N.A.E. Riparazione vlasové produkty

N.A.E. Riparazione vlasové produkty


Pekný deň želám všetkým ~


V dnešnom článku by som sa s vami rada podelila o moje skúsenosti s novými vlasovými produktmi značky N.A.E. Tentokrát som vyskúšala podkolekciu Riparazione, z ktorej už môžete vyrozumieť, že ide o vlasové produkty určené predovšetkým na regeneráciu a výživu poškodených vlasov. Oba produkty - šampón aj kondicionér, mám z e-shopu Notino. O tuhom šampóne z kolekcie N.A.E. Riparazione som už v minulosti písala.


N.A.E. Riparazione šampón recenzia


N.A.E. Riparazione regeneračný šampón pre suché vlasy

Regeneračný šampón Riparazione je klasický priehľadný, ktorý v spojení s vodou dostatočne pení. Táto kolekcia sa vyznačuje sviežou vôňou a pocitom po umytí vlasov. A ja takýto svieži pocit vo vlasoch jednoducho milujem! Cítim sa ako znovuzrodená. Zloženie produktu navyše obsahuje zmes organickej olivy a bazalky, vďaka čomu má jeho vôňa aj zľahka sladký podtón. Ide skutočne o lahodnú, gurmánsku vôňu. Šampón je primárne určený pre suché vlasy, avšak neuškodí ani tým normálnym či rýchlo sa mastiacim.


Balenie je pomerne veľké, postačujúce aj na niekoľko mesiacov (250 ml), avšak záleží to aj od frekvencie umývania vlasov a ich dĺžky. Efektívne vlasy umýva a mal by tiež chrániť pred štiepením končekov. Vlasy by mal posilňovať a vyživovať. Po umytí sú vlasy hebké na dotyk, vyzerajú zdravo. 97% zložiek by malo byť prírodného pôvodu (obsahujúc vodu) a 10% organického. Na použitie ho stačí naozaj málo, napr. na dĺžky mi stačí aj pena z temena hlavy :)


Aké sú vaše obľúbené produkty na vlasy?


N.A.E. Riparazione šampón zloženie


N.A.E. Riparazione kondicionér recenzia


N.A.E. Riparazione regeneračný kondicionér

Druhým produktom z kolekcie je regeneračný kondicionér s krémovým zložením, ktorý vonia rovnako ako šampón z rovnomennej kolekcie. Čo sa mi na ňom páči najviac je fakt, že nie je taký "olejový a mazľavý" ako zvyknú niektoré kondicionéry byť ♥ Vlasy sa po umytí dajú ľahko rozčesať, nie sú zamotané. Sú tiež jemnejšie, avšak nie je to zasa nič prevratné. Zázraky určite nečakajte :) Produkt môžete použiť ako kondicionér alebo masku. Ja osobne volím radšej ten druhý variant.


Produkt obsahuje extrakty z organickej olivy a bazalky. Určený je primárne pre suché vlasy, ale ako som písala už vyššie, určite neuškodí ani iným typom vlasov. 98% zložiek by malo byť prírodného pôvodu, 11% organického. Obsahuje tiež Aloe Barbadensis Leaf Juice a bambucké maslo pre hydratáciu a výživu. V prípade záujmu si môžete na blogu prečítať aj ďalšie recenzie na N.A.E. produkty :)



N.A.E. Riparazione kondicionér zloženie

22 komentárov:

  1. These products sound wonderful! How great that it contains a good amount of product as well!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I haven't heard of them before but they sound good and I like that they are also vegan. :)

    ♡ ☯ ☮ P&P style ☮ ☯ ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Those products really look promising, I'd love to try them myself! :D


    http://www.couture-case.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem měla jiný šampon a byla jsem spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Those hair products seems so great! I love the package design, too:)

    akiko
    https://kimonosnack.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyjo, značku vůbec neznám.. Ale mám ráda, když mi někdo ukáže něco nového. Takže děkuji za tip. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Produkty neznám, ale vypadají dobře, hlavně díky složení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. What a great review. This product looks really interesting :) http://www.bauchlefashion.com/2021/09/the-corduroy-2021-shopping-guide-where.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I wasn't aware of this brand, but these products are interesting!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já teď používám přírodní šampón od Naturalis. Je super, ale vlasy umývám šampónem 2x, jednou mi to přišlo, že nejsou pořádně dobře umyté. Jen mě ze začátku zarazilo, že vůbec nepění :D Ale se značkou už zkušenosti mám, kupovala jsem si od nich čistící gel na pleť :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto značku zasa nepoznám ja. Ďakujem za tip a zároveň tiež ďakujem za tvoj komentár :) ♥

      Odstrániť