Tekvicové jesenné líčenie 🎃🍂

Jesenné líčenie Blog de la Licorne

/ / /   produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný utorok želám všetkým ~


Ani nepamätám, ako zbehol september a už tu zanedlho máme takmer november. Neuveriteľné. Jeseň však milujem ♥ Rovnako ako jar. Pre mňa sú to jednoznačne najkrajšie, najfarebnejšie a najrozmanitejšie ročné obdobia. A keďže v októbri oslavujem aj svoje narodeniny - na ktoré som si, mimochodom, už objednala asi 87465132 darčekov sama pre seba - mám jeseň radšej o čosi viac.


Niežeby som ale - na druhú stranu - bola človekom zaťaženým na darčeky alebo čosi podobné. To vôbec. Ja (predovšetkým) svoje sviatky neoslavujem. Jednoducho len ma teší fakt, že som sa v tomto mesiaci narodila. Bodka.


Ako to už býva zvykom, na Blog de la Licorne veľa líčení nenájdete. Moje každodenné líčenie sa rokmi takmer vôbec nemení, skôr iba obieňam rozličné produkty. A povedzme si pravdu - s očnými tieňmi sa veľmi nekamarátim. Alebo lepšie povedané, mám pár svojich obľúbených, ktorými z času na čas svoje oživím líčenie a to je tak vše.


Jesenné líčenie Blog de la Licorne


Povedala som si však, že keď už tá jeseň začala a príroda sa zmenila tiež, je čas na nejakú aspoň menšiu zmenu aj v mojom živote. Preto som sa v rámci novej spolupráce s Elnino rozhodla vybrať  si také produkty, ktoré práve v tekvičkovom líčení použijem. A zároveň aj také, ktoré mi poslúžia aj v rámci môjho každodenného líčenia.


V novom balíčku sa ukrývali

Rimmel London Brow This Way Fill & Sculpt ceruzka na obočie (004 Soft Black)

Max Factor Brow Revival riasenka na obočie (004 Grey)

BOURJOIS Paris Liner Feutre Slim (17 Ultra Black)

BOURJOIS Paris Volume Glamour Ultra Curl Mascara (01 Black)

BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick (06 Abrico´dabra!)

Makeup Revolution London Re-Loaded paletka očných tieňov (Iconic Fever)


Makeup Revolution London Re-Loaded paletka očných tieňov Iconic Fever recenzia


Grom celého líčenia očí je, samozrejme, paletka očných tieňov. Tú som, ako inak, vyberala od značky Makeup Revolution London. Ide o Re-Loaded očnú paletku, ktorý som volila v priznačných jesenných farbách, teda v odtieni Iconic Fever. V ponuke ich tam však nájdete skutočne veľa!


Paletka obsahuje 15 očných tieňov a v ponuke nájdete ako svetlé, tak aj tmavšie a ako matné, tak aj lesklé. Čo je mi možno trošku ľúto je fakt, že paletka Re-Loaded neobsahuje zrkadlo. Ich cena je však oproti iným výrazne nízka, a to je na druhej strane náramné plus!


Makeup Revolution London Re-Loaded paletka očných tieňov Iconic Fever recenzia


Očné tiene nemajú žiadnu výraznú parfumáciu a pri nanášaní sa veľmi neprášia ♥ Inak sú ich vlastnosti z mojej skúsenosti rovnaké, ako pri iných očných tieňoch MRL - na viečkach vydržia v nezmenenej podobe viac, ako osem hodín, počas tohto času neblednú, ani sa do seba vzájomne nezlievajú. Všetko je pekne na mieste tak, ako ste to naniesli.


V paletke je úplne prvý očný tieň svetlý s perleťovým nádychom. Ten používam ako rozjasňovač. Úplne predposledný - matný hnedý - očný tieň zasa poslúži ako výplň obočia.


Vyskúšali ste už niektorú z paletiek Re-Loaded?


Bourjois Paris Liner Feutre Slim recenzia Bourjois Volume Glamour Ultra Curl riasenka recenzia

Nasledujúce dva produkty sú od značky Bourjois Paris. Tak ako som si kedysi nevedela svoj život predstaviť bez tekutej očnej linky so štetčekom, tak si ho teraz nedokážem predstaviť bez čiernej očnej linky v pere. Pokiaľ natrafíte na skutočne dobrý a kvalitný produkt, viditeľne vám uľahčí vaše líčenie


Preferujem dlhšie a tenšie hroty, vďaka ktorým nakreslím nielen jemnú, ale i tenkú ostrú linku. Očná linka v pere BOURJOIS Paris Liner Feutre Slim je mojím ideálnym pomocníkom na každý deň ♥ Nesmrdí, nedráždi moje citlivé oči, je sýto čierna, rýchlo schne, nerozmazáva sa, nebledne a úplne stačí jedno jej nanesenie. Čo viac si želať?!


