dear, Klairs Gentle Black Cleansing Puff Recenzia

dear, Klairs Gentle Black čistiaca hubka na tvár recenzia

Pekný pondelok želám všetkým ~

Ani si len nedokážete predstaviť, aká som nesmierne šťastná, že to leto je, pomaly ale isto, už takmer celé preč! Osobne milujem jar a jeseň, pretože počas týchto dvoch ročných období sa buď príroda znova prebúdza alebo sa zasa chystá na zimný spánok.

Ide o krásne a pestrofarebné obdobia plné skvostov, len čo je pravda, a teploty sú oveľa príjemnejšie a pre ľudský (rozumej minimálne môj) organizmus aj znesiteľnejšie. Navyše milujem kabáty, jesenné čižmy, svetre, vosky od Yankee Candle, svetielka, popadané  farebné šuchotajúce lístie pod nohami  a jednoducho všetko, čo k tomu proste patrí.

Dnes však pre vás nemám článok spojený s jeseňou, ale ďalším produktom spadajúcim pod starostlivosť o pleť, ktorý je vyrábaný pod záštitou kórejskej značky kozmetiky dear, Klairs. Predstavím vám totiž veľmi šikovného pomocníka, ktorý vám čistenie pleti nielen uľahčí, ale zároveň vám k dokonalej a peknej pleti i dopomôže - dear, Klairs Gentle Black čistiaca hubka na tvár.

dear, Klairs Gentle Black čistiaca hubka na tvár recenzia

Hubka sa nachádza v plastovom obale, ktorý v sebe ukrýva ešte jedno malé vrecúško, v ktorom sa už reálne hubka nachádza. Ako môžete už na hlavnej fotografii vidieť, a ako to ostatne i z jej názvu vyplýva, hubka je čierna a vyzerá ako taký hokejový puk. Na dotyk je tvrdá, avšak v spojení s teplou/horúcou vodou zmäkne a následne ju môžete použiť v rámci čistenia pleti.

Ja osobne si nanesiem čistiaci gél na pleť a hubku úplne nežmýkam - nechám ju troška navlhčenú. Vďaka tomu po pleti kĺže ľahšie a jednoduchšie s ňou tak vytvoríte krúživé pohyby. Po vyčistení pleti ju  dôkladne vymyjem, nechávam vyschnúť na papierovej servítke a následne ju uložím na suché miesto. Vonia ako čisté čierne uhlie

Pleť je po niekoľkominútovej masáži zjemnená, jej povrch je vyrovnaný a akékoľvek nečistoty sú spolu s prebytočným mazom odstránené. Hubka je k textúre pleti veľmi šetrná, len ju, prosím vás, nepoužívajte bez čistiaceho gélu a nenavlhčenú! Nechcete si predsa svoju pleť poškodiť, však nie? :-) Kolekciu Gentle Black od dear, Klairs nájdete na e-shope aj Notino.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára