Ružovkastá objednávka z Notino

Starostlivosť o telo


Pekný deň želám všetkým ~


Dnes mám pre vás súhrnnú recenziu hneď niekoľkých rozličných produktov. Takéto články preferujem práve vtedy, keď si napríklad cez Notino objednám viacero rozličných produktov, avšak separátne články na každý jeden z nich mi pripadajú zbytočné. Ako už z fotografie, prípadne názvu môžete vyčítať, tento článok som ladila do svetlých, ružových odtieňov. Venovať sa budem značkám ako Holika Holika, Missha, Avéne a N.A.E.


AvèneBody čistiaci peeling pre citlivú pokožku recenzia


Avène Body čistiaci peeling pre citlivú pokožku

Najviac by som z tejto svojej zbierky vyzdvihla predovšetkým tento produkt. Ide o priesvitný gél s červenými a bielymi malými zniečkami, granulkami, ktoré ako fyzický peeling zbavujú pokožku vášho tela odumretých buniek a nečistôt. Ako môžete vidieť na fotografii nižšie, sú skutočne miniatúrne, takže povrch pokožky by nemali nijako podráždiť.


Príjemné boli aj pre moju suchú a citlivú pokožku tela :-) Produkt obsahuje okrem iných zložiek aj termálnu vodu Avéne, bambucký olej, ľanový olej a jojobové estery. Pokožka tela je taktiež hydratovaná, zjemnená a hebká na dotyk. Vôňa je sladkastá, jedinečná, ale neviem ju bližšie identifikovať.


AvèneBody čistiaci peeling pre citlivú pokožku recenzia


Kórejské plátenné masky na pleť

Holika Holika Pure Essence Strawberry

Plátenná maska Pure Essence poskytuje pleti hydratáciu a rozjasnenie. V jej zložení môžeme nájsť jahodový extrakt, Centellu Asiaticu, extrakt z rumančeka kamilkového, extrakt z levandule, vavrínový olej a ďalšie. Jej vôňa je sladká jahodová. Materiál masky bol ľahký, dokonalo priľnul k pleti. Maska sa nešmýkala dole, ani ju nebolo počas 20 minút potrebné napraviť. V balení zostalo dostatočne veľa esencie aj na ďalšie použitia.


Missha Airy Fit Pomegranate

Plátenná maska Airy Fit má sladkú, šťavnatú vôňu. Sáčok obsahuje dostatok esencie aj na ďalšie 2 - 3 použitia. Pri aplikácii pleť taktiež osvieži a mierne ochladí. Výborne priľnie k povrchu pleti a nešmýka sa dole. Maska je veľmi ľahučká, na pleti ju takmer vôbec necitíť. Extrakt z granátového jablka by mal pôsobiť na elasticitu unavenej pleti. Okrem iných zložiek obsahuje aj extrakt z čajovníka a granátovníka, olivový a muškátový olej, Sodium Hyaluronate, pomarančový olej, vavrínový olej, levanduľový olej a iné.


N.A.E. Idratazione hydratačný telový balzam recenzia


N.A.E. Idratazione hydratačný telový balzam

Telový krém s vegánskou receptúrou som dostala k jednej z minulých objednávok ako darček. Veľmi sa mi páči jeho farebne ladené balenie, pretože N.A.E. produkty majú skôr svetlejšie balenia. Je to príjemná zmena. Zľahka hustý krém sa po pokožke rozotiera s ľahkosťou. Vytvorí na nej bohatú bielu vrstvu, ktorú je do nej potrebné dôkladne vmasírovať (tento krok mi, priznám sa, trošku prekáža :-)).


Hlavnými zložkami sú extrakt z figy a ibišteka, ktoré by mali byť organického pôvodu. Ďalej stoja za zmienku určite šťava z listu aloe a bambucké maslo. Až 98% z ingrediencií tohto produkty by malo byť prírodného pôvodu (vrátane vody) a 22% z nich by malo byť pôvodu organického. Pokožka tela je dokonalo hydratovaná a navyše je hebká a jemná na dotyk. Telové krémy od N.A.E. jednoducho zbožňujem ♥ Vôňa tohto telového balzamu je jemná, zľahka sladká, ovocná ♥



N.A.E. Idratazione hydratačný telový balzam recenzia

14 komentárov:

  1. These products sound wonderful! I bet they smell absolutely incredible <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám zkušenost s žádným z produktů, ale líbí se mi ty barvy :D Kosmetiku mám svou přírodní, ozkoušenou, proto moc neexperimentuji..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je roztomilá objednávka, ale nic z toho jsem nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vypadá na skvělé produkty, už jen jejich design mě láká je zkusit! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značky neznám, ale produkty vypadají dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hi!
    Great post. Great review. These products look cute!
    Greetings from Poland!

    OdpovedaťOdstrániť