Lancôme La Vie Est Belle recenzia

Lancôme La Vie Est Belle parfémovaná voda recenzia Blog de la Licorne


Pekný utorok želám všetkým ~

Parfémovaná voda pre ženy Lancôme La Vie Est Belle sa v mojej zbierke ocitla opäť v podobe malej vzorky s rozprašovačom. Už si presne nepamätám, ako sa ku mne dostala, ale pravdepodobne bola jedným z darčekov, ktoré kedysi Notino pripájali k objednávkam.

Išlo o šikovný spôsob, ako sa dostať ku vôňam, ktoré túžite vyskúšať, ale nie ste si isté, či vám budú vyhovovať natoľko, aby ste hneď siahli po ich väčších verziách. A povedzme si pravdu - takéto parfémy nie sú zrovna lacná záležitosť. Prečo teda zbytočne vyhadzovať peniaze za niečo, čo ani netušíte, či vám bude vyhovovať alebo nie.


English version

Hello my lovely little licornes ~

Lancôme La Vie Est Belle Eau de parfum was another sample from Notino which had been given to me as a part of one of the previous orders I made through the e-shop. It is a truly convenient way how to try different perfume and fragrances in case you would like to purchase a new one but you are still not completely sure about any. Let´s be honest - buying perfume isn´t cheap at all. That´s why it´s better to try them beforehand and not to buy them impulsively.


Hlava parfému La Vie Est Belle sa nesie v znamení čiernych ríbezlí a hrušky. V jej srdci sa nachádza spojenie kosatca, jazmínu a kvetu pomarančovníka. Poslednú fázu vône - jej základ - tvoria fazula tonka, vanilka, pralinka a pačuli. Je to ovocná a kvetinová vôňa. To, že sa v jej zložení nenachádzajú žiadne ťažké a drevité extrakty mi nesmierne imponuje.


English version

The head of  La Vie Est Belle is composed of blackberries and pears. In the heart of the perfume, there are iris, jasmine, and orange flower included. The last phase of the perfume - its base - is composed of the tonka beans, vanilla, praline, and patchouli. La Vie Est Belle is a fruity and floral scent. I truly like the fact that is not any heavier and woody extracts there.

Lancôme La Vie Est Belle parfémovaná voda recenzia Blog de la Licorne

Vôňa La Vie Este Belle od Lancôme je stelesnením šťastia, radosti zo života, nespútanej mysle a slobody. V jej popise na Notine dokonca stojí, že táto vôňa "predstavuje voľbu žiť svoj život podľa seba, slobodu vybrať si vlastnú cestu ku šťastiu a nenechať sa zviazať očakávaním spoločnosti". 

Parfém ako stvorený pre moje životné presvedčenia, povedala som si ihneď, ako som tieto riadky prešla očami. Doteraz som ešte nenašla vôňu, ktorá by ma svojím popisom tak veľmi vystihovala.

Akonáhle som túto vôňu po prvýkrát zacítila, pripomenula mi moju vôbec prvú lepšiu vôňu, ktorú mi tuším na moje 14. alebo 15. Vianoce darovala moja mamina. Išlo o toaletnú vodu Playboy - Play it Lovely.

Bola to sladká, hravá, nezbedná, ale zato ľúbezná dievčenská vôňa s puncom ženskosti. A presne takto by som opísala aj La Vie Est Belle. Podľa zloženia však majú príbuzný iba základ, preto je mi záhadou, ako si môžu byť také podobné :-)


English version

Eau de Parfum La Vie Est Belle by Lancôme is a personification of happiness, joy of life, an unbound mind, and freedom. In its description of Notino, there is also written that this scent represents "the choice to live one's life according to oneself, the freedom to choose one's own path to happiness and not be bound by society's expectations".

The perfume like created for my life philosophy I told myself the while I started to read those lines. Up until now, I haven´t found a scent like this corresponding to my way of thinking. As soon as I smelled this fragrance for the first time, it reminded me of the Eau de Toilette by Playboy - Play it Lovely.

It was a truly sweet, playful, a big naughty scent. On the other hand, that scent was also very lovely and girly with a stamp of the femininity. And that´s also why I´d describe the perfume La Vie Est Belle. To be honest, I am not really sure why do they smell so similar since they are almost completely different. They only have a similar base - nothing else.

Lancôme La Vie Est Belle parfémovaná voda recenzia Blog de la Licorne

Ak sladké, zľahka ovocné vône nie sú práve to, čo by ste vyhľadávali, túto vôňu vám neodporúčam kupovať naslepo. Nehovoriac o tom, že ak parfém La Vie Est Belle aplikujete priamo na pokožku svojho tela (zápästia, miesta pod ušami, krk ..) vôňa – aspoň v mojom prípade – je oveľa sladšia! :-)

Počas celého dňa ju na oblečení cítim zhruba 6 – 7 hodín, čo je skutočne úctyhodné! Na pokožke tela je to zhruba podobne, avšak vôňa je citeľná intenzívnejšie.

Aká je vaša obľúbená vôňa od značky Lancôme?



English version

If the sweet, slightly fruity scents aren´t the right choice for you, I´d recommend you to try its sample first. As usual, because it´s way better and more economical to pay less than a full-price and then realize, you actually don´t like that scent at all. Not to mention that when I apply this perfume directly onto my skin, the sweetness is even more intensified! :-)

During the day, it lasts approximately 6 to 7 hours, which is really awesome! Applied onto the skin, it will last approximately the same amount of time, but it´s a bit more intensive.

What is your most favourite scent by Lancôme?


24 komentárov:

  1. Thanks for suggesting this. I'm looking for a fragrance. Love your blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No English version of this post? What does this smell like?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. This article makes me curious to try it as soon as possible!
    Lancome has been one of my favorite brand <3

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takové vzorečky mám taky ráda. Od této značky jsem snad ještě nic neměla. Já momentálně používám Nomade od Chloé.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Looks like a bottle of fragrance. I am sure it is a nice fragrance.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I like this brand :) This smell must be beautiful :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I haven´t tried anything like cosmetics by them, but I´d love to! :-)

      Odstrániť
  7. I have nothing from Lancome, maybe in the future :p

    OdpovedaťOdstrániť