Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa recenzia

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa recenzia

Pekný utorok želám všetkým ~

Pevne verím, že ste do nového týždňa vykročili tou správnou nohou a že si ho naplno užívate! Ja sa snažím byť produktívna ako sa len dá a ako mi to moje smeny v práci umožňujú. Aj preto som sa rozhodla, že dnes sa s vami podelím, po nesmierne dlhom čase, o recenziu na parfém. Väčšina vôní, ktoré používam, spadajú pod značky akými sú Avon či Oriflame. Avšak na e-shope Notino je možné si parfémy vyskúšať aj vo forme vzoriek.


English version

Hello my lovely little licornes ^^~

I do hope that you have been having a lovely week up until know and that you fully enjoy it! I am trying to be as much productive as I can - especially during the days I am not at work. That´s also a reason why I decided to publish a new article today. After a truly long time, I will be reviewing a perfume. Most of the scents that I have been using are usually made by Avon or Oriflame. But on Notino, you can actually order even the sample-sized perfumes which are just great in case that you would like to try something you but you are not for 100% sure if it will suit you or not.

Dostupné sú 1 ml, 5ml, 8 ml či dokonca 10 ml odstreky a roll-on verzie. Objem vzorky záleží predovšetkým od konkrétnej vône. Niektorí výrobcovia a značky totiž poskytujú pekný flakónik aj v menšom objeme, čo je na jednej strane nesmierne rozkošné, ale na strane druhej taktiež výhodné.

Predovšetkým v prípade, ak si nie ste ešte istí tým, či vám konkrétna vôňa vôbec ulahodí. Ja skúšanie vzoriek parfémov milujem ♥ Navyše Notino ich sem-tam, z času na čas, pribalí aj ako darček k objednávke. Takto sa k týmto vzorkám dostanú aj moji priatelia a rodina, pretože väčšinu vzoriek rozdávam ďalej :-)


English version

These samples are available in 1 ml, 5 ml, 8 ml or even 10 ml sized variants. The volume of the sample depends mostly on its producer. Some of them provide the sample even in the lovely small-sized version of the original perfume´s bottle. It is very adorable and you can also use it as a decoration. Also, I just love trying the perfume samples ♥ On Notino, from time to time, they are also provided as the presents if you are making an order there. This way even my family members and friends can try new scents since I tend to give them especially to them :-)

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa recenzia

V tomto prípade som si však niekoľko vzoriek ponechala a niektoré som si dokonca objednala cielene. Jednou z vôní, ktoré sa medzi nimi nachádzajú, je taktiež parfémovaná voda Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa. Flakónik vône je veľmi elegantný a sofistikovaný, odetý do čiernej farby s mašličkou navrchu a guľatým uzáverom zlatej farby. Vôňa má zľahka medový nádych - čo sa týka farebného tónu, samozrejme.

Signorina Misteriosa od Salvatore Ferragamo spadá pod kvetinovo-orientálne vône. Jedným slovom, mne osobne pripomína akúsi pralinku. V hlave tejto vône sa nachádzajú černice a neroli. Jej srdce zasa tvorí kvet pomarančovníka a tuberóza. Základom je mliečna pena a pačuli. Priznám sa, že mliečna pena v základe ma veľmi zaujala, pretože nad takýmito vôňami sa vždy pozastavím a hútam, ako sa extrahujú, resp. tvoria :-)

Vôňa je určená, ako to z jej popisu vyplýva, pre moderné, sebavedomé, sofistikované a nezávislé ženy. Ide o zľahka ťažšiu vôňu ako stvorenú na večerné nosenie a pre špeciálne príležitosti. Na oblečení je v celkom slušnej intenzite badateľná i po celom týždni! Samozrejme, nie až v takej intenzite ako po jej bezprostrednom aplikovaní, no ja sama som bola prekvapená, ako dlho dokáže na oblečení vydržať.

V prvotnej intenzite je citeľná niekoľko hodín. Vy ju síce už po chvíli prestanete vnímať, ako to už býva zvykom, avšak vaše okolie ju zaručene zacíti. Je to veľmi pekná vôňa, len čo je pravda, ale mne tak úplne nesadla - v dobrom. Mám radšej romantickejšie, kvetinové a sladké vône, každopádne som s ňou veľmi spokojná a vrelo ju odporúčam každému, kto hľadá niečo nové a zaujímavé!


English version

In this case, I kept a few of the samples to myself, and some of them I even ordered on purpose. In today´s article, I will be reviewing one of them which is Signorina Misteriosa by Salvatore Ferragamo. Its bottle looks very pretty and sophisticated, painted in black colour with the cute little bow on a top. The scent is honey-like tinted - I mean the colour of the actual scent. On Notino you can find there in these versions - 8 ml, 30 ml, 50 ml, and 100 ml.

Signorina Misteriosa by Salvatore Ferragamo is included in the floral-oriental scents. In one word, to me, it does remind me of "truffle chocolate". In the head of this scent, there are raspberries and neroli contained. In its heart, there is a flower of an orange tree and tuberose. The basis of this scent is built on milk foam and patchouli. To be honest, the milk foam actually caught my attention the most since I would like to know, how does it look like to even create this kind of the scent :-)

This perfume is most suitable for modern, confident, sophisticated, and independent women. It is a bit heavier scent which is like made for wearing during the evening or for special occasions. On the clothes, you can smell it even after the whole week! Of course, the intensity gets lighter and lighter day by day, but you can still smell it!

In the same intensity as after applying, you can feel it for a few hours. It is a really nice scent, but it is not my cup of tea - in a good way. I prefer more romantic and floral and sweet scents, but still, I am very satisfied with this perfume and I definitely recommend it to try to any woman who is looking for a new and interesting perfume!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára