Anjelsky jemná pokožka s Dove a Nuxe

Dove sprchové gély s ílom

/// produkty poskytnuté na recenziu


Pekný štvrtok želám všetkým ~

Dnes sa s vami podelím o produkty, ktoré vaše telo urobia doslova anjelsky jemným. Doteraz si spomínam na prvé stretnutie s klasickým sprchovým gélom Dove. Kedysi tento sprchový gél stál pomerne veľa peňazí a jediné miesto, kde som sa s ním mohla stretnúť, bolo v kúpeľni u babky.

Ona tento klasický Dove spoločne s telovým mliekom používala neustále, preto som sa na večerné sprchovanie u nej ako malá vždy tešila ♥ Babka jednoducho vedela, čo je dobré, haha ♥ Preto som sa pri ďalšom výbere produktov na recenziu pre Elnino snažila vybrať čosi, s čím som si bola istá, že budem zaručene spokojná. A tak sa aj stalo.

Nenechajte si újsť veľký jesenný výpredaj!

Dove Renewing Glow Pink Clay sprchový gél Dove Purifying Detox Green Clay sprchový gél

Ako prvé mi do oka padli tieto dva pre mňa pomerne nové sprchové gély vo veľkom balení. Ja osobne veľa gélu pri sprchovaní nepoužívam, takže tieto balenia mi, pevne verím, vydržia niekoľko mesiacov. Veľmi sa mi páči ich farebná zelená a ružová kombinácia.

Sprchový gél Dove Purifying Detox Green Clay neobsahuje žiadne SLES, parabény ani ftaláty. Pokožku tela by mal zbavovať každodenných toxínov, ktoré sa na ňu usadia z mestského prostredia. Má gélovejšiu konzistenciu, svetlozelenú farbu a jemné, ale skutočne jemné, akoby peelingové čiastočky. Jeho vôňa mi pripomína čosi svieže, akoby Aloe Vera.

Dove Renewing Glow Pink Clay sprchový gél Dove Purifying Detox Green Clay sprchový gél

Sprchový gél Dove Renewing Glow Pink Clay by mal byť šetrný k mikrobiómu pokožky vášho tela. Neobsahuje žiadne SLES látky. Z dlhodobého hľadiska by mal prinavrátiť vašej pokožke zdravý a žiarivý vzhľad. Tento sprchový gél má svetloružovú farbu a jeho vôňa mi pripomína kombináciu kvetín a vône kozmetických produktov určených pre deti. Aj tento má v sebe akoby ľahké čiastočky pre mierny peelingový efekt pri sprchovaní.

Oba sprchové gély zanechajú pokožku vášho tela jemnú a vláčnu, a to je presne to, čo som na Dove sprchových géloch vždy milovala ♥ Sú totiž jedné z mála, ktoré takýto efekt skutočne poskytujú.

Dove Nourishing Body Care Essential recenzia

Dove Nourishing Body Care Essential telové mlieko som si taktiež zvolila vo veľkom, 400 ml balení. Farbou je klasické biele, konzistenciou stredne husté. Každopádne keď sa ho snažíte rozotrieť po pokožke, ihneď na nej akoby zaschne, takže to môže byť niekedy skutočne boj :-)

Na jeseň alebo zimu je ako stvorené. Moja pokožka dolných končatín má však tendenciu byť suchšia počas celého roka. Jeho používanie mi tak ani počas teplejších dní neprekáža. Do pokožky tela sa vpíja už pri jej masáži a nezanecháva ju mastnú. Iba pekne zamatovo lesklú a prevoňanú na niekoľko hodín ♥ Počas tohto času sa môžete taktiež tešiť na hebkú a jemnú pokožka ktorá je taktiež dokonalo hydratovaná. Jeho vôňa je, povedala by som, taká klasická sladšia krémová.


Na fotografii vyššie môžete vidieť môj pokus o texture Tuesday fotografiu. Zhora → sprchový gél ružový íl, zelený íl a telové mlieko.

NUXE Huile Prodigieuse Florale multifunkčný suchý olej recenzia

NUXE Huile Prodigieuse Florale multifunkčný suchý olej je v mojej zbierky jednotlivých Nuxe olejov už tretí v poradí. V minulosti som už mala možnosť vyskúšať ten klasický, ktorý som si odvtedy zakúpila už niekoľkokrát, a taktiež jeho trblietkový variant. Tento je teda v poradí tretí a nesmierne sa mi páči, že je obsiahnutý v nádobe z tmavoružového skla.

Ako už jeho prívlastok naznačuje, jeho vôňa je kombináciou už známej Nuxe vône týchto olejov a dodatočného kvetinového oparu. So suchým olejom sa pracuje oveľa lepšie ako s tekutým, pretože sa nikam zbytočne nerozteká a mám pocit, že aj do pokožky a vlasov sa vpíja o čosi rýchlejšie. Multifunkčnosť tohto produktu spočíva v tom, že ho môžete používať aj na tvár a vlasy. Ja ho používam aj ako olej na pery.

