Purito Centella Green Level očný krém recenzia

Purito Centella Green Level očný krém recenzia


Pekný augustový deň želám všetkým ~


Dnes mám pre vás recenziu na ďalší produkt kórejskej kozmetiky. Tentokrát bude reč o Purito Centella Green Level očnom kréme, ktorý mám vo svojej zbierke už niekoľko týždňov a ktorý je momentálne mojím jediným očným krémom, ktorý používam. Kolekcia Centella Green Level v sebe ukrýva niekoľko ďalších produktov, z ktorých niektoré sú dostupné aj na e-shope Notino, vďaka čomu si ich nemusíte objednávať zo zahraničia.


Purito Centella Green Level hydratačný a vyhladzujúci očný krém v sebe obsahuje 49% extrakt z rastliny Centella Asiatica, o ktorej som na blogu písala už neraz. Ide o klasický biely krém skôr vodnatejšej, ľahšej konzistencie, ktorý je vhodný aj pre citlivú pokožku a oči. Ak tento blog čítate pravidelne, určite viete, že moje oči sú nesmierne citlivé a mnoho produktov pre ich vône, parfumáciu používať nemôžem. Tento očný krém má síce jemnú, bylinkovú vôňu, avšak v prípade tohto produktu mi absolútne neprekáža, čo ma nesmierne teší ♥

Purito Centella Green Level očný krém recenzia


Vďaka svojej ľahkej konzistencii sa očný krém do pokožky rýchlo vpíja a môžete ho tiež využiť ako krém na línie v oblasti pier. Keďže ho pleť rýchlo absorbuje, môžete ho použiť aj pod mejkap. Okrem zľahka osviežujúceho účinku poskytuje oblasti očí (a pier) hydratáciu a starostlivosť o vrásky. V jeho ingredienciách nájdeme okrem iných zložiek taktiež aj Sodium Hyaluronate, bambucké maslo či peptidy.


Purito Centella Green Level očný krém je vegánsky a cruelty-free produkt, čo znamená, že nebol testovaný na zvieratkách 🐇 Vhodný počas večernej, ale i rannej rutiny v rámci starostlivosti o pleť. Očné krémy sú všeobecne skvelým pomocníkom, ako predísť tvorbe vrások a ako okolie očí hydratovať a zároveň tiež spevniť. Je však potrebné s týmto produktom začať skôr, ako prevenciou, pretože v pokročilejších štádiách vrások už nemusí pomôcť vôbec. Na Notino si môžete vybrať zo širokej škály očných krémov od rozličných značiek. Neváhajte a vyberte si ten svoj ešte dnes :-)



Purito Centella Green Level očný krém recenzia

26 komentárov:

  1. Skin Care and Eye care is very important here in Turkey. Because all summer days pass with hot and dry. This product sounds good. I like it. Thanks for product review.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very much for your comment! Even here! Summer temperatures tend to get so high we need to take a proper care of not only our skin, but of a whole body, organism itself ♥

      Odstrániť
  2. Bye the way, very nice blogsite! I like it. Thanks for providing this site. Happy day.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very very much for such lovely and kind words ♥ It truly means a lot to me ~

      Odstrániť
  3. Sounds like a wonderful eye cream! Love that it is vegan and cruelty-free and is good for sensitive skin!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hello!
    Great review. I don't know this cream, but I'd love to try it. For me, it is very important in cosmetics that they are not tested on animals. It's good that this cream is like that!
    Greetings from Poland!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuto značku vůbec neznám, ale krém vypadá skvěle :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já moc korejskou a celkově asijskou kosmetiku nevyhledávám. Vím, že může být kvalitní a i spousta mých kamarádek ji kupije, ale prostě doposud si nějak nezískala moji důvěru. Každopádně dle recenze i fotografií, mě krém zaujal :) A dokonce možná až překvapil.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je to presne opačne. Produkty z našich drogérií už si v živote na tvár len tak nedám :-)

      Odstrániť
  7. To mi připomíná, že bych asi vážně už měla začít používat nějaký oční krém 🙊😊

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já oční krém nepoužívám a asi bych měla začít. :D Korejskou kosmetiku jsem nikdy nezkusila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Musím říct, že korejské značky vůbec neznám.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krém vypadá zajímavě, korejskou kosmetiku jsem ještě nikdy nezkoušela :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tuto značku neznám, ale krém vypadá dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vypadá to na super produkt, ať ti dělá radost i nadále! :)

    OdpovedaťOdstrániť