Adventný online kalendár

Vianočné kozmetické sady Notino

Peknú a pohodovú sobotu želám všetkým ~

Ako to už býva zvykom takmer počas celého roka, kozmetický e-shop Notino si pre svojich verných, ale aj tých nových, priaznivcov pripravuje kadejaké akcie, zľavy a tipy. Veľkolepý decembrový sviatok, akým sú Vianoce, nie je výnimkou. Už od detstva sa stretávame s tradíciou adventných kalendárov, ktoré nesmú chýbať každý rok ani v našej domácnosti. Ja osobne obľubujem klasiku - mliečne čokoládové.

Za posledné roky sa však tradícia adventných kalendárov posunula niekam úplne inam, do rozličných iných sfér. Na trhu už nevidíme iba tie klasické, sladké čokoládové, ale stretnúť sa už môžeme aj s rozličnými kozmetickými alebo tými, ktoré majú v sebe ukryté detské hračky.

Také, ktoré obsahujú chutné pamlsky pre našich domácich miláčikov, rôzne delikátne a zdravé pochutiny a mnoho ďalších vecí, o ktorých sa nám mohlo pred niekoľkými rokmi iba snívať. Nehovoriac o tom, akú radosť by nám takéto kalendáre, napríklad s hračkami, urobili, ak by sme ich boli bývali obdržali v detstve, však?

Yankee Candle Holiday Sparkle darčeková sada adventný kalendár

Notino v tomto prípade s trendmi v rámci vianočných kalendárov taktiež nezaostáva a ešte v novembri pridali do svojej kozmetickej ponuky niekoľko kusov kozmetických adventných kalendárov od známych svetových značiek. Nižšie uvádzam napríklad ten od francúzskej značky Decléor For December I Just Want to Glow. Na svoje si prídu aj milovníci voňavých sviečok Yankee Candle s Holiday Sparkle.

DECLÉOR Advent Calendar kozmetická sada For December I Just Want to Glow

Adventný kalendár Notino sa od iných líši iba svojou formou - online formou. Tajomstvo spočíva v tom, že každý deň sa odkryje jedno políčko, v ktorom sa ukrýva niečo unikátne. Doteraz sme to mali možnosť odsledovať na celkovo ôsmych políčkach.

V nich sa ukrývali napríklad 20% zľava na značku Lacoste, 33% zľava na značku FOREO, stylingová pena od L´Oréal zdarma či 25% zľava na značku Bourjois a Max Factor. Ako môžete vidieť, sledovať tento kalendár sa naozaj vyplatí. Nikdy neviete či práve ten nadchádzajúci deň nepoteší práve vás. Akcia platí vždy v ten daný deň.

No a na záver prinášam už iba naozaj ľahkú inšpiráciu kozmetických sád, ktoré ma akýmsi spôsobom zaujali, v prípade, že niektorí z vás ešte stále tápajú nad tým, čím obdarovať svoje nežné polovičky, sestry, maminy .. :)

Akým adventným kalendárom dávate prednosť? Stará dobrá čokoládová klasika alebo niečo nové? :)

Vianočné kozmetické sady Notino

Žiadne komentáre: