NAE Segreto di Bellezza olej na tvár, telo a vlasy

N.A.E. Segreto di Bellezza výživný olej na tvár, telo a vlasy


Pekný októbrový deň všetkým ~


Ako som už v minulom článku písala, s N.A.E. produktmi sa u mňa v poslednom čase roztrhlo vrece. To ale nie je vôbec na škodu, pretože táto značka patrí už niekoľko mesiacov medzi moje najobľúbenejšie a najradšej by som od nej bola bývala všetko rada vyskúšala naraz. Každopádne pokožka musí aj dýchať a nie je dobré, ak produkty meníte príliš často. Pokožka potrebuje svoj čas na  to, aby si na ne postupne zvykla. Rovnako ako všetky ostatné N.A.E. produkty, ktoré som už na blogu recenzovala, aj tento multifunkčný olej som si objednala z e-shopu Notino.


N.A.E. Segreto di Bellezza výživný olej na tvár, telo a vlasy

Olej nachádzajúci sa v plastovej nádobke s pumpičkou ponúka pokožke, pleti, ale i vlasom predovšetkým intenzívnu hydratáciu a regeneráciu. Pokožku i vlasy vyživuje a zároveň tiež ošetruje. Zanecháva ju vláčnu, pružnú a zároveň aj zamatovo hebkú. Na tomto oleji mám rada hlavne to, že sa nesmierne rýchlo do pokožky vstrebáva. Samozrejme, ak ho nepoužijete naraz príliš veľa. Vôňa produktu je jemná, taká klasická olejová. Je zľahka vodnatý, nie príliš hustý.


Používate produkty značky N.A.E.?
Ktorý je váš najobľúbenejší?


Ja som pôvodne plánovala toto "šikovné", malé, 75 ml balenie používať na vlasy, avšak po prvom použití som si už týmto svojím rozhodnutím nebola taká istá. Použila som hneď dve pumpičky, keďže som úplne zabudla na to, že ide o olej a nie akýsi iný vlasový prípravok. Samozrejme, vlasy som mala takmer okamžite mastné, ale povedala som si, že ho využijem ako masku. Nechala som ho pôsobiť celý deň a následne som ho zmyla. Vlasy boli nesmierne hebké a vláčne na dotyk, takže nakoniec som bola rada, že som použila hneď takéto množstvo ♥


Ak však nechcete svoje vlasy príliš zaťažiť a zamastiť, odporúčam použiť jednu pumpičku, prípadne ešte menej a zostatkové množstvo použiť napríklad na tvár alebo suché miesto na tele. Aplikujte hlavne do končekov a dĺžok, určite nie na temeno hlavy. Produkt obsahuje organický olivový olej a taktiež  slnečnicový olej. Malo by ísť o 100% prírodný produkt, z toho zo 61% organický. Pokiaľ máte záujem, môžete si prečítať aj ďalšie recenzie N.A.E. produktov, ktoré sa na Blog de la Licorne nachádzajú :)


8 komentárov:

  1. This sounds really great! Good advice on how much to use. I hope you have a fantastic weekend <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty od tejto značky som ešte nemala možnosť testovať. Pozdrav z Poľska!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od této značky jsem produkty ještě nevyzkoušela, ale určitě jsou super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku ani produkt neznám, ale pokud umí tak skvěle hydratovat, určitě by mě nezklamal. :))

    OdpovedaťOdstrániť