Starostlivosť o pokožku tela v zime s Nuxe

Starostlivosť o pokožku tela v zime s Nuxe


* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Pekný februárový deň želám ~

V posledných dňoch to za sklenenými tabuľami okien vyzerá ako štvoro ročných období. Nežné mrholenie strieda bohatá nálož snehu, potom sa obloha rozjasní a máte pocit, že jar už klope na dvere. Do toho však za hodinu príde znenazdania letný lejak v sprievode chladného nárazového vetra, voči ktorému vy ani váš dáždnik nemáte absolútne žiadnu šancu. Tieto neočakávané výkyvy počasia nedávajú zabrať iba mojej psychike, ale taktiež pokožke môjho tela.


Akoby som toto obdobie vnútorne predvídala a podvedome siahla po produktoch, ktoré mi v boji so starostlivosťou o pokožku nesmierne pomáhajú. Pre januárovú recenziu, ktorá opäť vznikla v spolupráci s e-shopom Parfémy Elnino som si zvolila niekoľko produktov starostlivosti o telo od francúzskej značky Nuxe a taktiež som siahla po maličkosti od Wilkinson Sword.


NUXE Reve de Miel Face And Body Ultra-Rich Cleansing Gel zvláčňujúci sprchovací gél na tvár a telo


Svätú trojicu kvalitných produktov, ktoré vaše telo zaručene rozmaznajú a dodajú mu potrebnú starostlivosť, začína NUXE Rêve de Miel Face And Body Ultra-Rich Cleansing Gel zvláčňujúci sprchovací gél, ktorý môžete použiť ako na tvár, tak aj na telo. Bohaté balenie s objemom 400 ml bude vašu kúpeľňu zaručene zdobiť niekoľko mesiacov. Intenzívna starostlivosť luxusného sprchového gélu poteší nielen normálnu, ale i suchú a citlivú pokožku.


Zloženie tohto produktu je obohatené o vyživujúci a zvláčňujúci med. Produkt je založený na rastlinnej báze, bez obsahu mydla, ktoré pokožku zbytočne vysúša. Vďaka tomu tiež menej pení, ale na svojej kvalite a účinnosti tým nestráca. Naopak - pokožku tela nežne, ale dôkladne očistí, upokojí a osvieži. Zanecháva ju jemnú na dotyk a lahodne, sladko prevoňanú. Až 92% jeho zložiek by malo byť prírodného pôvodu.


Čítajte ďalej: Valentínska objednávka z Parfémy Elnino


NUXE Reve de Miel Deliciously Body Scrub telový peeling


Rozmaznávajte svoje telo a zároveň mu doprajte starostlivosť, ktorú si zaslúži.


Sprchový rituál dotvára telový peeling NUXE Rêve de Miel Deliciously Body Scrub, ktorý má hustejšiu konzistenciu a sladkú, medovo-kvetinovú vôňu. V prípade tohto produktu mám skutočne pocit, akoby som siahla do klasickej sklenenej fľaštičky medu a nabrala si na telo práve ten. Vyživujúci exfoliačný píling sa odporúča používať 1-2-krát týždenne. Jeho zloženie, ktoré by malo byť z 93% prírodného pôvodu, v sebe ukrýva med, malé kryštáliky cukru a vzácne oleje. Práve vďaka olejovému zloženiu po vlhkej pokožke kĺže s ľahkosťou.


Čítajte ďalej: Narodeninový balíček Nuxe a Essie


NUXE Reve de Miel Melting Honey Body Oil Balm vyživujúci telový balzam pre suchú a citlivú pokožku


Trojicu uzatvára NUXE Rêve de Miel Melting Honey Body Oil Balm vyživujúci telový balzam pre suchú a citlivú pokožku, ktorý na vašej pokožke tela zanechá hodvábnu medovú glazúru. Presne tieto slová sa mi v mysli vyrojili, keď som balzam použila prvýkrát. Produkt má veľmi husté zloženie, preto ho odporúčam prv zohriať medzi dlaňami, aby sa ľahšie rozotieral po pokožke tela. Vďaka tejto technike ho použijete aj menej, pretože práve tým, že sa oteplí, sa z neho akoby vylúči olejová zložka.  Práve tá zanechá pokožku nielen lahodne prevoňanú, ale zároveň i zdravo lesknúcu sa. Ako glazúra ♥


Dôkladne pokožku premastí a regeneruje, vďaka čomu na suché šupinky na nej spôsobené chladom môžete zabudnúť. V mojom prípade neprekážalo zloženie produktu ani citlivým a podráždeným miestam. Neobjavilo sa žiadne pálenie, svrbenie ani začervenanie. Zloženie tohto produktu by malo byť z 93% prírodného pôvodu. Jediné, čo by som v prípade tohto telového balzamu privítala, je väčšie balenie :)


Wilkinson Sword Quattro For Women set pre ženy


Set Wilkinson Sword Quattro For Women je posledným produktom tejto objednávky. Ukrýva v sebe holiaci strojček s jednou hlavicou a ďalších 5 náhradných hlavíc. Balenie je z môjho pohľadu ekonomické a vydrží vám zaiste dlhý čas. Holiace strojčeky značky Wilkinson Sword používam už niekoľko rokov a som s nimi nesmierne a nadmieru spokojná. Ide skutočne o kvalitnú značku na trhu a nemyslím si, že sa ich v najbližších rokoch vzdám. Pochvaľuje si ich aj moja mamina!


Každá hlavica obsahuje 4 ostré čepieľky a taktiež protišmykové gumené pásiky pre bezpečnejšie holenie. Hlavica strojčeka je navyše ergonomická a počas holenia sa prispôsobí záhybom vášho tela. Vďaka tomu predídete nielen podráždeniu pokožky, ale i nepríjemnému porezaniu sa.


Čítajte ďalej: Fialové dymové líčenie

8 komentárov:

  1. The inconsistent weather can definitely be difficult to deal with. I'm glad you have excellent products to use!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vypadají přímo luxusně! :) Od Nuxe mám pouze známý suchý olej se třpytkami :D Mohla bych v budoucnu vyzkoušet i něco dalšího.
    L'ORÉAL PARIS - ELSEVE BOND REPAIR: UPŘÍMNÁ RECENZE CELÉ ŘADY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár :) Ja som od Nuxe vyskúšala aj ten klasický, aj ten s trblietkami, aj ten ružový olej a všetky boli famózne ♥

      Odstrániť
  3. I would like to try those products, they look good. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I definitely encourage you to try them ♥
      Thank you for your comment!

      Odstrániť
  4. Na Nuxe jsem slyšela jen samé pozitivní recenze, ale sama se značkou zatím zkušenosti nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť