Body Care Rituals

Telové mlieko Escada Fiesta Carioca Telové mlieko Oriflame Miss Giordani

Krásnu stredu želám všetkým ~

Dnes mám pre vás pokračovanie článku v rámci starostlivosti o telo. Prvú časť ste si mohli prečítať už prvý novembrový deň. Takmer všetky spomenuté produkty - v oboch článkoch - môžete nájsť na e-shope Notino. Na prvej fotografii môžete vidieť dve telové mlieka - Fiesta Carioca od značky Escada a Miss Giordani od Oriflame.

V oboch prípadoch ide však o produkty, ktoré používam iba ojedinele. Sú totiž pre moju citlivú pokožku tela príliš parfumované. Pokožku tela dokážu prevoňať na skutočne dlhý čas, dokonca i po pár hodinách sú na nej citeľné, avšak, na druhej strane, ich hydratačná či výživná schopnosť veľká nie je.

Fiesta Carioca mi nesmierne pripomína vôňu jahôd ♥ Je to ľahké vodnaté telové mlieko, ktoré sa do pokožky rýchlo vpíja, nezanecháva na nej mastný film. Miss Giordani je o čosi tuhšie, ale zároveň aj intenzívnejšie parfémované. Do tela sa vpíja trošku pomalšie, ale taktiež nezanecháva mastný film. Navyše je pokožka tela uhladená a jemnejšia.

Nivea roll-on Pearl&Beauty Nivea Delicate Caring Oil Babaria Rosa Mosqueta Roll-on Nivea Invisible Black&White Pure antiperspirant

Než prejdem k produktom značky Avon, opäť ešte okrajovo spomeniem roll-on deodorant Babaria Rosa Mosqueta, ktorý používam už niekoľko rokov. Príjemná a autentická ružová vôňa, gélovejšie zloženie. Nezanecháva škvrny na oblečení, efektívne bojuje proti poteniu oveľa dlhšie ako iné guličky a taktiež nedráždi iritovanú pokožku (napr. po holení). Navyše 75 ml balenie vám vydrží skutočne dlho.

Ďalšou guličkou je Nivea roll-on antiperspirant Pearl&Beauty, ktorý vonia nesmierne delikátne. Povedala by som, že priam anjelsky. K pokožke je šetrný a proti poteniu dokáže taktiež bojovať dlhší čas.

Ak sa necítim na použitie guličky, väčšinou siahnem po sprejovej forme. Jednoznačne najlepší je pre mňa od značky Nivea Invisible Black&White Pure antiperspirant proti bielym a žltým škvrnám. Nedráždi pokožku, vydrží dlho a jeho vôňa nie je ani príliš silná ani intenzívna - vyparí sa po krátkej chvíli ♥ Najnovším prírastkom je v mojej zbierke antiperspirant Fabulous Flower v zaujímavom farebnom dizajne so sviežou vôňou exotických kvetov

I Heart Revolution Body Scrub Chocolate telový píling

Detské telové oleje sa stali v mojej zbierke produktov pre telo už stálicou. K pokožke sú šetrnejšie, nespôsobujú jej podráždenie, delikátne voňajú, sú vhodné aj na pokožku po holení, môžete ich použiť aj na masáž a pokožku dokonale hydratujú a vyživujú.

Ako som už písala v predošlom článku, starostlivosť o telo si jednoducho nedokážem predstaviť bez telového pílingu, ktorý pokožku zbaví odumretých buniek a prinavráti jej žiaru a hebkosť. Momentálne používam I Heart Revolution Body Scrub Chocolate v 300 g balení. Ide o vegánsky produkt, jeho vôňa je delikátna - čokoládovo-oriešková. Obsahuje škrupiny z vlašského orecha a väčšie kryštály soli.

Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive jednorázové holiace strojčeky

V rámci odstraňovania chĺpkov využívam, ako väčšina žien, jednoduché a rýchle riešenie - žiletku. Vynachváliť si nedokážem tie ružové od Wilkinsons Sword Xtreme 3 Beauty, ktoré nájdete v cenovo výhodných baleniach po 4 alebo 6 kusov. Použiť ich môžete opakovane, pretože sú skutočne ostré a porezanie s nimi je minimálne *klop* *klop*. Obsahovať by mali taktiež vitamín E a extrakt z aloe vera (ten gélový pásik nad čepeľami).

Ak mám viac času a chuť, používam depilačné krémy. Mojím momentálnym favoritom je jednoznačne Avon Skin So Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku, ktorý som už taktiež na tomto blogu recenzovala.

 Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku recenzia

Žiadne komentáre: