Soaphoria ShinyShamp Tuhý Šampón Recenzia

Soaphoria ShinyShamp Tuhý Šampón Recenzia


Pekný utorok želám všetkým ~


Pevne verím, že slovenskú značku prírodnej a organickej kozmetiky s názvom Soaphoria vám predstavovať nemusím. Ide o značku s už pomerne dlhou históriou a i napriek tomuto faktu som doposiaľ vyskúšala iba málo ich produktov. Rozhodla som sa to však pomaličky zmeniť a keď už mám možnosť objednávať si produkty z Notino, zamerať sa aj na túto značku. Navyše, tuhé šampóny sa pre mňa stali neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti o vlasy.


Vlastne šampóny ako-také sú jediné produkty, ktoré na vlasy momentálne používam. Okrem tuhých šampónov ešte obľubujem aj tie klasické tekuté od značky N.A.E. Množtvo jej produktov ste už mali možnosť vidieť zrecenzované aj na blogu. Tuhé šampóny sa môžu zdať najprv náročnejšie na používanie, avšak je to iba o zvyku a o tom, že ak človek chce, všetko sa dá. Ich používaním navyše ušetríte oveľa viac a taktiež vyprodukujete menej odpadu.


Soaphoria ShinyShamp Tuhý Šampón Recenzia


Soaphoria ShinyShamp tuhý šampón pre normálne vlasy bez lesku sa nachádza v štvorcovej krabičke. Vyzerá ako taký malý šampónový kamienok. Tuhý šampón je vyrobený z jemných mycích tenzidov (povrchovo aktívne látky) derivovaných z kokosového oleja a bentonitového ílu. Vďaka tomu budú vaše vlasy nielen dokonalo, ale predovšetkým šetrne zbavené mazu a nečistôt.


Tuhý šampón od Soaphorie som zvolila predovšetkým aj preto, lebo moja pokožka hlavy je v poslendom čase nesmierne citlivá a podráždená. Žiaden umelý šampón teda neprišiel do úvahy. Pri tomto produkte však môžem byť bez obáv. Po umytí šampónom boli moje vlasy nielen čisté a svieže, ale taktiež nádherne prírodne prevaňané a predovšetkým tiež vláčne a hebké na dotyk. Žiadna sušina ani elektrizujúce vlasy ♥ Žiaden pocit svrbenia či pálenia pokožky hlavy ♥


Soaphoria ShinyShamp Tuhý Šampón Recenzia


 O autentickú vôňu sa postarajú esenciálne oleje a byliny obsiahnuté v zložení produktu. Tuhý šampón ShinyShamp neobsahuje sulfáty, silikóny, ropné deriváty, živočíšne tuky a taktiež ani  parabény či syntetické farbivá a parfumácie. Jeho kompletné zloženie môžete vidieť na fotografii vyššie. Výrobok je, samozrejme, netestovaný na zvieratkách


Použitie je rovnaké ako pri všetkých takýchto šampónoch. Buď si ho napeníte v dlaniach a následne nato penu nanesiete na pokožku hlavy a do dĺžky vlasov, alebo si jednoducho vlasy navlhčíte a šampón trošku pošúchate po vlasoch. Z osobnej skúsenosti však odporúčam zvoliť si prvý variant používania, keďže pri šúchaní sa vám môžu vlasy popliesť a polámať, a to určite nechcete :-)


Poznáte slovenskú značku kozmetiky Soaphoria?
Aký je váš obľúbený produkt tejto značky?
Používate tuhé šampóny?


32 komentárov:

  1. Thank you for the product review! Looks great and organic.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo, tuhé šampony jsem ještě nezkoušela.. Ale možná bych to měla napravit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dříve jsem hodně používala tuhé šampony, ale bohužel mi žádný nesedl tak, jak bych chtěla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. This is something for me! I love natural products. I am curious if this product is also available in my country :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. It is very interesting. I never try the solid shampoo.
    Thank you for recommendation :)

    Kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I haven't heard about this product before. Thanks for sharing!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A great review indeed, thanks for sharing!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I have never use shampoo in this form but its popular recently :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tuhý šampon jsem nikdy nepoužila, ale věřím, že je super. Třeba někdy vyzkouším :)
    Leník

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Značku neznám, ale vypadá zajímavě! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Teprve teď jsem se dozvěděla, že existuje něco jako tuhý šampon. :D Třeba by mi to na ty moje úplně zničené vlasy pomohlo.
    Anna | Bílé plátno


    OdpovedaťOdstrániť