Darčeky ku dňu otcov

Darčeky ku dňu otcov Notino


Pekný pondelkový deň želám všetkým ~


Neviem, ako u vás, ale u nás na Východe sa niesol tento víkend v znamení horúčav. Pochopiteľne, veď je už takmer polovica júna za nami, každopádne ešte koncom mája to vyzeralo na také príjemné jarno-jesenné počasie. Nehovoriac o poveternostných podmienkach, ktoré takmer každý boží deň v Košiciach musíme znášať. Myslím si, že známy VKV predstavovať nikomu nemusím :-D Keď už som však spomenula jún, aj tento mesiac sa vyznačuje jedným pekným sviatkom, ktorý je venovaný jednému z našich rodičov - otcom.


Práve túto nedeľu, 20. júna 2021, bude Deň otcov. Priznám sa, ja tento sviatok takmer skoro vždy vypustím z hlavy. Nie v zlom a nie úplne, len mám jednoducho problém si zapamätať, že sa koná práve v júni. Vždy mám totiž pocit, že je situovaný čosi krátko po dni matiek, čo ale nie je pravda. Netuším, ako som k tomuto môjmu záveru vôbec dospela, každopádne som rada, že aj vďaka e-shopu Notino som si naň včas spomenula!

Ako už môžete z názvu článku vyčítať, dnes sa k vám prihováram predovšetkým s inšpiráciou spojenou práve s týmto sviatkom. Rozhodla som sa pre vás vytvoriť menšiu kozmetickú inšpiráciu na darčeky ku Dňu otcov. Tipov je nesmierne veľa, avšak keďže Blog de la Licorne je predovšetkým blog zameraný na krásu, rozhodla som sa v tomto duchu poňať aj darčekovú inšpiráciu. Ako prvú si môžeme na koláži vyššie všimnúť toaletnú vodu Hugo Boss BOSS The ScentJej hlava sa skladá zo zázvoru, mandarínky a bergamotu, v srdci nájdete maninku a levanduľu a v jej základe sa miesi koža s drevitými tónmi. Ide o aromatickú, korenistú vôňu.


Aké darčeky plánujete podarovať ku Dňu otcov vašim tatinom?


Muži sú praktické stvorenia a priznám sa, že som tomuto faktu rada. Z kozmetiky im najčastejšie darujem práve prakticky využiteľné veci, ako napríklad dvojbalenie zubných kefiek Colgate High Density Charcoal alebo sprchové gély, ktoré rozhodne nie sú nikdy na škodu. Z tých som vybrala Yves Rocher HoggarL’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic.


Pred niekoľkými dňami som na blogu publikovala recenziu na darčekovú sadu Gillette, takže holiaci strojček ani náhradné hlavice nesmú chýbať. V tomto prípade ma zaujalo balenie Gillette Fusion5 Start a k nemu doplnená voda po holení Proraso Red. Ďalšou vôňou pre mužov, ktorou sa môžete inšpirovať, je toaletná voda Oriflame SignatureHlava pozostáva z nektárinky, korenia a hrušky. Srdce tvorí muškátový oriešok, céder a guajakové drevo. Základ je zložený z vetiveru, ambry, vanilky a pižma. Ide o aromatickú, drevitú vôňu.


Ďalším skvelým a navyše praktickým tipom je zastrihávač vlasov alebo chĺpkov v nose a ušiach. K BaByliss For Men E652E dokonca dostanete aj nadstavec na zastrihnutie obočia! Plátenná maska pre mužov L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic je vhodná pre pánov, ktorí si radi doprajú extra starostlivosť alebo chcú jednoducho vyskúšať niečo nové. Ako posledný produkt na koláži môžete vidieť Notino Men Collection kozmetickú tašku pre mužov, kde si môžu produkty každodennej hygieny a potreby odložiť a mať ich vždy poruke ♥


24 komentárov:

  1. Hello!
    interesting products, I have to recommend them to my fiance :)
    Greetings from Poland!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super tipy! Děkuji za připomenutí! 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thanks for ideas. I need to buy something for my Dad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné dárečky, určitě potěší každého tatínka. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Popravdě jsem ke dnu otců nikdy nic nekupovala. Ale je fakt, že když je den matek, tak mámě něco dávám, tak by to asi chtělo, abych dala něco i tátovi :-D Teď jedeme do Vídně, tak třeba něco pořídím, můj táta, to je totiž oříšek! Tomu něco vymyslet... to se zapotím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Něco bych určitě vybrala, budoucí manžel už si to zaslouží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mój tata akurat był mało kosmetyczny ;) Tego typu prezenty nie specjalnie go cieszyły, ale na pewno nie jeden Pan byłby zadowolony z takiego prezentu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great post :)
    „Zapraszam także do siebie na nowy post - KLIK

    OdpovedaťOdstrániť