Telové mlieka Lactovit

Telové mlieka Lactovit recenzia


Pekný októbrový deň želám všetkým ~


Dnes mám pre vás recenziu na doslova gigantické telové mlieka od značky Lactovit. Keďže je moja pokožka tela nesmierne suchá, a to predovšetkým na jeseň a v zime, rada si telové mlieka kupujem do zásoby, pretože ich používam každodenne a v niekoľkých vrstvách. Keď sa nad tým niekedy zamyslím, pripadá mi to čudné, že moja pleť je citlivá a mastná, ale moje telo je citlivé a suché. Zvláštne je to ľudské telo, no nie? :-)


Telové mlieka značky Lactovit som zvolila predovšetkým pre ich veľké, 400 ml balenie, ktoré ešte stále používam. Obe mlieka som objednávala z Notino, kde nájdete aj iné produkty a kolekcie tejto značky. Okrem veľkého balenia tiež vítam fakt, že dávkovanie je vo forme pumpičky. Takýmto spôsobom použijete presne toľko produktu, koľko potrebujete. Rada ich používam aj ako krémy na ruky


Vyživné telové mlieko Lactovit recenzia

Výživné telové mlieko Lactovit

Výživné telové mlieko odeté do modro-bielej kombinácie je vhodné predovšetkým pre normálnu až suchú pokožku. Ako stvorené pre tú moju. Obsahuje mliečnu zložkuprotein calcium, ktorá by mala vďaka obsahu aktívnych látok zaisťovať hĺbkové pôsobenie základných zložiek mlieka (vitamíny, proteíny, minerály a lipidy) v pokožke. Telové mlieko má klasickú bielu farbu, hustú konzistenciu a sviežu vôňu, ktorú ale neviem identifikovať.


Po masáži sa do pokožky celkom rýchlo vpíja. Zaručuje jej maximálnu hebkosť a jemnosť. Pocit hydratácie je citeľný ešte niekoľko hodín od nanesenia na telo. Okrem iných zložiek obsahuje aj olej z divokej ruže, retinol, slnečnicový olej, kukuričný olej či bambucké maslo. Pokožka vyzerá ppo použití sviežo a jasnejšie.


Poznáte značku Lactovit?

Vyskúšali ste už nejaké jej produkty?


Vyživné telové mlieko Lactovit recenzia


Hydratačné telové mlieko Lactovit

Druhým telovým mliekom je hydratačné, poskytujúce intenzívnu starostlivosť, výživu a revitalizáciu. Toto je už zľahka žltkasté a taktiež vo svojom zložení obsahuje mliečnu zložku. Okrem ostatných ingrediencií je prítomný aj mandľový olej, vďaka ktorému telové mlieko príjemne a sladko vonia. Konzistencia je hustá, avšak masážou sa do tela produkt vpíja celkom rýchlo. Pokožka je zanechaná hebká a vláčna na dotyk.


Musím povedať, že toto mlieko sa mi pozdáva oveľa viac a rada by som si ho znova zakúpila. Možno to bude aj tým, že vôňa toho prvého mi nie je až taká príjemná. V jeho zložení nájdeme aj lieskový olej, ružový a kukuričný olej, retinol, slnečnicový olej a iné.



Hydratačné telové mlieko Lactovit recenzia

Zloženie telových mliek Lactovit

(hore - modré, výživné telové mlieko; dole - žlté, hydratačné telové mlieko)

Telové mlieka Lactovit zloženie

16 komentárov:

  1. How wonderful! I love when products absorb into the skin quickly. That is always a plus. Thank you for sharing your thoughts <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značce jsem slyšela, ale ještě nikdy ji nevyzkoušela. Mně se teď pokožka bohužel mastí :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lactovit znám, ale ještě jsem od nich nic nezkoušela.. tělová mléka mám také ráda.. A v tomto období trpí na suchost hlavně moje ruce a nohy.. obličej mám jako vždy mastný. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to presne rovnako! :D Moja pleť je mastná akýkoľvek deň v roku, ale pokožka tela, akonáhle príde jeseň a zima, jedna sušina! :D

      Odstrániť
  4. I don’t think I have seen these products before, but they sound like some great products! Thank you for sharing your thoughts!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O značce slyším úplně popravdě. Ale zase bych si mohla pořídit tělově mléko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku neznám :) Já jsem tak celkově spíš suchý typ. Oblíbila jsem se používat přírodní oleje, do kterých jsem se naprosto zamilovala :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku znám, sice jsem produkty nikdy nezkoušela, ale moc ráda to napravím. Věřím, že jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Teda, o značce slyším úplně poprvé. Myslím, že by mohly být opravdu skvělý. :)

    OdpovedaťOdstrániť