Riasenka BOURJOIS Paris Volume Glamour Ultra Curl Mascara je zahalená v čiernom matnom elegantnom šate. Má príjemnú sladkastú vôňu, ktorá mi pripomína akési lahodné kvetiny. Jej kefka je mierne zahnutá, avšak jej štetinky sú pre mňa príliš krátke. Často si ňou nechtiac zájdem pod mihalnice. Chce to však len tréning a zvyk. Avšak nemám pocit, žeby boli moje mihalnice výraznejšie ..


Používate produkty od Bourjois Paris? Ak áno, ktorý je váš najobľúbenejší?


Rimmel London Brow This Way Fill & Sculpt ceruzka na obočie recenzia Max Factor riasenka na obočie recenzia

Produktmi na obočie, ktoré som v tomto líčení použila, sú Rimmel London Brow This Way Fill & Sculpt ceruzka na obočie v odtieni 004 Soft Black a Max Factor Brow Revival riasenka na obočie v odtieni 004 Grey. Hrubšie vysúvanie ceruzky na obočie mám nesmierne rada, pretože vášmu obočiu dodajú objem rýchlo, avšak tento "jemne čierny" je odtieň tmavohnedý .. Riasenke na obočie však nemám čo vytknúť - obočie drží na mieste viac-menej celý deň, pokiaľ s ním nič cielene nerobíte a jej odtieň zodpovedá šedivej hnedej.


BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick 06 Abrico´dabra! recenzia

Posledným produktom, ktorý som pre toto líčenie použila, je BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick v odtieni 06 Abrico´dabra! Ide o sýty matnejší oranžový rúž na pery, ktorý je pre toto ročné obdobie priam ideálny! V mojej zbierke je to pravdepodobne prvý rúž na pery v takejto výraznej a pre mňa nevšednej farbe vôbec. Preferujem skôr tmavšie, chladnejšie, ružovejšie či bordovejšie farby. Musíme ale uznať, že tento je taktiež náramne pekný, jemný a na perách vyzerá sviežo a zdravo :-)


Páčilo sa vám moje jesenné líčenie?
Máte radi jeseň rovnako, ako ja? ♥


26 komentárov:

  1. I absolutely love this makeup look. It is so warm and just perfect for fall!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líčení očí v těchto tónech se mi moc líbí. Říjen mám moc ráda, taky jsem se v něm narodila :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie mesiace tento rok síce utekajú naozaj rýchlo a na jednu stranu ma to mrzí - na druhú stranu som z časti aj rada, ak to bude znamenať, že sa čoskoro dostaneme do lepšej doby, kedy budeme aspoň vedieť, že nám budúci mesiac príde výplata :( Haha, darčeky od seba pre seba si objednávam aj ja - veď vieme :DD Inak produkty vyzerajú super, mám rada všetky spomenuté značky a aj líčenie top :) Jeseň mám aj ja veľmi rada, takže takéto líčenia si na blogoch vždy rada pozriem a inšpirujem sa! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tak, pokiaľ to bude dobré na to, aby nám bolo konečne "lepšie", prečo nie ♥

      Odstrániť
  4. Moc krásné líčení, tuhle kombinaci naopak já ráda nosím v létě. ♥

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja očné tiene takmer vôbec nenosím, preto neviem prečo, ale jesenné mesiace sú práve tie, kedy si na nich práve zakladám, haha. Ale samozrejme, takáto akoby zlatistá kombinácia sa mi spája aj s letom ~

      Odstrániť
  5. Tak toto líčenie sa ti nádherne vydarilo :) Milujem linky a tebe sa ich podarilo nakresliť úžasne :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za tvoju pochvalu a komentár! :-) ♥
      Taktiež linky zbožňujem ~

      Odstrániť
  6. What fun orange makeup for Halloween! It looks great! :)

    Hope you are having a nice weekend! :)

    Away From Blue

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, to je bomba líčení! 😊❤️ Ty linky vypadají úžasně 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc ti to sluší! :) to se povedlo. Ano, podzim miluju.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Amazing post Honey and beautyfull photos!
    Kisses from Poland <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak tohle se povedlo , fakt moc pěkný :-)

    OdpovedaťOdstrániť