Manufaktura dezinfekčné gély na ruky

Manufaktura dezinfekcia na ruky recenzia


/ / /   poskytnuté za účelom recenzie


Pekný deň želám všetkým ~


Ak mám pravdu povedať, dezinfekčné gély nikdy predtým nepatrili k povinnej výbave mojej kabelky. Avšak s rokom 2020 a koronou ako takou sa tento fakt zmenil. Preto som nesmierne rada a šťastná, že ma Manufaktura oslovila s ponukou vyskúšať tieto ich ešte stále pomerne nové dezinfekčné gély na ruky.


Bola by som ich bývala na blogu spomenula už o pár týždňov skôr, ale mala som problém s ich doručením. Každopádne už sa u mňa stihli ohriať a ja vám o nich môžem konečne porozprávať :-) Ani jeden z gélov nebol testovaných na zvieratkách a všetkých sú vhodné aj pre vegánov.


"Dezinfekčný gél nie je kozmetickým prípravkom, jedná sa o notifikovaný biocíd. Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku." (zdroj: Manufaktura)


Manufaktura dezinfekcia na ruky marhuľa recenzia


Prvým gélom, ktorý vám dnes ukážem, je dezinfekčný gél na ruky Marhuľa s príznačným svetlooranžovým sfarbením.


"Účinná receptúra obsahujúca 70% lieh a antiseptický výťažok z tea tree je navyše obohatená o upokojujúci a zjemňujúci panthenol a marhuľový výťažok pre šetrnú starostlivosť o pokožku." (zdroj: Manufaktura)


Manufaktura dezinfekcia na ruky mäta a soľ recenzia


Dezinfekčný gél na ruky Mäta & žriedlová soľ je zasa ladený do zelených tónov. Praktické balenia týchto gélov vám zaručia rýchle a efektívne očistenie rúk nech už ste kdekoľvek. Osviežujúce gély vás ochránia proti vírusom a baktériám. Okrem iných zložiek v sebe obsahujú i žriedlovú soľ, tea tree a panthenol.


Manufaktura jemný dezinfekčný gél na ruky recenzia


Jemný dezinfekčný gél na ruky s ovseným a mandľovým olejom je ideálny pre citlivú a detskú pokožku dlaní a rúk. Jeho receptúra obsahuje 70% lieh, antiseptický výťažok z tea tree, upokojujúci a zjemňujúci panthenol a taktiež ovsený beta-glukán a alantoín. Dezinfekčný gél s rozkošným prasiatkom na obale je vhodný na použitie pre deti už od 3 rokov, avšak pod dohľadom dospelého.


Dezinfekčné gély od Manufaktury sa rýchlo vstrebávajú a predovšetkým pokožku rúk nelepia, čo je v mnohých prípadoch dezinfekčných gélov nežiaduca vlastnosť. V ponuke nájdete aj  darčekový set Dezinfekcia pre celú rodinu, ktorý môže byť ideálnym darčekom napríklad pod vianočný stromček :-)

21 komentárov:

  1. Miluju Manufakturu, mají tak voňavé produkty, že bych brala všechno :D Tyhle gely vypadají super, běžím kouknout na jejich stránky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Manufaktura má skvělé produkty, líbí se mi i její design. Gely musí být určitě také super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Často bojuju s tím, že mi desinfekční gely neboní a lepkají, tohle by mohla být super varianta, asi vyzkouším. Díky za doporučení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež mi mnoho z nich doslova "nevonia", pretože s alkoholom nie sme kamaráti.

      Odstrániť
  4. I have to try this brand, they have amazing products!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To já jsem u sebe nosila bakteriální gely i před koronou. Mám tyhle gely ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ty gely mají úžasné obaly, už jen pro to bych si je pořídila. Líbí se mi, zaregistrovala jsem je nedávno. Kdysi jsem měla jejich gel, ale to je cca 4 roky zpět. Prima večer. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, ja ani neviem, že v minulosti mali nejaké podobné gély :-)

      Odstrániť
  7. Antibakteriálne gély sú jednoznačne must have a musím sa priznať, že na tieto z Manufaktúry som už narazila, ale zatiaľ mám takú zásobu, že pokojne prežijem aj 3. a 4. vlnu pandémie :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne viem, o čom rozprávať! Tiež ich mám doma zástupy! :-D
      Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥

      Odstrániť
  8. tuhle značku zboznuji, vubec ani nevim, ze maji i dezinfekcni gely na ruce! :) vypadají moc pěkně, věřím, že bych si hned co bych byla v cr nejaky bezela koupit ♥

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hey dear i loved your blog!!!! and the products seems amazing <33
    i already followed and i want invite you to visit and follow mine back if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť