskosti s kvapkou romatiky. Opojná nasladkastá nežná vôňa záhonu ruží je vhodná na každú príležitosť i každodenné nosenie. Hlava tohto parfému obsahuje kombináciu liči a bergamotu. Jej srdce je tvorené konvalinkou a pukom ruže. Vďaka konvalinke v sebe zahŕňa aj sviežosť. V základe sa spája ambra s broskyňou.


Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense Recenzia


Ružový flakón v sebe ukrýva 100 ml sladkej kvetinovej vône. Na oblečení ju je cítiť ešte aj na druhý deň, nehovoriac o tom, že ju cítiť aj na mojej zimnej bunde! A to je už čo povedať, keďže vonku vôňa vyprchá oveľa skôr než na oblečení, ktoré nosíte vnútri. V plnej intenzite ju je cítiť dve až štyri hodiny, potom sa jej intenzita už pomaly znižuje. Ide však o pomerne lacnú vôňu v porovnaní s klasickými, preto v jej prípade treba rátať aj s príslušnou kvalitou :-)


Poznáte značku vôní Jeanne Arthes?

Máte skúsenosti s parfémami tejto značky?


19 komentárov:

  1. Ta vůně vypadá přímo dokonale a musí i krásně vonět. :) Na první pohled by mě zaujalo už jen to balení. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne krásna je na prvý pohľad, no nie? :-D Mne sa tiež hneď zapáčila :-)

      Odstrániť
  2. S touto značkou zkušenost nemám, ale flakon se mi moc líbí, miluji vůni růží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Thank you very much for your comment 👩‍❤️‍💋‍👩🌷

      Odstrániť
  4. Super parfemovana voda, dzijekuje za recenziu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Znacku neznám, ale také koukám hlavně po flakoncich. Ikdyz já používám pořád ty stejné parfémy, které nám ráda 😊😊

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Děkuji za tip, růže miluji a jen ten popis, jak voní, mě šimrá do nosu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ah prekrásne fotky. Oh a parfém s vôňou ruží! To teda môžem ♥
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť