Valentínske líčenie s Gabriella Salvete & Max Factor

Valentínske líčenie s Gabriella Salvete


* * * produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný deň želám všetkým ~


Po mesiaci sa ku mne opäť dostal balíček plný kozmetických drobroností, ktoré som si vybrala z e-shopu Elnino. Tentokrát som si vybrala dekoratívnu kozmetiku. Vo svojej zbierke som už nejaké nové produkty potrebovala a keďže sa blíži sviatok Sv. Valentína, povedala som si, že je to skvelá príležitosť na vytvorenie jednoduchej inšpirácie na líčenie. Ako už iste viete, sýtym farbám sa vyhýbam. Preferujem jemnejšie, neutrálnejšie, maximálne ružové odtiene. A trblietky! Na tie nedám dopustiť ♥


Valentínske líčenie s Gabriella Salvete

BOURJOIS Paris 1 Second rýchloschnúci lak na nechty Berry Much

Rýchloschnúci lak na nechty Bourjois 1 Second v odtieni Berry Much som si zvolila predovšetkým ako doplnok Max Factor lesku na pery, ktorý som taktiež zvolila v bobuľkovou odtieni. Myslím si, že sa navzájom skvelo dopĺňajú. Štetček laku na nechty je dokonalo široký, vďaka čomu pokryje väčšinu plochy - niekedy aj celú - vášho nechtu.


Vďaka tomu je už prvý ťah dokonalo hladký a precízny. Prvé nanesenie je zľahka priesvitné a má bordovejší odtieň. Druhá vrstva je už tmavšia, fialová. Bez ujmy vydrží zopár dní, avšak pri manuálnej práci je to určite kratší čas.


Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov Romantic


Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov v odtieni Romantic mi bola poslaná ako nečakaný darček ♥ V mojej pôvodnej objednávke sa nenachádzala. Elnino mi ju objednalo ako prekvapenie, z ktorého som skutočne nadšená a veľmi ma potešilo. Farebné zloženie je dokonalé! Lesklé metalické tiene sú niečím, čo vyhľadávam. Svetlý béžový a ružový môžete využiť aj ako rozjasňovače, posledné dva hnedé zasa pri ľahkom kontúrovaní, napríklad nosa.


Paletka je pomerne kompaktná, zmestí sa aj do menšej kabelky. Očné tiene nemajú žiadnu výraznejšiu arómu. V balení sa nenachádza ani zrkadielko, ani štetec na nanášanie. Odtiene sa prášia iba minimálne, ich pigmentácia je skutočne sýta a viditeľná už pri prvom nanesení. Vytvoríte nimi pekný romantický vzhľad, ale i každodenné líčenie.


V rámci tejto valentínskej inšpirácie som mala očné tiene nanesené od približne 11. hodiny do 8. hodiny večer. Za ten čas som nespozorovala som žiadne blednutie či zlievanie sa farieb dokopy. Všetko bolo pekne namieste. Skutočne som za túto paletku vo svojej zbierke šťastná ♥


Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov Romantic

Max Factor Colour Elixir Cushion lesk na pery pre ženy Majesty Berry


Max Factor Colour Elixir Cushion lesk na pery v odtieni Majesty Berry bol mojím favoritom ako prvý. Pokukovala som po ňom už dlhšiu dobu. Mäkký cushion aplikátor mi vyhovuje, je jemný a ľahko sa s ním pracuje. Odtieň je zľahka priesvitný, pre pery prirodzenejší. Vzhľadom na to, že preferujem skôr kórejský štýl farbenia pier "do stratena", táto jeho vlastnosť mi vyhovuje.


Navyše ide o peknú, nežnú bobuľovú farbu. Vôňa lesku na pery je sladká, čo ma taktiež potešilo. Čo ma však mrzí je fakt, že i napriek tomu, že je to lesk na pery, čakala som oveľa, oveľa dlhšiu výdrž. Na mojich perách nevydrží v pôvodnom stave takmer ani hodinu. Z centra pier sa postupne dostáva k  ich okrajom, kde vytvorí akoby ohraničenie. Tým pádom vnútorná časť pier zostáva prakticky nezafarbená. Nevyzerá to pekne.


Max Factor Colour Elixir Cushion lesk na pery recenzia


Max Factor Miracle Sheer Gel Bronzer


Max Factor Miracle Sheer gélový bronzer som mala spoločne s leskom vyššie vyhliadnutý už dlhšiu dobu. Na kontúrovanie vo svojej zbierke kozmetiky nemám dedikované nič. Zväčša na to používam očné tiene. Tyčinková forma ma však zaujala a zvolila som odtieň 005 Light Bronze. Na obrázkoch vyzeral byť z "teplej" farebnej škály, no milo ma prekvapil. 


Pripadá mi neutrálny a navyše pri aplikácii ponúka chladivý efekt, čomu sa človek poteší predovšetkým počas teplejších dní. Vyhovuje mi aj jeho svetlosť, pretože vyzerá prirodzene, takmer nebadane. Nanášanie zvládnete hravo za pár sekúnd. Aj jeho vôňa je sladká, čo sa mi veľmi páči. Pripomína mi vôňu akoby produktov určených na vlasy.


Gabriella Salvete štetec na kontúrovanie som zvolila ako doplnok k bronzeru. Štetec je dostatočne dlhý - ani krátky, ani príliš dlhý, má pomerne široké zakončenie a jeho štetinky sú neskutočne jemné! Prv som sa bála, či nebudú náhodou príliš hrubé a ostré, ako to niekedy býva, ale vôbec. K povrchu pleti sú nežné a nedráždia ho.


Max Factor Volume Infusion darčeková sada


Max Factor Volume Infusion darčeková sada je posledným produktom nachádzajúcim sa v tejto objednávke. Milá ružová krabička v sebe ukrývala ceruzku na oči Kohl Pencil v odtieni 020 Black a riasenku Volume Infusion Biotin + Keratin v peknej staroružovej farbe. S ceruzkou na oči sa pracuje vynikajúco - jednoduchá a rýchla aplikácia, mäkké zakončenie.


Nemusíte sa báť, že si ňou doslova pichnete do oka. Na viečko sa v mojom prípade neodtlačila, ale pre istotu by som predsa len použila púder alebo očný tieň ako suchší podklad. Pre mňa sú Max Factor ceruzky na oči jednoznačne jedny z najkvalitnejších.


Riasenka Volume Infusion Biotin + Keratin má - opäť - príjemne sladkú vôňu, avšak nič výrazné. Jej kefka je klasický priemer, povedala by som - ani príliš hrubá, objemná, ani príliš tenká. Efekt, aký na mihalniciach vytvorí, môžete vidieť na prvých dvoch kolážach článku. Jediné, čo ma mrzí, je fakt, že som si svoje mihalnice akosi zabudla následne po zlepení oddeliť. Ale to nie je chyba riasenky, to len ja sa rada s mihalnicami hrám :-)


40 komentárov:

  1. That eyeshadow palette is perfect colors! You are so beautiful!!

    akiko
    www.akikohiramatsu.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok, na fotkách vyzeráš skvelo. Moc sa mi páči tá konturovacia tyčinka od Max factor.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu aj za komentár ♥ Tá tyčinka je úplne super! Mám aj lícenku v tyčinke a oba produkty sú úžasné! ♥

      Odstrániť
  3. Gorgeous makeup and love your nails :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné jemné líčenie ako stvorené na Valentín :) Škoda toho lesku, stráca sa naozaj príliš skoro :/
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu a komentár ♥ Áno, škoda. Tešila som sa naň :-(

      Odstrániť
  5. Moc povedené líčení, líbí se mi ta tenká linka a zvolený odstín rtěnky je taky super! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu a komentár ♥ V poslednej dobe preferujem také jemné, prirodzenejšie linky vytvorené pomocou očných tieňov ♥

      Odstrániť
  6. Nádherné líčení. Ta paletka očních stínů je moc krásná. Taky ji mám a jsem s ní velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu aj komentár ♥ Však? :-) Veľmi kvalitná paletka ~

      Odstrániť
  7. Velmi sa mi páči ten lesk na pery. a líčenie na mna posobi naozaj velmi prijemne, nič prehnané, ale zas ani malo, také akurat.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš to krásně nafocené a paletka vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Amazing makeup, the eyeshadows look perfect!
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  10. naozaj skvelý Velntínsky look, veľmi ti ide to líčenie a úžasne si skombinovala všetky farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. You're really really beautiful, I like your Valentine's makeup, how you apply the dramatic mascara, the red glossy lipstick, everything looks perfect! Maybe I would purchase the mascara that you use :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you so much for your lovely comment ♥
      It truly means a lot to me ~

      Odstrániť
  12. Beautiful products! I love the eye shadow palette!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásné líčeni:) Takovéhle jemné mám nejradši:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne ♥ Aj ja :-)
      Ja sa jednak "dramaticky" líčiť neviem a mne to ani nepristane. Resp. mne osobne sa to na mne nepáči :-) Radšej takéto jemnejšie ♥

      Odstrániť
  14. Krásné líčení! :) Moc se mi líbí paletka od Gabriely Salvette a ten odstín laku na nehty, ach. <3

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť