TonyMoly Painting Therapy Pack Recenzia

gélová maska na pleť TonyMoly Painting Therapy Pack recenzia

Pekný utorok želám ~

Môj život bol už odmalička popretkávaný rozličným umením, predovšetkým však tým výtvarným. Obdivovala som vždy nielen už vzniknuté obrazy a výsledné diela, ale i ich proces tvorby a pomôcky, ktoré pre ich kreovanie umelec použil. Kovové tuby vo mne vždy vyvolávali akési tajomno a čaro, akúsi estetickú kategóriu. Preto keď som na Notino uvidela tieto malé masky na pleť vyzerajúce ako tuby od farby, nemohla som si pomôcť a musela som aspoň jednu z nich vyskúšať.


English version

Hello, my lovely little licornes ~

Since I was a child my life has been somehow connected to art - any kind of it. I´ve always admired not only the creations themselves but also the process of their making. Especially tools and other things needed for them to be "brought" to life. Tin colour tubes have always made me wonder what´s inside of them and they´ve always seemed magical and mysterious to me. Simply aesthetic. That´s why I saw these Tony Moly masks on Notino, I couldn´t just leave them there and I had to try at least one of them!

Táto modrá, či skôr tyrkysová maska na pleť Tony Moly Painting Therapy Pack slúži na hydratáciu a upokojenie pleti. Jej konzistencia je ľahká gélová, jej farba je krásna sýta tyrkysová. Vôňa je taká svieža, pripomína mi čosi spojené s morským oparom. Po rozotretí na pleti zanechá veľmi tenkú vrstvu. Nemusíte sa teda báť, žeby boli vaše póry upchaté. Aspoň tie moje neboli :-) Ponúka jej taktiež chladivý efekt počas aplikácie.

Gélová maska Painting Therapy Pack je vyrobená na báze modrého ílu s morským komplexom. Vhodná by mala byť pre všetky typy pleti. Maličká tuba sa vojde aj do kabelky či cestovnej tašky, pretože obsahuje iba 30 ml produktu. To oceníte určite v lete, ak by ste si ju chceli pribaliť so sebou na dovolenku. Používam ju na celú pleť v rámci dodatočnej starostlivosti či upokojenia pleti po kozmetickom zákroku. Primárne je však určená na kombináciu s ostatnými, vďaka čomu na pleti vytvoríte akési vlastné umelecké dielo :-)

Pokiaľ radi skúšate nové veci a hľadáte nejaký šikovný produkt na upokojenie podráždenej pleti, vrelo odporúčam. Pleť je po použití masky o čosi pružnejšia a vláčnejšia, červené miesta sú o čosi viac zredukované. Vynikajúci produkt pre tých, ktorí si doma radi doprajú relax :-) V ponuke Tony Moly nájdete ešte čiernu ílovú masku pre mastnú pleť a ružovú ílovú masku "SOS care" pre všetky typy pleti.

Poznáte značku kórejskej pleťovej kozmetiky Tony Moly? Vyskúšali ste už nejaký ich produkt?

gélová maska na pleť TonyMoly Painting Therapy Pack recenzia


I chose the blue one - or better said a turquoise one - Tony Moly Painting Therapy Pack. Its primal effects are hydration and soothing of the skin. Consistency of this mask is gel-like and its colour is a very vivid and bright turquoise one ♥ Scent of this Painting Therapy Mask reminds me of something fresh connected with the sea haze. While spreading it on your face you will feel also a refreshing effect. It only leaves a light layer on your skin so you don´t have to worry about it clogging your pores. At least mine haven´t been :-)

Gel mask Painting Therapy Pack is made on a base of the blue clay with a marine complex. It should be suitable for every single skin type. A small tube is also good to carry around since the volume of packaging is 30 ml. You will surely like this fact especially when you would like to take it on vacation with yourself. I use it all over my face especially when I want to achieve that "extra care" or soothing effect. But primarily it´s made to be combined with the other skin masks thanks to which your face will look like a painting canvas itself :-)

If you like trying new things and you´ve been looking for a handy beauty product for soothing the irritated skin, I highly recommend you try this product. After using this mask, my skin was more elastic and moistured. The red spots on my skin were also slightly reduced. It´s the best especially for those of you who like to pamper themselves at home :-) In Tony Moly´s collection, there are also available black clay masks and pink clay one. The black one is primarily for the oily skin and the pink one provides something like an "SOS care" for your skin.

Have you ever heard of a k-beauty brand Tony Moly?
Have you ever tried any of their products?

gélová maska na pleť TonyMoly Painting Therapy Pack recenzia

7 komentárov: