Malá ochutnávka Barry M produktov

Barry M Velvet Multi Purpose Paletka recenzia


/   /   /      produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný deň želám všetkým ~


Po dlhšej dobe sa ku mne dostala nová paletka očných tieňov od značky Barry M. Tú evidujem na slovenskom trhu už niekoľko mesiacov, avšak stále je pre mňa ešte pomerne novou značkou. Škála produktov Barry M je rozmanitá. Do oka vám však - predpokladám - ako prvé padnú predovšetkým očné tiene, ktorých má na svojom konte pomerne veľa. Ladené sú do neutrálnych a zemitých, ale aj extravagantnejších a žiarivejších neónových farieb. Spektrum farieb je bohato pokryté, vďaka čomu si zaručene každý vyberie to pravé.


V repertoári tejto značky však nájdete aj ďalšie kozmetické produkty - riasenky, lícenky, lesky a rúže na pery, očné linky, produkty určené na líčenie obočia. Nechýbajú ani podkladové bázy, korektory, pleťové hmly, fixátory mejkapu, púdre a pod. Pestrosť výberu je zaručená. Ja som na ochutnávku Barry M produktov dostala tieto produkty, ktoré mi poslalo Elnino


multifunkčná paletka očných tieňov Velvet

zelená tekutá metalická očná linka

fixátor mejkapu Flawless Mist & Fix


Barry M Velvet Multi Purpose Paletka recenzia


Multifunkčná paletka očných tieňov Velvet má pekný, elegantný, matný obal. Najprv som si myslela, že ide o klasickú paletku, ale jej kompletný obsah ma veľmi milo prekvapil. V každodennom líčení produkty akými sú lícenka, bronzer a rozjasňovač nevyužívam, ale keď tvorím nejaké tematické líčenie, práve vtedy po nich siaham.


Očné tiene sú ladené predovšetkým do tmavších, zemitých farieb a nájdete medzi nimi matné aj lesklé jednotliviny. Farebná škála paletky podľa mňa s jeseňou nesmierne korešponduje! Svetlý očný tieň viete využiť ako podkladový, prípadne si ním zafixovať mejkap napríklad v okolí očných viečok či nosa, keď zrovna nemáte po ruke púder.


Barry M Velvet Multi Purpose Paletka recenzia


Tmavší hnedý som použila na výplň obočia. Zlatistý očný tieň ozvláštni a zvýrazní matné očné viečko a pohľad tiež mierne rozjasní v prípade, ak si ho nanesiete do vnútorného kútika oka. Pred použitím zelenej metalickej očnej linky, ktorá sa taktiež v balíčku nachádzala, som na nakreslenie linky použila tmavofialový očný tieň, ktorý sa v paletke nachádza na začiatku druhého riadka. Naniesla - a následne rozmazala do stratena - som si ho tiež od vonkajšieho kútika oka smerom dnu. Takýto jemný dymový efekt vyzerá prirodzene.


Očné tiene by som kvalitou prirovnala zhruba k tým od Makeup Revolution. Akurát tamtie mi pripadajú o čosi kvalitnejšie a lepšie, sýtejšie pigmentované. MR je pre mňa jednoducho srdcovka, na ktorú nedám dopustiť. Pokiaľ by ste však radi vyskúšali čosi nové, Barry M - alebo minimálne aspoň túto Velvet paletku - vám vrelo odporúčam :-)


Očné tiene sa nerozmazávajú a na očnom viečku ostanú viac-menej v pôvodnom stave viac ako 6-7 hodín. Na paletke je uvedené, že ide o vegánsky produkt a taktiež že nebol testovaný na zvieratkách


K/DA Ahri Makeup Inspiration


Barry M Velvet Multi Purpose Paletka recenzia

Metalická očná linka Euphoric ma na prvý pohľad veľmi zaujala. Novú linku na oči nikdy neodmietnem - vždy sa zíde! Všimla som si však, že jej uzáver je tmavozelenej farby. Neprikladala som tomu veľký význam a stále som si myslela, že jej farba bude sýta čierna. Mýlila som sa. Tmavozelený odtieň Jaded je jedinečný a nezvyčajný, avšak ja ju vo svojej zbierke nevyužijem. Aspoň nie na každodenné líčenie a pravdepodobne ju venujem svojej kamarátke - gotičke ♥


Barry M Zelená očná linka recenzia


V precíznom nanášaní vám pomôže flexibilný štetček, ktorý tekutú linku ako-tak udrží na mieste. Počas svojho života som vyskúšala niekoľko desiatok očných liniek, no nikdy som sa nestretla s až takouto tekutou konzistenciou :-) Ak ste v nanášaní očnej linky nie veľmi zdatní, alebo dokonca nováčikovia, možno s ňou budete mať menší problém.


Nemusíte sa však báť blednutia farby alebo jej rozmazania v priebehu dňa. Aj tento produkt by mal byť vegánsky a, čo ma pravdepodobne asi najviac prekvapilo, samozrejme, v dobrom zmysle slova, je fakt, že ona takmer vôbec nesmrdí! Ako má takú jemnú, jemnulinkú arómu, ale v porovnaní s inými očnými linkami, absolútne tam žiaden chemický zápach necítim ~


Barry M Flawless Mist and Fix Makeup Setting Spray recenzia


Fixátor make-upu Barry M Flawless Mist & Fix by mal slúžiť predovšetkým ako pomocník v predĺžení výdrže mejkapu. Neviem a ani len netuším, ako to je s mejkapmi z drogérií, no kórejské BB krémy, ktoré používam, mi bez problémov a bez následného touch-upu vydržali v škole pokojne aj 8 hodín. Nemala som pocit, žeby môj výsledný mejkap viditeľne zmatnil.


Taktiež som si ho na pleť nechcela nanášať vo veľmi veľkom množstve, pretože som mala pocit, že rozprašovač produkuje viac tekutiny, než je potrebné a bála som sa, že sa mi mejkap roztečie. Ďalším faktom je, že moje oči sú nesmierne, ale nesmierne citlivé a produkt mi čiastočne vošiel aj do očí. Našťastie sa mi podarilo mejkap zachrániť a moje oči priveľa neslzili.


Každopádne pozitívnou vlastnosťou je, že rozprašovač dokáže pokryť širokú plochu tváre. Nezanecháva lepkavý pocit a nemá ani výraznú parfumáciu, čo je ďalšie plus! Ide o vegánsky produkt. Opäť ho však neplánujem používať na dennej báze, skôr iba príležitostne :-)


Čo vravíte na značku Barry M? Pozdáva sa vám?
Vyskúšali ste už niektorý z produktov, ktoré ponúka?




K/DA Ahri Makeup Inspiration

12 komentárov:

  1. Tak tohle líčení je naprosto perfektní! Moc se mi líbí odstíny a tu paletku na oči bych brala hned. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This looks like such a beautiful eyeshadow palette. I absolutely adore those warm colours. The makeup look you created is so lovely!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O téhle značce jsem neměla ani tušení, až nedávno jsem ji uviděl ve videu od Get The Louk a přijde mi to jako super značka :) všechny produkty vypadají fakt krásně :)

    Belle âme

    OdpovedaťOdstrániť