Maybelline Color Sensational Smoked Roses Recenzia

Maybelline Color Sensational Smoked Roses Recenzia


Pekný pondelok želám všetkým ~


Pamätáte si na deň, keď som na Blog de la Licorne zverejnila samostatnú recenziu na rúž na pery? Pretože ja osobne si na takúto skutočnosť nespomínam. Väčšinou som tieto produkty zahrnula do článkov, ktoré v sebe obsahovali mejkapovú inšpiráciu, prípadne viacero produktov, ktoré som recenzovala naraz. V tomto prípade však urobím výnimku, pretože tento rúž na pery ma veľmi potešil. Chcela by som vám dnes totiž čo-to porozprávať o hydratačnom rúži na pery Maybelline Color Sensational Smoked Roses, ktorý mám vo svojej zbierke už niekoľko mesiacov. Práve tento ma zaujal natoľko, že mu rada venujem samostatný priestor na blogu ♥


Keďže moja zbierka produktov na pery pozostáva skutočne z malého množstva rúžov či leskov, po dlhšom čase som sa rozhodla si zakúpiť nejaký nový. Aj napriek tomu, že rúško (a vlastne už respirátor) sa stalo našou každodennou súčasťou a pery nám vôbec nevidno, skutočne som nejaký nový podnet v takejto forme potrebovala.


Bez mejkapu sa zaobídem. Nemám problém chodiť povonku bez neho. Tak či onak zväčša používam predovšetkým rozjasňovacie tone-up kórejské krémy a nie mejkap taký, ako ho mnohí z nás poznajú. Avšak niekedy pociťujem, že aj na mňa táto situácia dolieha a práve aj jednoduchým namaľovaním sa sa opäť dostanem späť do duševnej pohody. A navyše, ak sa mi líčenie páči a pripadá mi zaujímavé, podelím sa oň aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame.


Maybelline Color Sensational Smoked Roses Recenzia


V prípade hydratačného rúžu na pery Color Sensational od Maybelline ma zaujala predovšetkým (pod)kolekcia, z ktorej pochádza - Smoked Roses ♥ Táto tematika ma veľmi zaujala a spomedzi dostupných odtieňov, ktoré som na Notino našla, som si vybrala odtieň 320 Steamy Rose, ktorý sa k mojej bledej pokožke skutočne hodí. Odtieň by som opísala ako ružovú farbu z chladnejšieho spektra s jemnými fragmentmi fialovej.


Čo ma na rúži nesmierne teší je aj jeho elegantný vzhľad, hustá krémová textúra a vynikajúca vysoká pigmentácia. Osobne veľmi matné rúže na pery nepoužívam - vlastne vôbec. Neznesiem pocit sucha na perách a s týmto rúžom sa o to vôbec nemusíte báť! Zároveň tiež pery hydratuje. Veľmi peknú, elegantnú farbu dopĺňa príjemná sladká vôňa.


Nedá mi však nespomenúť, že rúž sa otláča - či už pri pití alebo konzumovaní jedál. Tento fakt mne osobne až tak neprekáža, pretože pery si kontrolujem pomerne často, aj keď na perách rúž v poriadku drží, si po nich znova prejdem. Iba tak :-) Okrem pitia a jedenia je výdrž rúžu zhruba 3 - 4 hodiny, a ak použijete aj podkladovú bázu, tak i viac.


Máte vo svojej zbierke nejaký rúž na pery od Maybelline?

Poznáte kolekciu Smoked Roses?


44 komentárov:

  1. Znám znám! A vypadá ty jo! Luxusně!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezký odstín a i se mi velmi líbí obal. Bohužel nemám ráda když se rtěnka snadno obtiskovává, vím, ale, že je těžké takovou najít a že pak i dost vysušují...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak :( Ak sa neotlačí, tak v mnohých prípadoch moje pery vysušuje a ja pocit suchých pier jednoducho nenávidím. Skutočne je ťažké nájsť dokonalý rúž :-)

      Ďakujem za komentár ♥

      Odstrániť
  3. Děkuji za tvojí návštěvu :)

    Abych se přiznala, je to už několik let co jsem použila rtěnku.
    Ale jednou za čas neuškodí se nějak zkrášlit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥
      Ja mám rada pery namaľované, ale je pravda, že potom si ich neustále kontrolujem, či je všetko v poriadku, haha.

      Odstrániť
  4. Rúž od Maybelline doma asi nemám, ale tento vyzerá skvelo. Moc sa mi páči ako prirodzene na takú tmavšiu farbu pôsobí. Už ma moc nebavia čisto matné rúže a skôr siaham po niečom lesklejšom aj keď si ho musím častejšie opravovať. Ďakujem ti ti za tip :)

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ako si napísala! Vyzerá úplne prirodzene, nič silené, umelé. Aj to sa mi na ňom páči ♥
      Ďakujem za komentár ♥

      Odstrániť
  5. I love the colour, looks so beautiful!
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám od této značky hodně ráda jejich řasenky. Tuším, že rtěnku nemám ani jednu, ale vybrala sis pěkný odstín. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Ich riasenky zbožňujem tiež! :-)

      Odstrániť
  7. Nemám ani jednu rtěnku od Maybelline. Když jsem se odhodlala zvýrazňovat rty pravidelně, tak začala éra roušek, takže zase nic. :X Můžu říct, že jsem jakoukoli rtěnku na rtech neměla asi fakt rok.. :X

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rovnako ani ja. Od minulého roka sa u nás začali nosiť rúška takmer všade, nehovoriac o práci a online vyučovaní, takže ani nikde inde, vzhľadom na zákazy, som ich nemala kam nosiť. Jedine ak na doma, pri mejkapovej inšpirácii :D

      Odstrániť
  8. Pěkná barva. :)) Já rtěnky nosím stále, i pod tím respirátorem. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ta barva ti sedí, já na ty růžové moc nejsem a mám radši tekuté rtěnky:) Těším se, až skončí roušky a budu je moct nosit!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak to je dokonalý odstín, na jaro jako stvořený! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. This lipstick has a beautiful color. It looks wonderful on the lips :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. This color suits you the most.

    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back. thank you.

    http://www.rosetinz.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nádherná fakt sedne na jaro super odstín ja nevím zda by mi šla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. I love Maybelline products! your lip color is so beautiful!!

    akiko

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja jsem rtenkovy maniak a nyni mam stopku:)). Jen muj nejoblibenejsi Dior mi dochazi, tak az otevrou:) mej se krasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Pěkná barva rtěnky... já dlouho žádnou nepožila, ale mám radši červenější, než růžové a podobné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. This maybelline line is my favourite, there was a colour name "Coffee" and something, that was amazing!! This pink is super cute

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Yes, I know! I guess it was a bit "browny" ♥ Thank you for your comment ~

      Odstrániť