Some By Mi AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Starter Set Recenzia

Some By Mi AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Starter Set Recenzia

Pekný decembrový deň želám ~


Some By Mi Miracle Starter Set som dostala minulý rok od M*, ktorá mi ho, spoločne s ďalšími k-beauty goodies, za ktoré som jej doteraz nesmierne, ale že nesmierne vďačná ♥, doniesla zo svojej dovolenky v Kazachstane. Tomuto setu určenému špeciálne pre aknóznu pleť som sa veľmi potešila, no hľadala som tú správnu príležitosť. Nechcela som ho vyskúšať zbytočne.


Pre túto špeciálnu chvíľu som si vybrala práve čas, keď sa mi, žiaľ, rapídne zhoršil stav mojej pleti. Zo svojho jedálnička som vylúčila dodatočne sóju (resp. sójové mlieko) a zopár kozmetických produktov, ktoré som v tom čase používala. Keďže sú ale respirátor a rúško stále našou povinnou výbavou v exteriéri - proti ktorej však nemám absolútne žiadne výhrady! - pleť stále nemám úplne zdravú. Aj napriek bavlneným rúškam pleť jednoducho nedýcha tak, ako by mala, je zvlhčená výdychmi, póry sa upchávajú, tvár sa potí.


Some By Mi AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Starter Set Recenzia

S akné som zápasila nespočetne veľa rokov. Nebola som až v úplne poslednom štádiu, avšak nemala som od neho veruže ďaleko. Musela som podstúpiť - na vlastný podnet - pomerne drastickú medikamentóznu liečbu, ktorú by som ale teraz už nemenila. Pleť a pokožku tela som mala takú čistú, že doteraz tomu miestami nemôžem uveriť. Dobrou správou je, že produkty Some by Mi sú dostupné aj na Notino. Na takýchto starter setoch je úžasné, že jednotlivé produkty, ktoré sa v nich nachádzajú, môžete takýmto spôsobom vopred vyskúšať. A taktiež sú vhodné aj na cesty!


Some By Mi AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Starter Set Recenzia


Some By Mi AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Starter Set Recenzia


Upokojujúca starostlivosť pre beznádejnú pleť

Miracle cleansing bar, svetlozelené mydielko, sa postará o zjemnenie povrchu vašej pleti a jej dôkladné vyčistenie. Miracle toner sa postará o jemnú exfoliáciu pleti, starostlivosť o póry, rozjasnenie pleti, jej hydratáciu a taktiež o pripravenie pleti na nanášanie ďalších skincare produktov. Miracle serum pomôže upokojiť podráždenú a zapálenú pleť vďaka obsahu 14,5% prírodnej Centella Asiatica. Miracle krém, ktorým sa rutina tohto setu završuje, pomáha posilniť ochrannú bariéru pleti, obnovovať ju a upokojiť ju. Krém obsahuje 70% prírodnu Centella Asiatica. Vôňa všetkých produktov je svieža, jemná, mätová, tea tree.


  • AHA zbavuje pleť odumretých buniek
  • BHA odstraňuje nečistoty a kožný maz
  • PHA poskytuje prevenciu pred stratou hydratácie pleti


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar Review


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

Mydielko poskytuje starostlivosť o problematickú pleť a predchádza tvorbe akné. V spojení s vlažnou vodou výborne pení a vzhľadom na to, že ide o mydlo, vydrží vám aj niekoľko mesiacov (rada si z neho odkrojím, nezvyknem ho používam naraz celé). Miracle Cleansing Bar obsahuje až 10, 000 ppm extraktu z tea tree a ďalšie prírodné ingrediencie, ktoré pomáhajú pleť vyčistiť bez jej podráždenia. Už po čistení mám pocit, že pleť je okamžite viditeľne svetlejšia, jemnejšia a krajšia. Aj napriek tomu, že ide o mydlo, nemám pocit, žeby spôsobovalo pocit sucha po čistení, ako to, žiaľ, v mnohých prípadoch takýchto produktov býva. Vhodný je aj na telo.


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar Review


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner Review

SOME BY MI AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner

Toner má vodnatú konzistenciu a sviežu mentolovú tea tree vôňu. Šikovné malé balenie je vhodné aj na cesty. Jeho pH má hodnotu 5.5. Odstraňuje odumreté kožné bunky, rozjasňuje pokožku, hydratuje a zosvetľuje tmavé škvrny na jej povrchu. Adenozín sa postará o oddialenie starnutia pokožky. Toner slúži ako výborný podklad pred ostatnými produktmi. Pleti ponúka okamžitú hydratáciu a osvieženie. Rýchlo sa vpíja, takže je výborný aj na vrstvenie (7-skin method).


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner Review


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Serum Review


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Serum

30 Days Miracle Serum má vodnatú konzistenciu a zľahka zelenú farbu. Dávkuje sa pomocou pipety, čo je úžasné, pretože si dané množstvo môžete dávkovať podľa seba. Okrem iných zložiek v sebe ukrýva predovšetkým 14,5% prírodného extraktu Centella Asiatica. Problematickej pleti poskytuje okrem upokojenia a posilnenia bariéry pleti aj exfoliáciuVďaka svojej ľahkej konzistencii sa do pokožky rýchlo vpíja. Upozorňujem ale, že produkt obsahuje esenciálne oleje, ktoré môžu v niektorých prípadoch citlivú a aknóznu pleť podráždiť ešte viac.


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Serum Review



SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cream Review


SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cream

30 Days Miracle Cream má ľahkú gélovú textúru, vďaka čomu pri aplikácii vašu pleť taktiež osvieži. Aj tento produkt má zľahka zelený nádych. Jeho primárnou zložkou je 70% extrakt z prírodnej Centella Asiatica. Medzi jeho hlavné vlastnosti patrí posilnenie bariéry pleti a jej oprava, protizápalové účinky a taktiež upokojenie pleti. Krém by mal poskytovať aj dostatočnú hydratáciu, avšak to ani v prípade mojej mastnej pleti nesplnil. Mala som síce pocit hydratácie, ale iba minimálnej, čo je škoda. Na jeseň a zimu ho ako hlavný hydratačný krém určite neodporúčam. Je však dobrým pod mejkap, pretože sa do pleti rýchlo vpíja a zanecháva ju jemnú, s hladkým povrchom.


Poznáte značku kórejskej kozmetiky Some By Mi?

Zaujala vás táto kozmetická sada?


9 komentárov:

  1. Tak táto kozmetická sada vyzerá skvelo! :) Tiež sa mi vplyvom rúška trocha zhoršila pleť, tak teraz hľadám niečo, čo by pomohlo :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I dont know these products but i would like to try them. Have a nice day :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thank for sharing your experience!
    That set sounds interesting, and I love the ingredients!

    akiko

    OdpovedaťOdstrániť