Davidoff Cool Water darčeková sada

Davidoff Cool Water darčeková sada


Pekný januárový deň želám všetkým ~


V tomto článku vám predstavím darčekovú sadu Davidoff Cool Water, ktorá mi bola poslaná e-shopom Parfémy Elnino ešte pred koncom roka 2021. Išlo teda o ďalšie príjemné prekvapenie na záver minulého roka, o ktorom som ani len netušila až do chvíle, kým mi o ňom rodinka nepovedala, keďže doma sa už dlhší čas nezdržiavam. Príjemne ma však tento, ako môžete už z fotografie vidieť, ružový box potešil a zároveň tiež milo prekvapil, pretože s Elninom som mala v rámci našej spolupráce menšiu pauzu.


Davidoff Cool Water darčeková sada


Keďže ružová je moja najobľúbenejšia farba, vzhľad a celkový dizajn krabice ma nesmierne potešil. Nevyhodila som ju ani po rozbalení darčeka - nechala som si ju a čoskoro ju plánujem využiť ako dekoráciu a úložný priestor. Zároveň by som sa chcela poďakovať nielen za toto milé a vôbec neočakávané prekvapenie, ale taktiež za zaželanie úspešného nového roka 2022. Taktiež celému tímu Parfémy Elnino želám ten najlepší nový rok, aký sa len dá ♥ A teraz sa poďme spoločne pozrieť na to, čo v sebe ružová krabica ukrývala.


Davidoff Cool Water darčeková sada


Priznám sa, že v poslednom čase som aj uvažovala nad kúpou nového parfému, novej vône. A tu hľa, v schránke mi pristála rovno celá sada. Darčeková sada Davidoff Cool Water je odetá do sviežej a sýtej modrej farby a pozostáva z troch produktov. Jej obsah tvorí toaletná voda Davidoff Cool Water s objemom 100 ml, telové mlieko s objemom 75 ml a sprchový gél taktiež s objemom 75 ml.


Menšie balenie telové mlieka je výhodné predovšetkým ak sa chystáte niekam cestovať alebo ho so sebou môžete nosiť v kabelke ako napr. krém na ruky. Do dlaní sa vpíja do niekoľkých sekúnd a pokožka je sviežo navoňaná. Rátajte však s tým, že pri takýchto parfémovaných telových mliekach býva hydratačný efekt iba minimálny.


Davidoff Cool Water toaletná voda recenzia


Popis vône na e-shope je kvetinovo-akvatická, čiže kvetinovo-vodnatá. Je to veľmi svieža a znamenitá vôňa plná nespútanej energie a spontánnosti. Ja osobne ale preferujem kvetinové vône, pretože si zároveň myslím, že práve tie ku mne jednoducho patria a taktiež sa v nich cítim najviac "doma". Netvrdím však, že mi táto vôňa nevonia - to vôbec nie. Len to nie som jednoducho ja :-) Keďže ide o toaletnú vôňu, jej výdrž je taktiež o čosi slabšia než pri vodách parfémovaných. Zloženie vône by malo byť nasledovné:

Hlava

citrón, čierna ríbezľa, ľalia, dula, lotos, ananás, melón, calone

Srdce

lekno, konvalinka, jazmín, med, lotos, ruža, hloh

Základ

vetiver, vanilka, broskyňa, černica, santalové drevo, pižmo, malina, koreň fialky


26 komentárov:

  1. Tuhle vůni jsem jednu doma používala s mamkou a je to přesně ten typ vůně, která mi vyhovuje. To dárkové balení je dokonalé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem tuhle dárkovou krabičku dostala a velmi mě potěšila. Nádherně voní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár ♥ Ja produkty plánujem poslať späť mamči, ako dodatočný vianočný darček, pretože ja ich nevyužijem a bola by ich škoda :-)

      Odstrániť
  4. Podle popisu vůně, by mě taková dárková krabička určitě potěšila. 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vůně je opravdu krásná a balíček přenádherný, můžu jen závidět :-) jinak já stále už léta ujíždím na Crystalu od Versace ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tá krabička taktiež nesmierne páči ♥ Bola som z nej úplne unesená :-)
      Tie vône poznám! Ale žiadnu z nich som ešte neskúšala :(

      Odstrániť
  6. Davidoff zatím vůbec neznám a netuším, jaká je to vůně, nicméně to balení vypadá moc hezky a jsem ráda za tento článek, možná po této sadě také mrknu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je to taktiež novinka. Vôbec tuším prvá vôňa, dámska, a možno aj pánska, ktorú som od Davidoff mala možno vidieť a ovoňať :) Ďakujem za komentár ♥

      Odstrániť
  7. Výrobky vůbec neznám :) (ale já a kosmetika nejsme moc kámoši :D). Balíček ale vypadá moc krásně :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsou to krásné věci.Já už té kosmetice moc nedám i když se o sebe starám pořád.Většinou všechno dostávám od dcery,snachy a vnuček.
    Hezký večer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný večer želám ~
      Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥

      Odstrániť
  9. Vůni neznám, nerada kupuju něco takhle naslepo, ale až ji někde uvidím, tak očuchám:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to môže byť problém :) Preto ho tiež radšej pošlem späť mamine, ktorá sa mu poteší a využije ho :) ♥

      Odstrániť
  10. Tyjo, to vypadá tak krásně, že jako dárek je to skvělý nápad! :-) Já bych si hnedle pořídila nový parfém, ale dostala jsem tři k vánocům. Ovšem hlavní problém je v tom, že jsem po covidu ztratila chuť a čich, takže si nechci parfém pořizovat, když nevím, jak voní :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne tomu rozumiem. Pevne verím, že sa chuť i čuch čoskoro vrátia :-)

      Odstrániť
  11. To je nádherný balíček! Věřím, že udělal velkou radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak to je od nich opravdu moc milé, jak si tě váží a poslali ti takhle balíček s PF :) Super, že se ti trefili i do vkusu.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som im, samozrejme, nesmierne vďačná, ale netrafili sa mi úplne do vkusu :-) Preto som obsah balíčka poslala späť mamine ♥

      Odstrániť