Gillette Mach3 Turbo darčeková sada

Gillette Mach3 Turbo darčeková sada recenzia


Pekný júnový deň želám všetkým ~


Keďže dlho som na blogu nepísala vyslovene o produkte, ktorý by mohol potešiť predovšetkým mužské spektrum, rozhodla som sa to dnes napraviť. Ešte pred niekoľkými týždňami som mamčinmu priateľovi k sviatku zakúpila túto darčekovú sadu od Gillette - Mach3 Turbo. Konkrétnym produktom, z ktorej krabička pozostávala sa potešil a ja som bola taktiež šťastná, že som sa do výberu trafila. Povedzme si ale pravdu - muži, narozdiel od nás - kozmetiku až tak prílišne neriešia :-D Samozrejme, v dobrom. A pre mnohé z nás je to v mnohých prípadoch aj výhodné, no nie? :-)


Gillette Mach3 Turbo darčeková sada recenzia

Na Notino pravidelne pozerám nielen kozmetiku určenú pre ženy, ale aj pre mužov. Okrem seba z Notina objednávam aj pre moju maminu a, ako som už vyššie spomenula, aj jej priateľa. S produktmi sme boli doteraz vždy spokojní a ešte radšej máme fakt, že Zásielkovňu máme doslova pod nosom, takže po balíčky nie je potrebné ďaleko chodiť ♥ Navyše mám na e-shope tento spôsob doručenia rada, pretože jej služby využívam pomerne často.


Ako už môžete z fotografií vyššie vidieť, sada obsahuje nasledovné produkty ↓

  • Mach3 Turbo Red holiaci strojček (telo) + náhradné hlavice
  • Old Spice Original sprchový gél v objeme 250 ml
  • Gillette Series Sensitive pena na holenie v objeme 250 ml


Gillette Mach3 Turbo holiaci strojček recenzia

Hlavice holiaceho strojčeka Mach3 Turbo Red sú zložené z troch ostrých čepieľok pre čo najrýchlejšie, napohodlnejšie a najprecíznejšie oholenie tváre. Strojček má navyše ergonomický tvar a protišmykové telo, čo je vlastne pre Gillette samozrejmosťou.


Súčasťou balenia sú okrem tela strojček aj dve náhradné hlavice. Rýchle a hladké oholenie bez podráždenia pokožky a s minimálnym porezaním sa je zaručené. Mamčin priateľ iné, než Gillette strojčeky ani nepoužíva, takže tento primárny darček zo sady go skutočne potešil :-) Okrem iného som sa na tento strojček pýtala aj spolužiaka, ktorý s ním má skúsenosti a taktiež je s ním spokojný - nevie si ho vynachváliť.


Gillette Mach3 Turbo darčeková sada recenzia


Sprchový gél Old Spice Original má zaujímavú, korenistú vôňu. Pri značke Old Spice mi veľmi imponuje, že ich vône sú skutočne originálne a nevšedné, jedinečné. Nie také tie prvoplánové. Určite viete, čo tým myslím. Vo vôni by sa mali nachádzať citrusy, geránium, pyžmo a esenciálne oleje. Okrem toho, že pokožku tela zbavuje nečistôt, organizmu tiež prinavráti pocit sviežosti a komfortu. V spojení s vodou vytvára bohatú penu a má svetlomodrú farbu.


Gillette Series Sensitive pena na holenie bola skvelým výberom! Určená je predovšetkým pre citlivú pokožku a poskytuje trojaký účinok - hydratáciu, ochranu a upokojenie tváre. Dôkladná hydratácia spôsobí zmäknutie fúzov a zvlhčenie pokožky pre bezproblémový pohyb strojčeka. Pleti poskytuje navyše pocit jemného ochladenia, čo ocení hlavne podráždená pokožka. Vôňa peny je svieža. Konzistencia je bohatá, hustá, nadýchaná - pripomínajúca obláčik ♥ Obsahuje extrakt z listu Aloe pre hydratáciu a upokojenie pokožky.


Používate produkty Gillette?
Kupujete ich svojim mužským polovičkám? :-)


20 komentárov:

  1. Taký darček by sa páčil aj môjmu priateľovi :)

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thanks for showing it. Have a nice day. Best regards Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love the smell of Old Spice after shave and I'm sure that shower gel smells great too. Great review!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý tip na dárek pro muže, ale i dámy - pánské žiletky jsou nejlepší! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Looks like a great set! thanks for sharing!

    Hope your week is going well and you have a nice weekend ahead of you :)

    Away From The Blue

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ano, taky kupuji a je to krásný dárek. Vždycky potěší. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to krásný dárek a určitě by udělal radost každému muži.
    Díky za návštěvu mého blogu.

    OdpovedaťOdstrániť