Black Friday | Nivea Silk Mousse Sweet Snowflakes

Nivea Silk Mousse Sweet Snowflakes kozmetická sada recenzia

Pekný utorok želám všetkým, ktorí si opäť našli čas zavítať na tento blog ~ Pred pár dňami som písala, že som neskutočne šťastná, že sa nám počasie umúdrilo a konečne to vonku vyzerá ako november, avšak posledné dva dni to skôr vyzerá už na zimu bez snehu. Minimálne pre mňa, človeka neskutočne citlivého na chlad a zimu vôbec.

Vďaka VKV (Košičania vedia) môj takmer každý deň sprevádza aj bolesť hlavy, čo v škole ani práci nie je vôbec príjemné. Je ešte len november a ja už pomaly netuším, ako sa teplejšie obliecť! Vždy som bola z tých, ktorým je zima oveľa viac než iným, ale toto sa mi naozaj nepáči. Každopádne, zasa som sa pristavila pri inom! Dnes mám pre vás recenziu na vianočnú kozmetickú sadu Nivea Silk Mousse Sweet Snowflakes.


Kozmetická značka Nivea si tento rok pripravila niekoľko veľmi príjemných kozmetických balíčkov a sád, ktoré mi padli do oka. Silk Mousse Sweet Snowflakes je jednou z nich. Teraz ju dokonca nájdete v zľave, keďže na e-shope Notino vo veľkom prebiehajú Black Friday zľavy!

V tejto sade sa nachádzajú tri produkty - ošetrujúca sprchová pena Silk Mousse Sweet Snowflakes (200 ml), antiperspirant proti bielym a žltým škvrnám Black & White Invisible Fresh (200 ml) a balzam na pery Labello Strawberry Shine (4,8 g). Všetko, čo využijem, povedala som si hneď, keď som ju na e-shope uvidela.

A povedzme si pravdu - síce som v minulom článku uviedla, že vianočné reklamy na začiatku novembra veľmi neobľubujem, ale je pravdou, že akonáhle začne tento jesenný mesiac, už sa pripravujem na Vianoce. A to so všetkým, čo k tomu patrí. Kozmetické produkty s vianočnou tematikou a vôňou nie sú výnimkou ♥

Nivea Silk Mousse Sweet Snowflakes recenzia

Ošetrujúca sprchová pena Silk Mousse Sweet Snowflakes vám svojou lahodnou sviatočnou vôňou vyčaruje vianočnú náladu okamžite! Pena je naozaj bohatá, po pokožke tela kĺže s ľahkosťou a veľmi dobre ju zbavuje nečistôt a prevonia.

Nachádza sa v príznačnom červenom sviatočnom balení s vianočným stromčekom a konfetami. Ako som už neraz spomínala, sprchové peny milujem, pretože sú pre mňa ešte stále niečím novým a výnimočným.

Nivea Antiperspirant proti bielym a žltým škvrnám Black & White Invisible Fresh recenzia

Antiperspirant proti bielym a žltým škvrnám Black & White Invisible Fresh by mal poskytovať 48 hodinovú ochranu. Nanášam si ho ráno pred tým, než vyrazím do školy a musím vám povedať, že táto jedna aplikácia mi stačí na väčšinu dňa. Nielenže zabraňuje tvorbe potu, ale taktiež eliminuje jeho zápach. Nespozorovala som ani tvorbu škvŕn či fľakov na oblečení. Plánujem si ho zakúpiť znova.

Labello Strawberry Shine balzam na pery recenzia

Posledný produkt, ktorý sa v balíčku nachádzal, je Labello Strawberry Shine balzam na pery s príznačnou a sladkou jahodovou vôňou. Na perách zanecháva sladký pocit, zľahka ich načerveno zafarbí a ponúka im hydratáciu a starostlivosť. Ideálny pomocník do sychravých a chladných dní.

4 komentáre: