Masking Monday

KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple plátenná maska recenzia


Pekný augustový deň želám všetkým ~


Po dlhšej odmlke od plátenných masiek mám pre vás znova niekoľko kúskov, ktoré som v poslednej dobe vyskúšala. Nakupujem ich predovšetkým z Notino, kde majú pomerne široký výber či už samotných masiek, alebo jednotlivých značiek, ktoré túto dodatkovú starostlivosť ponúkajú. V tomto článku rozoberiem kórejské plátenné masky od značiek Kocostar, Korika a Banila Co. 


KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple plátenná maska

Keď prídu na rad masky od kórejskej značky Kocostar, vždy si predstavím čosi zaujímavé, voňavé a predovšetkým jedinečné. Inak to nie je ani v prípade tejto jabĺčkovej masky, ktorá vyzerá ako jednotlivé plátky jabĺčok. V balení je ich zhruba 10 kusov. Vôňa je svieža, šťavnatá, autentická vôňa padaniek, povedala by som.


Hydratačný účinok je citeľný a som s ním spokojná, avšak kúskami sa mi nepodarilo efektívne pokryť celý povrch pleti. Taktiež k pleti dobre nepriľnuli, pomali kĺzali dolu. Medzi ingrediencie, ktoré stoja za spomenutie, patria určite → Pyrus Malus Extract, Illicium Verum Extract, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract a iné.


KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple plátenná maska


KORIKA Ferment Beauty Rice rozjasňujúca plátenná maska


KORIKA Ferment Beauty Rice rozjasňujúca plátenná maska

Druhou maskou v poradí je ryžová rozjasňujúca maska s extraktom z fermentovanej ryže a kyselinou hyalurónovou. Poskytuje efekt "druhej pleti", čo znamená, že na tvári ju takmer vôbec necítite, taká je ľahučká a jemná. Z tváre taktiež nepadá. Jej vôňa mi pripadala sladká a pripomínala mi mydlové bubliny. Hydratácia a zjemnenie pleti sú samozrejmosťou, avšak pre viditeľný rozjasňujúci efekt jedna maska určite nestačí :-)


Banila Co. Dear Hydration hydratačná plátenná maska


Banila Co. Dear Hydration hydratačná plátenná maska

Poslednou maskou v poradí je Dear Hydration od Banila Co., ktorá je zároveň mojím prvým produktom tejto kórejskej značky, ktorý som mala možnosť vyskúšať. Na prvý pohľad ma ihneď zaujalo jej rozkošné ružové balenie a milý tvar. Aj táto plátenná maska dokonalo priľnie k pleti.


Poskytuje jej dostatočnú hydratáciu, osvieženie a jemne chladivý efekt. Obsah balíčka postačí na ďalšia 2 - 3 aplikácie. Textúra masky je ľahká, na pleti ju vôbec necítiť. Vôňa je zľahka akoby bylinková, zemitá .. Je to zaujímavá, nevšedná vôňa, no nemôžem povedať, žeby som s ňou bola stotožnená.


18 komentárov:

  1. Taky nakupuju masky na Notino, přijde mi, že se tam dají sehnat i za fajn cenu. Jinak moc hezký článek :)

    blog Style of Ejmi | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle masky neznám, ale vypadají super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. How wonderful! It is always nice to have different masks to test and try :)
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ještě nikdy jsem plátýnkovou masku nevyzkoušela, ale budu to muset napravit :) Já mám nejradši slupovací masky, které se jednoduše odstraňují :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všude na ně slyším samou chválu, vážně bych už nějakou měla taky vyzkoušet. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lovely masks! I am interested in the apple one:)

    akiko
    https://kimonosnack.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Masky neznám, ale vypadají dobře ☺️

    OdpovedaťOdstrániť
  8. That apple slice mask, looks super cute and unique! I would love to try it too <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Masky na obličej mám moc ráda, zkoušela bych neustále nové a nové. :)

    OdpovedaťOdstrániť