NUXE Huile Prodigieuse Florale multifunkčný suchý olej recenzia

V minulosti som klasický suchý olej Nuxe používala aj na pleť, avšak tento je na to veľmi parfumovaný a v poslednej dobe je moja pleť nesmierne podráždená a niečo jej hrozne prekáža. Ešte som na to, čo to presne je, či kozmetický produkt alebo nejaká potravina, neprišla. A zbytočne jej robiť zle určite nechcem.

Taktiež by som bola náramne opatrná v prípade, ak má vaša pleť - rovnako ako moja - sklon k tvorbe akné. Niektoré oleje vaša pleť môže zniesť, niektoré nemusí vôbec. Upchaté póry a menšie pupienky sú len tým najmenším problémom, ktoré vám nevhodné produkty - a predovšetkým ich parfumácia - môže spôsobiť. Či vám tento risk ale stojí za to, o tom už porozmýšľajte sami :-)

NUXE Huile Prodigieuse Florale multifunkčný suchý olej recenzia

Pri používaní tohto oleja na telo - a vlasy - sa cítim akoby som bola kdesi na lúke, v tesnej spätosti s prírodou. Jeho vôňa je skutočne sladká a podmanivá. Ako som už avizovala vyššie, vpíja ja sa rýchlo, takže sa nemusí báť, žeby zanechával mastné škvrny na oblečení. Pokožka je po nanesení suchého oleja okamžite rozjasnená, zľahka lesklá a vláčna.


NUXE Huile Prodigieuse Florale multifunkčný suchý olej recenzia

31 komentárov:

  1. Ahoj, to zní jako velká "care" pro tělo a i čichové vjemy. ☺♥ Skvělá kombinace. Nuxe mám ráda a Dove jsem dlouho neměla.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nesmierne úžasná ♥ Ja som sa k Dove po dlhej dobe vrátila a vôbec neľutujem :-) ♥

      Odstrániť
  2. I very like Dove. Idon't know this perfume bat it looks very interesting ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě hodně zaujal ten suchý olej od Nuxe. Už dlouho ho chci vyzkoušet, ale ještě jsem se k jeho koupi nedostala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám značku Dove strašně ráda. Už jsem od nich měla snad všechno a především používám deodoranty. :-) A parfémy? Ty miluji ještě víc! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež som od nich vyskúšala takmer všetko ♥ Vždy sa poteším každej ich novinke ♥

      Odstrániť
  5. I love Dove, I have always something from Dove in my house :p

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I like Dove products, and the dry oil from Nuxe looks amazing!
    xx

    Freak Muffin Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemůžu se zbavit pocitu, že dnes musí každý do všeho cpát jíl, jinak nebude in. :D :) Jinak ale gely od Dove jsou všeobecně fajn. Mám ráda tu jejich neutrální vůni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už si to, naopak, nemyslím :-D Resp. už to tak nesledujem, ale dávnejšie to tak bolo. Vyskúšala som aj niektoré od Nivei :-D

      Odstrániť
  8. Poprvé jsem navštívila Váš blog a jsem nadšená.Nuxe olej už si tak dlouho plánuji koupit...Tak asi to rozseknu.Krásné fotky.Přeji hezký zbytek neděle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za Váš komentár ♥ Urobil mi nesmiernu radosť a veľmi si ho vážim ♥

      Odstrániť
  9. Produkty majú naozaj krásne balenia, najmä ten olejček, ktorý by sa mi aj zišiel, keďže momentálne žiadny nemám a rada si ho dávam na vlasy, takže ďakujem za tip :). Inak super recenzie!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Very interesting! Thanks for sharing.
    Happy Monday.

    Infinitely Posh

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Děkuji za recenzi, olej vypadá velmi zajímavě.
    Přeji příjemný den, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nuxe jsem ještě neměla, a Dove mám ráda, ale nekupuji ho, protože mě vždy naštve, když nejde z těch pevných obalů pořádně vymáčknou zbytek. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To so sprchovým gélom poznám, tiež keď som bola mala, tak som sa tešila na sprchu u babky, pretože tiež používa sprchové gély od Dove :) Tiež ma zaujal aj ten olej.

    JullMitro

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj, to je milé, že má niekto rovnakú skúsenosť ako ja! Naše babky jednoducho vedeli, čo je dobré 8-) ♥

      Odstrániť
  14. Ja chcem hrozne dačo od Nuxe ale je to pre mňa hrozne drahé. Tak snáď pod stromček si doprajem niečo :)


    môj blog je tuna >>> DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť