Avon Perceive parfumovaná voda recenzia

Avon Perceive parfumovaná voda recenzia


Peknú májovú stredu želám ~


Dnes som si pre vás po nesmierne dlhej dobe pripravila recenziu na parfém. V poslednej dobe mi pár nových kúskov v zbierke vôní pribudlo, tak som si povedala, že je konečne čas ich začať pomaly recenzovať. V tomto článku sa s vami podelím o svoje dojmy z parfémovanej vône Perceive, ktorá spadá pod výrobky značky Avon. Na prvý pohľad ma zaujala predovšetkým svojou nevšednou modrou farbou. Priznám sa, nepoznám veľa parfémov takejto farby, takže mi ihneď padla do oka.


Neviem ako vy, ale keď som bola menšia, Avon a Oriflame boli pre mňa a moju maminu takpovediac hlavným zdrojom kozmetiky. Rady sme každý mesiac ich katalógy listovali a vyberali si, predovšetkým, limitované kolekcie, ktoré boli vždy jedinečné a zaujímavé. Teraz tieto produkty nájdete aj na e-shope Notino, kde si ich môžete objednať z pohodlia Vášho domova.


Máte radi vône od Avon?

Aká je Vaša najobľúbenejšia?


Hlava parfému Avon Perceive obsahuje korenie a fréziu. Srdce, čiže jeho stredné tóny, sa vyznačujú kombináciou sviežej hrušky, omamného a zmyselného ylang-ylang, sladkého karafiátu a romantickej gardénie. Základ tvorí opojná vanilka, ťažké santalové drevo a výrazné pižmoAvon Perceive parfumovaná voda pre ženy je opísaná ako orientálna, avšak mne skôr pripomína čosi sladké, svieže, vodnaté. Ja osobne si pri nej vždy predstavím prechádzku pri jazere ♥


Avon Perceive parfumovaná voda recenzia

Pripadá mi zvodná i hravá zároveň. Vhodná na každodenné nosenie, avšak povedala by som, že skôr do tých teplejších mesiacov. Flakónik je klasický sklenený, avšak čo ma mierne znepokojuje, je uzáver vône, pretože mal byť taktiež priehľadný sklenený ... Dostupná je v troch veľkostných variantoch - 10 ml, 30 ml (čo je aj moja verzia) a 50 ml.


Okrem prechádzok pri rieke mi pripomína i čosi z detstva. Z prvej škôlky, do ktorej som ako malá chodievala. Prvýkrát, keď som ju skúšala a testovala, jej výdrž som sledovala od pol štvrtej poobede. Do pol šiestej ju bolo cítiť celkom obstojne. Do pol ôsmej už bola však cítiť iba minimálne. Na oblečení ale vôňa pretrvala v ľahkosti aj do druhého dňa. Ide teda o zhruba štyri hodiny, ale je potrebné si uvedomiť, že je to vôňa, ktorú som objednávala pod 5€ a za túto cenu uj skutočne chválim.


Máte skúsenosti s touto vôňou?


16 komentárov:

  1. It sounds like such a fantastic scent. I love the bottle and it is always nice when fragrances are affordable as well.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Flaštička vypadá moc hezky, jarně :) moc pěkné aranžmá s kytičkami :)
    Leník

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parfume looks great and elegance! Thanks for prduct review

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parfume looks great and elegance! Thanks for prduct review.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. It's beautiful! I like the classic, clear bottle.

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vůně vypadá už podle designu krásně, ať ti dělá radost! :)

    OdpovedaťOdstrániť